Dagen i lördags började klockan 9 med jobb fram till 13. Efter det var det bara att skynda sig hem och börja göra sig iordning för festligheter hemma i Örsundsbro.

Vart hembjuden till Louise för en drink dag med massa goda drinkar och god mat!
Avslutade kvällen med några få tappra krigare på all in och efter det vandrade jag hemåt trött som en tok men efter en riktigt lyckad kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det blev en väldigt spontan semester för min del, det var tänkt att jag skulle få endast en vecka i mitten på augusti då jag inte har så många semesterdagar. Men då projektledarna var på semester och vi inte hade några jobb denna vecka fick jag en veckas semester ifallafall, väldigt skönt för mig så jag klagar verkligen inte. Dagen har spenderats i solen med pojken min för ett tappert försök till att bättra på brännan. Sedan blev det middag och lite vin hos honoms föräldrar. Riktigt bra dag måste jag säga.

Likes

Comments

I helgenvar det kräftskiva som Ida hade bjudit upp till. Det var så himla roligt!! Allt va superbra planerat från mat till lekar och även egna snapsvisor som gjorde allt lite roligare. Tackar och bockar för en riktigt fin kväll med bra människor och riktigt goda kräftor!

Likes

Comments

Igår efter jobbet så tog jag mig ut på en skön promenad i det vackra vädret på 40 minuter. Så himla skönt att få komma ut och röra lite på sig, sen efter promenaden vandrade jag vidare till solariet för att försöka få till lite färg på kroppen. Super skön och lugn kväll precis det jag behövde efter en lång arbetsdag från 05:00-16:00, puhf..

Likes

Comments

Helgen har vart super bra fylld med att umgås med massa fina vänner. Det är fint de här ibland, livet. Att få umgås med massa bra folk som ger en så mycket. ❤

Likes

Comments

Söndagar är väl ändå den mysigaste dagen på veckan. Jag brukar alltid spendera mina söndagar i soffan med en mysig filt framför en bra serie, sen brukar mina söndagar alltid vara mina "ta hand om mig själv" dag. Att ta en riktigt lång dusch och ha lite hemma spa är ett perfekt avslut på veckan. Sen att man får dela alla sina söndagar med en fin pojke är inget jag klagar på.

Likes

Comments

Midsommar var perfekt. Alla underbara vänner och god mat. Vädret höll även i sig under dagen som gjorde att allt blev en lyckad dag och kväll.

Likes

Comments