I lördags så hade jag ett gäng tjejer över hos mig för att smygfira mig lite i förväg! Dracks en hel del alkohol och skrattade tills magarna gjorde ont. Hade världens bästa kväll och fick så fina presenter av mina fina hjärtan! Är så tacksam över dessa människor!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag mötte jag upp mamma direkt efter jobbet för att försöka hjälpa henne välja mellan lite olika balklänningar. Blir så avundsjuk när hon står där i alla fina klänningar och smycken.

Efter vi hade vart och kollat på klänningar i någon timme så gick vi vidare till ett litet mysigt fik här i Enköping för att prata om allt som hänt under tiden vi inte träffats. Super mysigt och välbehövligt!

Likes

Comments

I fredags tog pojken min med mig ut på middag, då himla mysigt och välbehövligt! Att få sitta och dricka lite vin med god mat och fint sällskap.

Sånt man verkligen borde göra oftare!

Likes

Comments

För någon helg sedan fyllde min fina vän Ida år och det ska såklart firas! Vi fixade ihop en liten överraskningsfest för henne hemma hos mig. Lekar, alkohol och massa skratt summerade kvällen väldigt bra!

Hörrni fan så fina dom är de där tjejerna som är mina vänner. Så glad i dom

Likes

Comments

För ett litet tag sedan så tig firman med oss på en resa till Barcelona. Rundvandring på Barcelonas fina ställen och drinkar i överflöd. En helt underbar resa som gjorde gott för själen och avbryta den tråkiga vardagen.

Dock var hemresan inte Lika rolig när planet var 12h försenat och det var jobb direkt när man landade 8 på onsdagsmorgonen.

Likes

Comments

Dagen i lördags började klockan 9 med jobb fram till 13. Efter det var det bara att skynda sig hem och börja göra sig iordning för festligheter hemma i Örsundsbro.

Vart hembjuden till Louise för en drink dag med massa goda drinkar och god mat!
Avslutade kvällen med några få tappra krigare på all in och efter det vandrade jag hemåt trött som en tok men efter en riktigt lyckad kväll!

Likes

Comments

Det blev en väldigt spontan semester för min del, det var tänkt att jag skulle få endast en vecka i mitten på augusti då jag inte har så många semesterdagar. Men då projektledarna var på semester och vi inte hade några jobb denna vecka fick jag en veckas semester ifallafall, väldigt skönt för mig så jag klagar verkligen inte. Dagen har spenderats i solen med pojken min för ett tappert försök till att bättra på brännan. Sedan blev det middag och lite vin hos honoms föräldrar. Riktigt bra dag måste jag säga.

Likes

Comments

I helgenvar det kräftskiva som Ida hade bjudit upp till. Det var så himla roligt!! Allt va superbra planerat från mat till lekar och även egna snapsvisor som gjorde allt lite roligare. Tackar och bockar för en riktigt fin kväll med bra människor och riktigt goda kräftor!

Likes

Comments

Igår efter jobbet så tog jag mig ut på en skön promenad i det vackra vädret på 40 minuter. Så himla skönt att få komma ut och röra lite på sig, sen efter promenaden vandrade jag vidare till solariet för att försöka få till lite färg på kroppen. Super skön och lugn kväll precis det jag behövde efter en lång arbetsdag från 05:00-16:00, puhf..

Likes

Comments