Förlåt för att jag har varit sämst på att uppdatera på senaste tiden! Det har varit väldigt mycket de senaste dagarna med;
Sjukhus, Läxor, Skolan & Sälen.
Jag ska åka till Sälen v.7 och då ska jag vara ledig en vecka från skolan, så jag kommer att missa jättemycket och då vill jag jobba med skolarbetena nu så att jag kanske t.o.m ligger lite före de andra så att jag inte ligger efter när jag kommer tillbaka! 👎
Så just nu är jag jättestressad och det känns skit..💩
Så det kommer kanske inte komma så mkt uppdatering nu, men så fort allt detta är över och jag kan andas igen så lovar jag att bli bättre!💜

Jag tänkte börja lägga upp lite mer inlägg som;
• Mina Dagar
• Månadsfavoriter
• Fler Tipsar Serier Inlägg
• Nagel-Tutorials
• Hauls
Om ni har några fler förslag så är det bara att kommentera.
Ha det bra!
Bye Bye!💎❤️


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mys med bästa @MadeByJenny!
Pizza, godis, fångarna på fortet, kortspel, Grease och favoritmusiken från glee!! ❤️
Världens bästa mys!
Hoppas ni har det lika mysigt!
Ha det bra!
Bye Bye!💎💙

Likes

Comments

Hej! Jag är ledsen att jag inte har lagt upp något mer tipsar inlägg, fast att jag skulle gjort det igår.. Men jag har inte haft tid.
Idag har jag varit hos Jenny och kom hem lite efter 18:00. Sen har jag även rätt mkt o göra i skolan nu o jag vill ligga lite före i de flesta ämnena eftersom att jag ska vara ledig en vecka sen när jag ska till Sälen, o man missar rätt mkt på en vecka.. 😔💜
Så det kanske inte kommer så många inlägg nu o en tid framåt!❤️💋
Ha det bra!
Bye Bye!💎💙

Likes

Comments

Hej!💕 Idag har varit en ganska stressig dag faktiskt.. I skolan hade vi Svenska, Spanska, NO, SO, Engelska, Matte. Ganska tråkiga ämnen allihop men men.. "Keep Calm And Get Over It".

Vi håller på med ett stort arbete i Svenskan, Engelskan, NO & SO.👎
Det är skitjobbigt och jag är jätte stressad! 💩
Sen ska vi ha ett stort prov på det och till sist redovisa för de små eleverna på lågstadiet.😔
Imorgon ska jag hänga med Jenny hem! (@MadeByJenny).❤️

Nu ska jag sova, godnatt!💙
Ha det bra!
Bye Bye!💎

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag tipsa er om en serie som jag kollar på, så läs vidare!💗

Namn; The Vampire Diaries

Antal Säsonger; Hittills så har det kommit 6 stycken, men det kan ju komma fler.

Antal Avsnitt (Per Säsong); Mellan 22-23 avsnitt.

Antal Minuter (Per Avsnitt); Mellan 39-41 minuter.

Skådespelare; Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. Mqueen, Katerina Graham, Candice Accola, Zach Roerig.

Bra & Dåligt; Jag älskar den här serien på alla sätt och vis så jag har typ inget dåligt att säga om denna serien. Den är helt grym så börja kolla på den här serien om ni inte redan gör det!

Handling; Serien handlar om Elena som precis har förlorat sina föräldrar i en tragisk olycka. Elena och hennes bror Jeremy bor därför tillsammans med deras moster Jenna. När Elena äntligen kommer tillbaka till skolan så har det börjat en ny kille (Stefan) och han är garanterat inte som alla andra. Det som Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och ständigt måste motstå lusten av hennes blod.

Nästa Tipsar-Inlägg kommer nog upp imorgon (om jag hinner).

Ha det bra!

Bye Bye!💓🌸

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte börja med en grej där jag tipsar om serier. Så jag kommer att tipsa om en serie åt gången och skriva en massa om den, t.ex vad som är bra och dåligt, skådespelare, handling, säsonger & avsnitt m.m.
Jag kommer även att ha bild till varje serie också!
Så jag hoppas att detta kommer att uppskattas och att ni hittar en massa nya serier att börja kolla på (om ni inte redan kollar på dom).💕
Jag kommer nog tipsa om första serien imorgon.
Ha det bra!
Bye Bye!💕💎

Likes

Comments

Hej! Tänkte berätta lite om min dag så läs vidare!..
Inatt sov jag hos min kompis Molly. (Hennes Blogg; @MollysLiv).
När vi vaknade så gick vi upp och åt frukost, sen bestämde vi oss för att kolla på en film så det blev "Vampire Academy" som jag redan har sett typ 2 gånger, men den är bra så jag kunde se den igen. Efter filmen så gick vi ner och åt lunch (varma mackor), när vi åt så spelade vi kort. Sen skulle Molly på sin Cheerleading så då släppte de av mig på vägen. När jag kom hem så skulle min mamma och min bror ut och cykla så jag följde med dem. När vi kom tillbaka så satte jag mig o kollade på "The Maze Runner". En av de bästa filmerna som gjorts enligt mig. Sen körde jag och mamma till affären och storhandlade, när vi kom hem så kollade jag lite på tv med familjen.
Imorgon är det skola.. Men jag ska till doktorn och kolla om jag är allergisk mot jordnötter. :(

Igår var jag och Molly i stan och shoppade så jag köpte ett par "Yoga Pants" som ni kan se på bilden här nere ⬇️. Jag köpte dem på Cubus på rean så de kostade bara 49:-. De är typ de skönaste byxorna jag någonsin haft på mig.

Ha det bra!
Bye Bye!💕


Likes

Comments

Hej! Det här blir mitt första inlägg på den här bloggen. Jag har nog aldrig haft en riktig blogg innan så det här blir nästan som en liten utmaning för mig!
Jag tänkte iallafall att jag kunde berätta lite om mig själv; Jag heter Wilma och kommer från Skåne, jag är 13 år gammal och mina intressen är; Shopping, Musik, Serier & Att vara med kompisar.
På den här bloggen tänkte jag skriva lite om mina dagar och lite spännande saker som händer i mitt liv. Jag tänkte även skriva lite om Nagel-tutorials och Serier som jag kollar på.
Enjoy!🎀

Likes

Comments