Är det något jag verkligen älskar så är det julen och allt vad det innebär. Just nu längtar jag satt jag blir helt pirrig när jag tänker på det, jul filmer, pepparkakor, snö, släkten samlad, Kalle Anka, gud så mysigt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lördag, gud vad skönt. Vart så glad imorse när jag vaknade och insåg att det var helg och jag kunde sova vidare. Detta blir den tredje helgen jag inte är ut och festar, känns riktigt skönt faktiskt. Det behövdes några lugna helger för både plånkan och mig själv.
Livet rullar på och mina veckor består av någon natt i min lägenhet, någon natt i Hammarstrand, och ibland hemma i Bräcke, känns just nu som att jag lever i min väska, men det är mer än okej då allt känns som vanligt igen. I helgen är jag i Hammarn hos Linus, så tänkte hinna med att umgås med Ella och Tina idag på dagen och sen ikväll blir det grillat och lugnt skulle jag kunna tro. Ha en bra helg puss och kram.

Likes

Comments

​Bloggen känns inte relevant just nu och jag är rätt less på att skriva på den haha, så tråkigt :( 

Jag gör inget speciellt just nu, jag går i skola, jag umgås med mina vänner och försöker hitta på så mycket roligt som det bara går, så länge tid och plånbok räcker till. Det har hänt några riktigt bra grejer i mitt liv dom senaste dagarna/veckorna och jag känner mig äntligen hel igen, det är precis såhär jag vill ha det. Mitt i allt känner jag någon slags "höst depp" , mycket pga att jag är väldigt skolless och mycket pga skolan begränsar så mycket, vart jag måste bo, att man får leva på lite pengar och även en hel del stress. Men snart är det över och då kommer jag garanterat att längta tillbaka haha. Överlag mår jag riktigt bra och jag tycker nästan höst deppen hör till ;) 

Nu ska jag göra kväll och sen krypa ner i sängen, godnatt. 

Likes

Comments

Hej på er!

Nu var det riktigt längesen jag kikade in här, varför? Det har bara blivit så. Jag har hunnit med en hel del den senaste veckan, bla varit till Västerås. Ända sedan Juni har jag haft biljetter till Västerås för att överraska Moa som bor där eftersom att hon har fyllt 18, efter mycket strul på vägen med folk som hoppade av osv ställde Ella och Tina upp att följa med och vi drog ner med bilen i Torsdags, vi kom fram mitt på natten och Moa vart mer än brydd när vi stod där i dörren halv 12 på natten haha. Vi hade en grymt rolig helg som bestod av krogen, shopping och mys hemma hos Moa med Taco. Är väldigt tacksam över mina vänner. Kan erkänna att jag hade en lätt ångest när bilen rullade hemöver på Söndag, skulle mer än gärna stannat kvar några dagar till. 

Likes

Comments

​En bild på mig och Olivias kisse misse fick pryda detta inlägg! ​

Hej hopp, det är Måndag och jag har haft en riktigt upp och ner start på veckan. Har hänt riktigt mycket grejer idag och jag har skrattat samtidigt som jag gråtit, så har dagen pendlat haha. Hade jag inte haft Ella och Tina vid min sida skulle jag förmodligen bara skrivit gråtit. Idag var min plan att storstäda lägenheten grundligt, men annat kom i vägen och det fick skjutas upp till imorgon istället, tråkigt ;) Har precis landat hemma i sängen så tänkte slänga igång en film och sen sova, godnatt på er.

Likes

Comments

Har landat hemma i min gosiga säng hemma i Bräcke, kände för att åka hem idag och då fick det bli så, ibland behöver man komma hem och få lite kärlek och mat haha. Börjar även halv ett imorgon satt det passade ju perfekt. Imorgon är vi ett stort gäng brudar som ska ha brudfest hemma hos Ronja med lekar och massa skoj och sen krogen, blir så glad av tanken haha, har sett framemot detta länge. Har aldrig aldrig så kul som när jag är med brudarna och bara släpper loss. Wiho!!!
Är så tacksam att jag har dom allihopa, så himla mycket kärlek till mina Bräcke tjejer och även Tina och Ella.
Pussar

Likes

Comments

Hej hopp!

Det är Tisdag och jag är så himla trött just nu.. Helst skulle jag vilja ta en powernap, men då kommer resten av dagen vara förstörd, suck. Hade en kort skoldag idag, började halv ett och slutade runt fyra. Gick till Tina en stund efter skolan och åt där, satt kom nyss hem till lägenheten. Tänkte ta tag i plugg och ligga i sängen resten av kvällen, det behöver jag.

Likes

Comments