Header

Hej!  

Jag skulle ha bloggat om dagen som var igår men mitt internet slutade fungera och min blogg med så att de blev inget inlägg igår men idag blir de de. Hoppas ni har haft en bra dag jag har har en rätt bra dag. 

Imorse så vaknade jag av min mobil som ringde och jag var verkligen så trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men jag hade även ont i ryggen för jag hostar så mycket. Så jag tänkte faktiskt vara hemma från skolan men jag tänkte att jag ska inte vara hemma om jag inte är jättesjuk, så jag gick till skolan iallafall. Jag har också den fina och roliga mens veckan så de var inte så rolig dag om man tänker så men jag brukar inte besväras längre av min mens. 

Vi hade Franska på morgonen och jag blev lite sen till lektionen för att mamma fick stjusa mig till skolan, men jag fick ingen sen ankomst. Sen hade vi idrott och då körde vi orientering som jag inte tycker är jätteroligt men ändå inte tråkigt. Efter idrott hade vi So och sen No, Matte och sist Svenska. På svenskan så skulle vi spela upp teater och i en grupp så saknades några så då fick jag hoppa in då precis jag hade inte ens läst mina repliker men ja de gick bra. För jag var sjuk förra veckan och de var då dom fick alla sina repliker. 

Sen fick jag äntligen gå hem eller ja åka hem med bussen då haha. Hemma så var min bror hemma så jag pratade lite md honom sen så gick jag till huset och då hade mamma maten klar, jag var skit hungrig så att jag blev skit glad haha. Sen när jag hade ätit så skulle jag göra lite läxor hehe de som brukar gå bra... men jag satte på lite musik och sen gjorde jag franskan och engelskan. 

A juste jag tog skolfoto idag också för de andra i klassen gjorde de förra veckan men då var jag sjuk så jag tog porträtt foto idag och ja de blev nog ganska bra jag fick välja bilder själv så att haha. Men jag försökte få in en bild men dom har inte lagt bilden på svensk skolfoto än så att de kanske kommer imorgon så. 


Hoppas alla mår bra !! Kram <33

Wiilmasblogg <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!
Länge sedan igen men nu ska jag börja blogga lite mer igen!! Och jag ska skärpa mig nu så att jag gör de verkligen men jag rider typ varje dag så då täcker jag att jag bloggar om mina dagar nu framöver. :)

Skulle bara skriva de för att jag börjar med att blogga om mina dagar imorgon och morgon har jag lov fast jag har massor av läxor.

Kram Wilma <3

Wiilmasblogg <3

Likes

Comments

Här är en övning med koner!

Ni ser att jag har olika färger på konerna det behöver man inte ha men det kan vara bra om man inte riktigt kommer ihåg övningen.

Vi börjar med dom blå konerna som står vid C och vid A. Där ska man svänga in mellan de två konerna från antingen C eller A och bända rätt upp. Där ska hästen vara rakstäld och man kan jobba på formen på hästen där.

Vi går vidare till de gröna konerna som står vid K, E och H. Så när du har vänt till de gröna konerna efter dom blåa konerna så ska man köra som en båge som går från H/K till E, vid E så lägger man en volt och sen fortsätter bågen. Efter volten kan man även göra skänkelvikning till K eller H.

De rosa konerna är likadan övning som de gröna men på den långsidan de rosa konerna står kan man göra en volt vid M/F och sen fatta galopp vid M/F och sen galoppera hela långsidan till F/M.

Och sen så svänger man inte mellan de blå konerna igen och tar vartannat håll varje gång man kommer till A/C, så går övningen om och om igen.

Jag har fått den här övningen av min ridskola men jag tycker den ä väldigt bra för man får hästen i rätt bra form eftersom det är böjt spår nästan hela tiden 👍😊

Hoppas ni gillar mina övningar! 💚 #wilmasridövningar

Wiilmasblogg <3

Likes

Comments