Har haft en rätt så lugn helg. Typ ingenting har hänt. Julhandlade i lördags och slog även in julklappar och idag gick jag, mamma och pappa på en långpromednad. Sen till middag gjorde mamma hemgjorda köttbullar vilket var såå gott! och så tände vi tredje ljuset, det är ju 3e advent idag. Så sjukt att det är 1 vecka kvar till julafton, och 2 veckor kvar av det här året!! Förstår inte vart alla dagar tagit vägen.

​Veckan som kommer ​så ska jag vara barnvakt på måndag. Onsdag så ska jag jobba på ett event på mammas jobb, det känns bra att tjäna lite pengar innan julafton. Torsdag har vi julavslutning på skolan så får se om jag hittar på något efter det. Mer än så har jag inte planerat och jag är inte den personen som brukar ha saker planerat haha så det känns bra. Nu ska jag kolla lite på we heart it, kanske se något avsnitt av någon serie och sen sova.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har tänk ett tag, på att skaffa en blogg. Mest för mig själv egentligen för jag tänker så extremt mycket hela tiden och behöver få ner tankarna någonstans. Men sen tycker jag det är så kul att kunna titta tillbaka för att se vad man har gjort för det är lätt att glömma. Har haft en blogg förut när jag var typ mellan 13-15 år men då var det mest för jag ville vara "som alla andra". Skrivandet var ganska ytligt och dåligt och jag fokuserade mer på att lägga in massa bilder haha.

Anyway, jag kanske ska berätta något kort om mig. Vet inte om jag behöver säga vad jag heter för det står ju där uppe men jag heter Wilma och jag har nyligen fyllt 19 år och går sista året på gymnasiet så nästa år blir det studenten för mig! Jag är så sjukt skoltrött nu efter snart 14 år(!!!) i skolan, kan knappt förstå det själv. Jag bor i Stockholm och på fritiden gör jag inget speciellt mer än att jag är barnvakt någon gång i veckan åt mina grannbarn.

Nu ska jag sova så godnatt!


Likes

Comments