helgen spenderades som sagt med Fredrik! Vi firade alla-hjärtans-dag och hans födelsedag i lördags, vi åt kinamat, fika på espressohouse och gick runt i lite affärer och shoppade, och söndagen när det väl var alla-hjärtans-dag var vi i skogen och körde stock. ;) Men det var faktiskt kul att leka bonne för en dag, haha!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

NO med bästiii <3

Likes

Comments

Förlåt för så dålig uppdatering! har pluggat mycket denna veckan och inte haft tid.

Men nu i helgen ska jag följa med Fredrik till hans mamma i Västmanland igen, kommer blir skitmyyys <3 Mer än så vet jag inte vad som händer, NO-prov bjuder iallafall min fredagmorgon på sen! Bra slut på veckan osv...

marilyn :*

Likes

Comments

Som rubriken sa, 4 månader idag med världens finaste människa! Älskar dig nu och föralltid Fredrik <3

Likes

Comments

det har varit mycket i stallet, hemma och i skolan den senaste tiden så har inte hunnit blogga så mycket på senaste.. men har bl.a varit i norge förra helgen, sovit med fredrik den senaste helgen och pluggat till allt i skolan.. mycket roligare än så har inte veckan erbjudit, haha!

Likes

Comments

Hej igen! Har inte haft tid att blogga något under lovet då jag har sovit med många kompisar, shoppat mycket i stan med Vilma och Maja, firat nyår hos Fredrik osv. Mycket intressantare än så har inte mitt jullov varit!

Men det har varit sjukt roligt ändå! Och nyår vart riktigt mysigt med Fredrik och hans familj.

skickar med en bildbomb från lovet med:)

Likes

Comments

ah, sista veckan i skolan innan jul! Sjukt taggad, speciellt eftersom jag fyller år på lördag med;) sist och yngst av alla..

Men ah, jul firas nog som vanligt hos farfar med familjen, nyår är inte allt klart än men om det blir som planerat firas den med Fredrik och hans familj <3


Likes

Comments

har vart en vanlig men bra helg! varit med vilma och joel helgen och inte gjort något speciellt egentligen, men de var bra ändå ;)

Likes

Comments

Ska försöka blogga mer nu, allt är snäppet bättre iallafall. Dock fler större problem med som jag inte kan dela med mig här på bloggen, inte nu iallafall.

Men nu är december här igen! Kan inte annat än att älska december! Inte bara för jag fyller år snart och de är julafton osv.. Utan att allt är så mysigt under julen! Och är sjukt taggad till 2016! Har dock ingen andledning men ska försöka ta tag i skolan, och hela mitt liv nästa år! De är mitt nyårslöfte iallafall.


dock har ingen snö kommit hit än, hehe...

Likes

Comments