Hej på er!
Igår (måndags) så red jag i paddocken och fick hjälp av en flicka. Vi körde hoppning, vi tog vårt höjdrekord tillsammans 60cm tror jag, har inte koll då det var väldigt mörkt. Hon var jätte duktig för att inte har hoppat så många gånger innan! Hon var väldigt stark och pigg men det löste sej senare i passet. Men annars avslappnad och fin!🌟


Idag & imorgon kommer hon få vila pga av att jag har utvecklings samtal, och en mer personlig grej.

Men på torsdag ska vi ha träning igen och då blir det markarbete! På fredag är det hannaträning om allt stämmer in!

Fick tyvärr ingen bild när vi hoppade högre det blev för mörkt.. men några bilder fick ni!

Ha en bra kväll😊

Likes

Comments

Hej

idag red jag Evita på vallen och körde lite lydnad men ändå inte så intensivt. Hon var jätte fin och använde hjälperna jag gav henne. Dock kunde hon bli pigg och ville springa. Men otrolig fin var hon idag!!! Imorgon ska hon få vila men ta en promenad så hon får röra på sej.

Hoppas ni för en försatt bra kväll!

(kommentera gärna blogg inlägg förslag än bara om pass)

Likes

Comments

Hej!
Idag hopps alla kommer få en toppen helg!
Men idag så var det hannaträning. Vi hoppade och blandat med bommar. Väldig pigg Evita, men set var och bara tänka lugnt sen löste det sej. Ska rida henne imorgon med, men vi får se vad det blir. Kommer nog inte bli en sådan intensiv träning. Utan men kanske rida på fältet om det är bra. Men tyvärr fick jag inga bilder från dagens pass, men detta passet får 🌟🌟🌟🌟🌟!

Hoppas ni en toppen helg!

Likes

Comments

Hej

idag fick Evita vara ledig pga att jag klippte mitt hår och då passade det på att hon fick vara ledig.

Så pappa fixade inordning hennes box åt mej. Men nu ska jag öva på lite glosor sen får vi se, tänkte gå och lägga mej ganska tidigare idag.

Godnatt kram Wilma!


Hittade söta bilder på Nicke och mej1<3333

Likes

Comments

Hej

Idag red jag med Rebecka och hennes häst Liston. Det är alltid lika roligt att få rida tillsammans med dem!

Evita var lite trött av sej, så det blev lite jobbigt idag. Vi körde över tre galopp bommar det gick bra för att inte har gjort det tidigare. Vi över på formen hon har fortfarande problem med vänster varv, men det är bara att jobba och jobba. Imorgon (måndag) får hon vara ledig. Sen kommer jag rida henna tisdag, onsdag och fredag. På torsdag får hon vara ledig för vi har hannaträning varje fredag kl:16.30.

ha en fortsatt bra "kväll" mvh Wilma 😊

Likes

Comments

View tracker

hejsan

Idag så red jag ut, Evita har gått i paddocken för mycket nu. Så tog en runda och varierar underlaget från asfalt, grus och gräs. ritten gick fint hon hade son överskotts energi, men det är sån Evita är. Vi rid på ett fält och körde lite galopp. Men det var mer en roliga uteritt istället för att jobba så fick hon göra det hon ville, det blev några sparkningar men hon älskar att få springa av sej. Sen har Evita bytt hage nu med! Det är ute på fälten en liten hage men Liston (hennes killkompis). Så nu behöver jag inte gå så långt. Men super rolig uteritt iallafall, sen får vi se vad vi hittar på för något kul imorgon.

hälsningar Wilma;)

Likes

Comments

Hej
Tänkte köra igång igen, hoppas ni vill följa min resa med Evita!

Evita är 5 år, sto född-11, nu är hon ca:135-137, rasen i sej är hon knabbstruper & färg är hon fewspot.

Tänkte berätta lite om Evita.
Evita har lätt att lära sej, men kan bli lite respektlös på min hjälper i vänster varv, mest i galoppen när hon ska forma sej runt innerskänkeln och gå i form. Annars super fin, vi satsar hoppning! Hon har en fin hoppteknik. Hon fick stå en oplanerad vila i ca. 1 månad. Pga skavsår från sadelgjorden, nu var vi bytt sadelgjorden och såren läker fin fint.

Men följ med våran vardag, med en träning varje fredag. Sedan vanliga uteritter, tävlingar osv🌟

Hälsningar Wilma!


Likes

Comments