Idag dygnar jag. Vänder dygnet efter 7 arbetsnätter. Det innebär att jag inte sovit på snart ett dygn. Lagom seg i knoppen. Men fullt så illa är det inte än. Blir en tidig kväll för mig. Men det är skönt för vips så är jag tillbaka i rätt dygnsrytm igen för att vara ledig.
🤗
Den kan tänkas att hundarna får en längre kvällspromenad, ett bra sätt för mig att hålla mig vaken efter middagen.
😊
Men att ta helg o ledig vecka på en måndag...
Älskart!

Likes

Comments

Då kom det mer snö i natt. Gårdagens sol o takdropp försvann. Men det gör inget! Vi är bara inne i februari så det är att vänta. Jag tycker ändå att det rart. Oavsett väder går jag ut med hundarna o oftast är det riktigt skönt. Kläder efter väder heter det!
🤗
I natt blir det sjunde o sista
ta natten för denna vecka på jobbet. Jag kan nästan känna den däringa känslan.. ni vet.. Måndagskänslan!
😀
Jag kliver av imorgon bitti.. en måndag då alla går till jobbet men jag tar helg o ledig vecka.
Älskart!
😍

Här är en bild från gårdagens fina väder!
Då var jag på sjön o promenerade.
Vackert!

Likes

Comments

Sällan som jag har huvudvärk men idag vaknade jag med det. Tror det beror på att det var mycket på jobbet i natt o att jag börjar bli lite täppt i näsan. Men en förkylning vill jag inte ha!
😝
Hundarna har fått lurvat på tomten o letat lite foder. Jag har laddat o laddat för en promenix men tror att jag hoppar över den.
Mitt dåliga samvete blossar genast upp men å andra sidan har dom varit ute o lekt i timmar idag igen. Så sådär jätte synd är det inte om dom ändå.
🤗
Jag behöver vila lite innan natten. Detta är den "värsta" helgen på hela året då det är byte av sportlovsfirare. Kundtrycket är enormt! O dessutom lönehelg.
😮
Men jag gillar ju det!
Man liksom kommer dit o vips så går man hem. Nio timmar som bara sa swish.
😀
Önskat er alla en alla tiders helg!

Likes

Comments

Sitter här medan potatisen kokar.. kollar runt lite.. efter ett år med total vila vad det gäller tävlandet med cockertjejerna så är jag sjukt sugen på att köra igång igen! O så är jag sugen på att en än gång prova det norska viltspåret
😱
Eller kanske försöka kvala in till de 13 bästa cocker spaniels i Sverige igen.. 2 år i rad har vi varit med.. med båda två. Vi har placerat oss bra båda gångerna.
Jisses!
Jag som inte gillar att tävla! Mina nerver går ju i taket varje gång. Men samtidigt så är det så kul när hundarna är bra!

🤗
Utställningsbiten står Stefan för o den lägger jag mig inte i.
Men den andra biten.. när hundarna får jobba med sina nosar!
Älskart!

O nästa vecka blir Freja 9 månader o 2 dagar... vilket innebär att hon är stor nog för att gå ett
viltspår som döms av domare o än har jag inte bokat en tid.
Det är ju galet!
😞
Nästa vecka är jag ledig igen o då ska jag ta tag i såna saker.
🤗
Ni förstår.. hundar är vårt liv, vi andas o vi lever med hund 24/7 o vi älskar det!

Likes

Comments

Fy faderullan! Det blåser isande kallt ute. Trots vantar är mina fingrar stel frusna. Att ta av sig dom för att plocka upp hundskit för att inte tala om när mobilen ringde.. Hua!
😝
Men jag har nöjda jyckar som tumlade i snön.
Nu lite nosework o sen så tror jag att dom inte kommer att begära så mycket mer idag.
Det är tur att jag har dessa tre.

För mig så är det absolut det bästa sättet att ladda batterierna. Att kunna få må bra. Att få sällskap på långa promenader o på vandringar. En god livskvalitet som förenar min kära o mig i ett gemensamt intresse!
🐶

Likes

Comments

Sitter med en kopp kaffe o vaknar till. Snön vräker ned.

Egentligen nåt jag gillar men att ta tre hundar ut i blötsnön är nästan värre än regn o rusk o leriga vägar, då jag vet hur stora snöbollar cockertjejerna får i sina behäng. Freja får dock bara runt tassarna. De konner att se ut som snögubbar innan  vi är hemma igen.

Men vi ska göra ett tappert försök om en stund.
Måste bara morna till mig först.
😊
Middagen lagade jag till redan i måndags så det är bara att värma den. Skönt att slippa en sån liten detalj när jag är lite slö. Ni vet ju att jag sover bara några timmar på förmiddagen o sen håller jag igång fram till en tidig middag. Därefter slår jag ihop som ett korthus o sover så gott tills 45 minuter innan jobbet. Då studsar jag upp o in i duschen så dansar jag sen iväg till Circle K där jag laddar med en stor cappuccino med en dubbel espresso i.
O den muggen står jag mig på större delen av natten tills morgontimmarna kommer. Då fyller jag på med en latte o något att tugga på. O vips så är jag som en ny människa igen o redo att möta de som sätter fart på sin dag.
😊

Likes

Comments

Vilke mysig eftermiddag!
Jonna kom hem o fixade naglarna o åt lite middag tillsammans med mig. Sen kom Victor o Hanna o fikade. De var inte hungriga så de tackade nej till käk. Men ett par timmar vid köksbordet tillsammans med de mina gör i alla fall mig otroligt varm i hjärtat!

Sen fick jag fina naglar på köpet!
😉
Inte fy skam det heller. Jag som gått iväg o fixat naglarna i så många år.. har helt plötsligt min egen nagelterapeut! Förstår när hon är diplomerad i hår o smink också.. kanske en sliten mamma kan få se fin ut ibland!
😉

Märtha myser i Hannas knä. Victor däremot.. jag vet inte hur vi ska tolka hans grimaser!
😂

Likes

Comments

Nog märks det att det är sportlov alltid!
Natten har liksom swishat förbi med familjer på resande fot.
😉
En liten frulle var på sin plats o nu väntar sängen. Hundarna har virvlar runt i snön o tycker helt plötsligt att livet är fantastiskt igen! Igår hade vi bara lervälling på tomten o det vägrar Thyra kliva i så hon uträttar sina behov längs ut på altankanten så det som kommer ut trillar ner på gräsmattan, oavsett fast eller flytande form.
😂
Smart hund.
🐶
Jag är nämligen lite lat.. jag går bara på prominix en till två gånger per dag( 5-8 km) med dom eftersom vi har tomten de kan vara på.  Så skönt att Freja blivit större o kan hänga med på åtminstone en av våra prommisar även om jag anpassar den då.
🐕
Önskar er alla en bra dag!
💕

Likes

Comments

Idag börjar en ny arbetsvecka för mig.
Den gågna lediga, gick av bara farten!
🤗
Som vanligt ser jag fram mot jobbet, dock lite nyheter jag inte lärt mig ännu. Dessutom så är det sportlov vilket kommer generera i ökat flöde av kunder plus att till helgen är det lönehelg.
😥
Vips så kommer nästa måndag dyka upp som gubben i lådan o jag står där o undrar hur det gick till.
😉
Idag ska jag ta det lilla lugna. Handla hem mat så jag slipper den biten när jag jobbar, jag ska städa o tvätta o så ska hundarna få jobba lite. Cockertjejerna fick stå åt sidan igår när vi var på utställning med Freja.
🐶
Till kvällen blir det att lägga sig o sova några timmar så att jag är pigg o glad hela natten. För att vara trött på jobbet är bland det värsta jag vet!
Jag är för gammal för det.
Sova, äta rätt o motionera är A o O den veckan jag jobbar. Skulle jag fuska med den biten skulle jag aldrig orkat jobba nätter i 25 år.
O dom där nätterna vill jag inte byta bort! Älskar att gå till jobbet när andra går o sover. Älskar att vara ledig på dagen o ta vara på ljuset medan andra är på jobbet.
Men att jag sen är en pigg morgonmänniska när jag är ledig, det är en annan sak. Jag älskar tystnaden om morgonen när alla andra sover. Att få kliva upp o sitta med en kopp kaffe i lugn o ro.
Kanske är det det som gör att jag fortfarande är pigg o alert efter så många års nattjobb. Att jag inte har problem med att vända dygnen.
🤗

Likes

Comments

Idag har Freja ställts ut på en inofficiell utställning. Hon lyckades bra även denna gång! Hon blev BIR o BIG 3.
Kritiken var toppen fin! Min kära lär sig allt eftersom. Det är en liten skillnad från cocker spaniel till collie.
Men skoj har vi haft!
Nu väntar de officiella utställningarna! Ska bli så roligt! Något vi ser fram mot.
Finns bara en sak att säga om det!
Nu kör vi!

Vet inte jag, men efter 15 år tillsammans älskar jag denna man fortfarande så himla mycket! Vi lever o vi andas hund 24/7  båda två. Vi har vår collie o våra två cocker spaniel o de är ständigt i centrum för roliga aktiviteter!

Älskart!

❤🐶​

Likes

Comments