Hej alla kära läsare!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag men de har varit lite mycket på sistone.
Sist jag skrev så skulle jag och mina två brudtärnor åka och prova lite klänningar vilket vi gjorde, det var super kul och vi grät så mycket. 


Men våra bröllopsplaner är helt ändrade då vi kände att varför ska vi ha ett stort bröllop för ex antal par tusen när de är vi som ska lova varandra evig kärlek?

Så vi kommer göra så här.
Kommer åka till Arlanda, viga oss men ett par vittnen,käka middag sen gå och lägga oss för dagen efter så flyger vi 06.00 till Thailand som blir vår bröllopsresa.
Så i hela 2 veckor ska jag vara där med min blivande man❤️

Jag tog mig i kragen och berättade för min pappa och jag var så nervös!! För er som inte vet så är min pappa från Marocko och dessutom muslim! Så jag trodde han skulle vara helt emot det, vilket han inte var överhuvudtaget utan han grattade oss och var så glad för våran skull.
Han sa " du bestämmer själv över ditt liv precis som jag gjorde" min pappa gifte sig med min mamma som är svensk mot min familjs vilja om jag förstod hela historien rätt när jag va yngre.

Jag har alltid fått gå min egna väg utan att pappa hindrat mig, vilket jag är så tacksam för!

Så den 15 november blir jag
Fru Söderblom 😍
Men behåller på klart mitt efternamn vilket pappa också ville.
Så jag kommer heta
Soumia Maria Berrahmoune Söderblom
Hindersprövningen skrev vi under och skickade iväg igår samt så beställde vi våra vigselringar.
Jag tog en 18k vitguld med diamanter medans gubben min tog en 8mm bred borstad silver ring de kommer vara så sjukt fina!!

Nu kommer jag räkna ner tills den 15e november och sen dagen efter när vi åker till Thailand det kommer bli en sån upplevelse!!

/
S💎

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

      Hej igen kära läsare!

Jo för tillfället håller jag på att natta lill grabben efter att vi kollat på Gnomeo och Julia, vart att vi var inne hela dagen idag och bara glodde film för de har regnat hela jäkla dan så finns de inte så mycket att göra.


Det är så här att jag valt två självklara MOH (Maid of honor, Hederstärnor)

I detta fall är de så klart mina två allra bästa vänner Felicia och Johanna. Egentligen skulle de vart en till med känner inte att vi har samma kontakt längre vilket är tråkigt efter att varit så nära vänner efter så många år, men tillbaka till det jag skulle prata om, varför jag valde Fille och Jompis är för att de är helt jäkla sjuka i huvudet precis som mig haha! Det är därför de är mina andra halvor och jag kan inte föreställa mig ett liv utan mina två psykon 💗

Med dessa två tjejer kan jag bara säga ett ord och de förstår precis.

Jag är så otroligt glad att jag har dessa två helt underbara men helt psykade tjejerna i mitt liv och jag är så lycklig över att just ni två ska stå bredvid mig när jag gifter mig med mannen i mitt liv


              💎Arab❤️Italiano❤️Finnish💎


                                  Hörs!

/S

Likes

Comments

Hej allesammans och välkomna till mitt första blogg inlägg.

I torsdags så mailade jag lite ställen om att hyra lite lokaler för vårt kommande bröllop nästa sommar.

Igår fick jag svar från ett ställe som hittills ligger högst på listan. Då började planeringen på riktigt budget vart satt och gästlistan vart gjord! Det känns helt sjukt att jag ska bli Fru nästa sommar!

Det blir ungefär 40 gäster vilket är lagom och bra känner jag. Man behöver som sagt inte bjuda allt och alla, så vi kommer hålla de ganska mycket inom familj och nära vänner.

Nästa steg är att göra inbjudningarna som jag börjat smått med men vi har bytt datum för datumet låg på en dag då barnen åkte hem.

Varför vi satte de datumet först var för att jag gjorde något bröllops quiz och då var de det datumet som kom upp sen efter det fastnade de på våra hjärnor.

Men jag hoppas att jag inte babblat på allt för mycket nu men jag är så taggad!

/ S 

Likes

Comments