Verdens beste ektemann 21 år!

Kjære Pål Anders.

Hver dag med deg er et eventyr. En velsignelse. En ekte opplevelse. Du tar vare på meg, og er der for meg - alltid, hele tiden. Det vi to har sammen, det er så vakkert og unikt. Du kjenner meg på en måte ingen andre gjør - du forstår meg. Du viser din kjærlighet til meg hver dag; gjennom ord, gjennom handlinger. Du er min aller beste venn, du er den mest dyrebare skatten i mitt liv - du er det kjæreste jeg har.

Takk! For at du hver dag sprer glede, latter, kjærlighet og omsorg i vårt forhold. Takk for at du er akkurat den du er! Du er min største kjærlighet - og jeg tar meg selv i å forelske meg i deg igjen og igjen og igjen. Det er så spesielt. Hvert øyeblikk med deg, er verdifullt.

Gratulerer så mye med 21 års dagen, skatt! Livet som din kone, er en ren glede! Takk for at du vil dele hver dag med meg. Takk for at du ville satse på kjærligheten i ekteskap sammen med meg. Takk for at du er så positiv, full av humor og så energisk - det smitter over på meg, og bevarer håp, tro og kjærlighet i en hver situasjon. Livet med deg er fantastisk!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Dagen startet i 5-6-tiden i morges. Siden da har vi flydd, bokstavelig talt flydd - både i lufta og på bakken. Vi har blant annet gått Manchester by rundt, testet McDonalds i denne byen(haha), vi har vært på Old Trafford, sjekket ut KFC(som smakte delicious som alltid) og vi har brukt opp det siste av dagens krefter på Intu Trafford Centre. Shoppingen her er MEGET godkjent!! Gleder meg så mye til resten av dagene her! Og imorgen har jo the husband bursdag!

Har du vært i Manchester før? Noen tips?

Likes

Comments

(Ja, dette er koffertene våre - ferdig pakket, mangler kun toalettmappe! Ha ha, tuller ikke når jeg sier til dere at jeg skal på Primark altså!)

Dagen min kort beskrevet i fire bilder. Pakking, iskaffe og Dr.Phil på tv, Beat for beat(med min firemenning, Joakim, som deltaker), rydding og trøtte ansikter som prøver å få orden på alt rundt weekendturen vi reiser på imorra. Flyet til Manchester går kl.9, så vi må opp ganske tidlig. Hehe, det blir spennende for to dovendyr som oss! Men, hallo, jeg gleder meg så mye, så det skal nok gå fint! Kameraet er fulloppladet og jeg er superklar for weekendtur med svigerfamilien. Tenker jo å lage en Manchester-vlog fra turen, og vlogging har jeg aldri gjort før, så det er minst like morro og spennende! Regner med at alt går i orden med internett på hotellet, så dere får selvsagt være med på reisen.

Neste gang vi blogges, blir i Manchester.

Håper du får en fin langhelg der du er!

Likes

Comments

Hei, vi må snakke sammen.

Vi trenger å snakke. Du og jeg. Åpne oss opp, lette på sløret. Tillate oss å la den tilgjorte fasaden falle. Vise vårt sanne jeg.

Vi trenger å lytte. Lytte til vår neste, og være et medmenneske. Vi trenger å være gode med hverandre. Å strekke ut hånden, være til stede.

Vi trenger å kjenne. Kjenne etter hva vi vil gjøre med det livet vi er så heldig å leve. Kjenne etter hva vi vil bruke våre ressurser til. Kjenne solen som varmer, lukten av vår i luften, bruke våre sanser - leve i nuet. Nyte øyeblikket.

Vi trenger å vise kjærlighet. Nestekjærlighet. Gi fred til den som hater. Møte hat med kjærlighet. Være kjærlighet, leve i kjærlighet.

Vi trenger å snakke sammen. Lette på sløret. La fasaden falle. Være mennesker - uperfekte perfekte mennesker.

For er det egentlig så farlig? Å vise hvem man er? Å stå for den man er - det er vakkert. Veldig vakkert.

Ha troen på deg selv. Du kan gjøre en forskjell.

Likes

Comments

Så mye jeg har klart idag! Både kognitiv terapi, litt tid med familien og koselig møte (med ledergruppa for koret som jeg alltid har vært med i). Jeg har vært så mye mindre aktiv med fritidsaktiviteter dette siste halvåret. Så mye mindre aktiv i alt generelt. Veldig ufrivillig lite aktiv. Denne helsa har gitt meg en del å jobbe med, men jeg går hele tiden med et skikkelig håp om at det snart skal gå mot bedre tider! Er så veldig veldig glad for å få så mye god hjelp. For å bo i et land hvor det er så mange muligheter. Det er ingen selvfølge - og noe jeg takker for hver dag!

Fysisk og psykisk helse er ikke noe å tulle med. Alt henger sammen. Det å lytte mer til kroppen, og å jekke ned - det er det nok svært mange av oss som kan bli mye flinkere til. Stoppe litt opp og ta hensyn til hva vi selv også trenger. Få påfyll - fylle glasset vårt med ny energi. For om vårt eget glass er fullt, så er det mye lettere å spre positiv energi og glede til andre rundt oss. Det er viktig å tenke på. Det kan sammenliknes med at du i flysituasjon; setter på masken på deg selv, før du setter masken på sidemannen. For å redde andre, må vi også redde oss selv. Tenk litt på det.

Nå håper jeg at jeg snart får sove! Med mye smerter, blir ofte søvn en utfordring. Idag har jeg også en tidlig legetime, så litt ordentlig hvile hadde vært deilig nå før jeg snart skal opp igjen.

Håper du har en god uke!

Husk å ta deg pauser og få hvile. Midt i jobb, skole, eksamenskjør, aktiviteter, og det som er, nedprioriteres ofte hvile. Da når man trenger det som mest. Det er så viktig! Gjør deg selv den tjenesten - gi deg selv ros og husk å stoppe litt opp. Du vil få så mye tilbake for det.

Likes

Comments

Det har vært stor etterspørsel fra flere av dere på hvordan jeg lager iskaffe'en min. Dette er virkelig den beste iskaffen jeg vet om, og den har vært en fast suksess i mitt liv i mange mange år. Den er for god til at jeg skulle ha gått med denne oppskriften alene! Latterlig enkel å lage! Bare se her.

Iced caramel mocha
DU TRENGER
- Karamellsaus (den jeg har er kjøpt på Funky Frozen Yogurt)
- Kakaopulver/oboypulver
- Melk etter eget ønske
- Litt varmt vann
- Pulverkaffe
- Et glass
- Isbiter

Du bestemmer selvfølgelig selv hvordan du ønsker å gjøre det i forhold til mengde pulver, mengde karamell osv. Men jeg tar oppskriften etter hvordan jeg liker det.

Start med karamell sausen - som skal være på innsiden av glasset.
Deretter, en toppet teskje med pulverkaffe, og en toppet teskje med Toro "Rett i koppen" sjokoladepulver. (Jeg har veldig ofte brukt oboy, men det har vi ikke hatt på en stund. Kakaopulver har jeg funnet ut at fungerer minst like godt!)
Deretter heller jeg i litt kokende vann. Ikke mye, men akkurat sånn at pulveret i bunnen kan røres jevnt ut.
Nå skal melk og isbiter gjøre jobben sin.
Tre isbiter og melk til randen av glasset. Rør rundt og la isbitene kjøle ned iskaffen skikkelig før du server den. Et-to minutter, så er det bare å kose seg!

Enjoy!

Likes

Comments

Jeg elsker å reise! Oppleve andre kulturer, se nye steder, snakke og lære andre språk, titte på folk og liv, spise forskjellig mat osv osv - det er så vanvittig mye positivt og gøy ved å reise!

De siste årene har det dessverre blitt mye mindre reising enn jeg hadde håpet. Både av helsemessige årsaker, men også fordi økonomien ikke alltid er på topp, og jeg har stått på veldig med å jobb hardt. Det koster både hardt arbeid, tid og penger å planlegge bryllup, boligkjøp og fremtid. Det er det som har vært 1.prioritet de siste årene.

Derfor gledet det meg noe helt vanvittig da vi til jul fikk i familiegave av Pål Anders sin familie, at vi, søsknene hans og foreldrene hans skal på weekendtur til Manchester i slutten av april - på selve bursdagen til Pål Anders. Gutta skal på kamp, og vi jentene skal kose oss i butikker og på kafè. Nå begynner jo dette å nærme seg skikkelig, og jeg gleder meg så utrolig mye til å oppleve noe annet enn leiligheten, senga mi, legekontor og sykehus, behandligsrom og nærmiljø. Høres fælt ut, men det siste halvåret mitt har vært mye sånn. Så å være tålmodig, det har jeg bare måttet lære meg - og nå er det endelig litt ferieturer på planen som jeg skal kose meg med og glede meg til!

Tre bilder fra Manchester. Det første bildet her er tatt inne på kjøpesenteret som vi skal på; Trafford Centre. De har virkelig alle drømmebutikker som man kan ønske seg! Og Primark(!!!!) Trenger jeg si mer....... Må nesten gråte litt, gleder meg sånn!

I tillegg til Manchester-turen, så har mamma, pappa, lillesøster og jeg ordnet tur til Antibes, i Frankrike, til sommeren. Ti dager skal jeg være sammen med dem der - i sol og varme, i en veldig koselig leilighet som vi har leid. Med basseng, wifi, flotte rom, og superkoselig område rundt. Den franske riviera, strandpromenade, kafèer og koselige butikker. (OG PRIMARK, wehooooo).

Nydelige bilder fra Antibes, Frankrike. Når jeg ser dette, så blir jeg så glad av å tenke på alle de fine bildene jeg kan ta når jeg er der nede! Og hvor mye jeg skal kose meg med familietid og masse kvalitetstid med søsteren min - min absolutt favorittperson i hele verden(i tillegg til the husband såklart).

Det er så godt å ha sånne ting som dette å se frem til nå! Ferieturer med familie er den aller fineste måten jeg kan lade mine batterier på. Når mange av mine dager er tunge, så gir de fine kommende opplevelsene meg mye motivasjon til å ville gjøre alt jeg kan og enda mer for å bli bedre. Jeg står på hver eneste dag for å bli bedre med formen min, og går sakte men sikkert en bedre fremtid i møte. Med mye motivasjon og mye tålmodighet - I'll get there!


Gleder meg veldig veldig veldig til litt velfortjent ferie!

Hva gir deg motivasjon i hverdagen? Skal du ut å reise snart?

(Bilder i innlegget er lånt - Antibes(her) og Manchester(her))

Likes

Comments

Det ble en veldig sen start på dagen min idag. Jeg slet sånn med å sovne og å ligge godt i natt. Derfor er jeg egentlig svært fornøyd med det jeg har klart å gjøre idag. Jeg har jo ikke vært så veldig aktiv når det kommer til husarbeid i hjemmet vårt den siste tiden, og etter operasjonen har jeg vært mye pleiepasient med behov for en del hjelp. Men, idag klarte jeg å rydde, rengjøre litt og ordne på kjøkkenet. Og i tillegg til det, så er dette den første dagen på lenge uten et stort behov for smertestillende! Så, idag det er ingen smertestillende i denne kroppen. Litt smerte enda, men smerte til å leve med. DET er stor hverdagslykke!

Häagen-Dazs og min elskede iskaffeoppskrift slår aldri feil! Iskaffen er forresten lagd på nullkommaniks, og ved flere anledninger, så synes jeg faktisk at denne som jeg lager selv smaker en hel del bedre enn iskaffe fra kafeèr. Kanskje jeg skulle ha laget et innlegg på det - er det ønskelig?

Jeg har jo lenge tenkt at jeg snart skal få filmet en apartment-tour av leiligheten vår, men helsa har jo ikke akkurat vært på min side... Derfor tenkte jeg at jeg skulle gi dere en liten sneakpeak på noen av mine favorittdetaljer fra leiligheten.

Enjoy!

"Love is patient, love is kind. It does not envy, it does not boast, it is not proud.It does not dishonor others, it is not self-seeking, it is not easily angered, it keeps no record of wrongs. Love does not delight in evil but rejoices with the truth.
It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres."
1 Corinthians 13:4-7

Likes

Comments

For første gang siden operasjonen i forrige uke, ordnet jeg meg skikkelig og var ute idag. Smertene mine er heldigvis betraktelig minsket. Nå er det bare alle ribbeina og opp til kragebeina/skuldrene(som de herjet litt med under operasjon), og disse sårene som er ømme. Det kan jeg fint leve litt med nå som de grufulle smertene fra cysten er borte. Takk kjære Gud for det!

Vi hadde for en stund siden kjøpt billetter til Intro's Påskespesial i Chateau Neuf - min familie og Pål Anders sin familie. Intro er en av de to kirkene som jeg går i, og deres måte å formidle budskap på er bare helt fantastisk! For kirkevante, og til de som er totalt ukjent med det. De gjør det så laidback, hyggelig, imøtekommende, og respektfullt. Det er morsomt, flott, sterkt og rørende på en helt spesiell måte.
Jeg filmet litt av talen - så det kommer jeg nok til å dele med dere imorra. Anbefaler deg å bruke et par minutter av tiden din til å høre litt av den. Det er faktisk for godt til å ikke skulle høres! Du kan ikke gå glipp av det!

God natt fra meg! Hilsen nattdyret

Likes

Comments