Header

Nå tenkte jeg å kjøre på med en spørsmålsrunde. Det har jeg ikke gjort på denne bloggen før. Bloggen har jo blitt litt over et halvt år nå, og jeg har jo ikke skrevet så veldig mye om meg, så det kan jo være mye dere lurer på. Derfor kan dere nå stille spørsmål i dette innlegget, hva som helst, så skal jeg svare så godt jeg kan om et par dager.

Kjør på og spør i vei!

Likes

Comments

Jeg har en utrolig kul nyhet å dele med dere. For noen dager siden fikk jeg en kjempe koselig forespørsel. Rabble.no ønsket å ha meg og bloggen med på laget som deres ambassadør! Det er så stas å få så god respons på bloggen at man blir ønsket til et samarbeid. Er utrolig stolt av dette samarbeidet!

Jeg er alltid kritisk og nøye på å gjøre meg gode erfaringer før jeg går god for noe. Men, rabble var det ikke vanskelig å takke ja til. Har dere vært innom den fantastiske siden deres? Der har du alt av rabattkoder og kampanjer på et sted. Det er alt fra gaver, hotell/reiser, skjønnhet, teknikk, klær, opplevelser, dyretilbehør, helse og trening, og mye mer. Her er det faktisk veldig mye å spare, og det er nesten litt for godt til å være sant! Men, sant er det! Hvem takker nei til gratis frakt og gode rabatter? Ikke jeg ihvertfall. Du får rabatter fra blant annet bikbok, bjørklund, booking.com, cubus, clas ohlson, douglas, ellos, glitter, gymgrossisten, ikea, jysk, lefdal, makeup mekka, nelly.com, platekompaniet, SAS, urban outfitters, weightless etc. etc. etc. Listen er så lang, at jeg ikke kan ramse opp alt! Her må du ta en titt selv; go check it out!!!

Likes

Comments

Idag har vi dratt hjem fra hytta. Borte bra, men hjemme best. Nå var det godt å komme hjem! Hjem til leiligheten vår og byen vår. Jeg er så glad i Oslo. Denne byen, hjem, her hvor alt som trengs er i umiddelbar nærhet. Man lærer seg å sette pris på den flotte byen man bor i, når man har vært på ferie andre steder. Det er virkelig godt med en pause i blikkstille hyttelandskap, men det er også nydelig å komme hjem. Ordet "hjem" - det er vakkert! Det er trygt! Det er fint! Det er hjemmekoselig!

Likes

Comments

Stillheten på hytta er nesten ubeskrivelig. Ingen biler, ingen støy, ingen mennesker. Kun livet i naturen. Selv sillheten er så stille at jeg kan høre meg selv tenke. Jeg kan høre meg selv blunke, og jeg kjenner mine egne hjerteslag. Hvilepuls, ingen forstyrrelse. Jeg observerer bevegelse i kvistene på trærne, så rolig, så fritt, så unikt, så vakkert. Naturen er vakker å se på! Nydelig! Tenk at alt dette er skapt til hver minste lille detalj. Hvor gjennomført Gud har skapt denne naturen.

Likes

Comments

Som bursdagsgave i 2016 fikk Pål Anders glassblåsing i gave av meg. Jeg har alltid elsket å gi bort opplevelser! Med tanke på at vi har vært inne i et spennende år med bryllup og felles hjem, kunne det jo ikke ha passet bedre enn å skape "vår egen kunst" nå - som et koselig minne å ta med seg videre. Så, idag var vi på Hadeland Glassverk og blåste hvert vårt glass. Det kan absolutt anbefales, for både store og små! Så artig å ha laget glass selv!

Det siste året har jeg hatt veldig oppheng på en nettside som heter youwish.no - hvor man rett og slett kjøper masse artige opplevelser! Alt fra turer eller spaopphold, og til vinsmaking og hundekjøring. Anbefales å sjekke ut!! Masse gode forslag til kjempe koselige og fine gaver.

Mitt glass er det til venstre; et helt vanlig glatt glass, og Pål Anders sitt til høyre har mønster. Vi valgte samme form, men ulik overflate. De ble superfine!

Likes

Comments

Vi kom opp på hytta igår kveld. Noen ganger har man bare behov for en pause. En pause fra byliv, bekymringer og hverdagen. Derfor gjorde det godt å legge igjen alt det hjemme nå, og komme seg bort.

Idag har vi grillet pølser, vært ute og varmet oss rundt bålet. Fin og rolig lørdag her oppe på hytta i stillheten.

Likes

Comments

Om fem dager har bloggen faktisk halvtårsdag allerede. Det synes jeg er helt utrolig! Og i den anledning har jeg tenkt på at dere lesere egentlig vet utrolig lite om meg. Derfor, har jeg samlet sammen en del funfacts. Enjoy!

Jeg roter alltid bort mobilen min. Typisk meg er å akkurat ha puttet den nedi veska, Pål Anders og jeg låser døra, og på vei ut bryter jeg ut: "Hvor er mobilen min!?". Stakkars Pål Anders, han ser like oppgitt på meg hver eneste gang når jeg i panikk ber han om å ringe til den, og i det jeg smiler lurt når jeg finner den i veska, sier han bare: "Du ass.....". Haha, hverdagskost i Casa Jølstad.

Jeg er avhengig av Pepsi Max! Og det er ikke til å stikke under noen stol at jeg der trenger min daglige dose.

Når vi er inne på Pepsi Max, må jeg også innrømme at jeg ELSKER harrytur til Sverige! På to måneder nå har jeg vært på Nordbysenteret 6-7 ganger... Hahaha!

Jeg er et skikkelig B-menneske! Om natten får jeg plutselig masse gode ideèr og tanker, men jeg elsker å sove, liker bare ikke legge meg. Kan fint sove til langt utpå dagen - og når kvelden kommer, så våkner jeg. Jeg er egentlig som et hamster; sover om dagen, og er våken om natten.

Jeg er høysensitiv. Det er et medfødt personlighetstrekk, som gjør at jeg tar inn alt av intrykk litt ekstra. Det gjør at jeg er bedre til å oppfatte andres dagsform/følelser, og at jeg har lettere for å bli overstimulert og utmattet. Nettopp fordi man sanser alt av inntrykk litt ekstra

Jeg er en skikkelig crazy-animal-person. Da mener jeg at jeg virkelig elsker hunder, katter, og jeg har alltid hatt spesielt oppheng på lemurer og surikater. Pomeranian, Chihuahua, Pug og Petit Brabancon er definitivt det søteste jeg vet om i hele verden! Jeg tagger mamma, lillesøsteren min og Pål Anders i ALT av søte dyr! Og på hver en dårlig dag, kan alt bli littegrann bedre av å se på søte dyr på TV eller være sammen med dyr. Jeg vil helst klappe alle hunder jeg ser, passe alle dyr, og jeg sammenlikner ofte meg selv med surikater fordi de er så sinnsykt søte hvordan de står med de små armene sine hengende rett ned, samtidig som de stirrer fort rundt seg, haha(søk dem opp, så skjønner du hva jeg mener). De har så vanvittig stor personlighet! Hvis det er litt dårlig vær og kaldt ute, sover gjerne surikatene litt lenger - det høres egentlig ut som meg. Jeg hadde også en lemur-bamse som liten, og den elsket jeg. Naboene våre har katteklatrestativ pekende ut mot veien, så jeg har alltid klart for meg hvor Pål Anders og jeg skal parkere - nettopp fordi, jeg er nødt til å gå forbi der for å se om de søte kattene ligger på toppen av stativet sitt. Haha! Drømmen er at Pål Anders og jeg får en stor og fin familie med barn og masse søte små hunder! Nå tenker jeg at jeg stopper her, før jeg oppfattes som totalt ustabil, haha.

Jeg elsker dressing, saus og chiliketchup. Et måltid er faktisk ikke komplett uten en av disse. Haha

Jeg elsker varm-mat, og middag er det beste måltidet i løpet av dagen! Derfor spiser jeg ofte middagsmat til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Nam nam nam!

Jeg er veldig flink til å formulere meg, og til å finne riktig ord i riktig situasjon. Der har jeg alltid vært ganske flink! Hender også svært ofte at venninner ikke aner hva de skal skrive eller svare på en melding de har fått, så da blir det min jobb å svare for dem. Haha, personlig sekretær much! Komisk, men sant!

Jeg har aldri taklet å ta på helt tørre glass. Altså, du vet når du tar ut et glass av skapet som er så tørt at du kjenner gnisselyden når du tar på det? Får frysninger bare av å skrive dette, haha. Jeg må alltid ta litt vann rundt det, eller skylle det, så blir det bra! Det som da derimot er komisk - jeg som ikke takler sånn lyd; er at jeg skjærer veldig tenner i søvne... Nå har det blitt så ille at det innimellom også plager Pål Anders, stakkars, så dette skal jeg faktisk få gjort noe med nå.

Jeg elsker lukten inne i garasjeanlegg! En av mine beste barndomsminner var hver gang vi skulle kjøre inn i garasjeanlegget under blokka til farmor - DEN LUKTEN DER! Jeg klarer ikke beskrive den en gang! Jeg pleide alltid å stå der litt ekstra og sniffe det inn, haha. Så sorgen var stor da vi for siste gang kjørte ut derifra for et år siden.. Men, den fantastiske lukten vil jeg aldri glemme.

Jeg er grusomt avhengig av chips og dip - spesielt Sørlandschips, og holiday dip! Og jeg klarer ikke styre meg når jeg spiser det, da blir det ALLTID tomt... Og, ikke snakk om min kjærlighet for Häagen Daz vaniljeis med karamell.....

Jeg elsker å ha lange flotte glitrende negler, og jeg føler meg helt naken på hendene uten. Folk spør alltid; "hvordan klarer du å lage mat med de der?" Eller "hvordan klarer du å leve med så lange negler?". Mitt svar er at jeg ikke skjønner hvordan det går an å leve uten.

Jeg ELSKER tatoveringer! Da jeg skulle ta min første for noen år siden, tenkte jeg: "Det får holde med denne", men, blekk har vist seg å være svært avhengighetsskapende i min verden. Nå har jeg tre stykker, og når lommeboka strekker til, har jeg mange flere planer på lur.

Jeg har en helt elendig partyblære, og må alltid tisse. Dette gjelder også spesielt om natta, noe jeg synes er kjempe irriterende.. Føler meg litt som en eldre dame, haha.

Likes

Comments

Krevende. Beskrivelse av dagen idag. Når helsen din utfordrer ønskene dine. Når du må være tålmodig, men egentlig ikke vil gjøre noe annet enn å virke. Når du vil være aktiv og velfungerende, men ikke kan - ikke akkurat nå. Viljen er på et annet sted enn kroppen - kroppen henger ikke med. Hodet og tankene er langt unna resten av lemmene. Smerte. Vondt. "Blurry" syn. Luften er sparket ut av kroppen. Hvordan puster man når man ikke finner luft?

Idag er det akkurat to år siden jeg tok dette bildet. Pål Anders og jeg var på kjærestetur til Berlin. Det var fint det! Elsker å reise sammen med min beste venn, mannen min. Jeg drømmer meg bort dit idag. Viktig å holde på drømmer, minner, ønsker og mål når mye er på vent.

Likes

Comments