Header

Idag er første dagen på mange uker hvor jeg ikke har noe avtale eller oppgave som jeg må gjennomføre. Det benyttet jeg meg godt av, og har sløvet store deler av dagen i senga. Jeg stod opp for to timer siden, og har siden det sittet på verandaen med smoothie, stor vannflaske og rugsprø. Bare meg, sola og musikk. Jeg trives så godt i mitt eget selskap, og det er noe jeg har verdsatt mer og mer opp igjennom årene. Jeg har måttet lære meg å sette av tid til alene-tid, for å ha det godt med høysensitiviteten min. Utrolig viktig å lytte til kroppen, og ta gode valg for seg selv.

Strawberry, water and some drops of fun light ice tea peach

Kjøpte meg denne superfresh'e strand-kjolen på Primark i Brighton. Noe man kan ta over bikinien om man skal spise litt, gjøre et ærend i en kiosk osv. Har lett etter noe sånt som dette i mange år, for det er virkelig noe jeg har savnet. Spesielt de gangene vi har vært i Spania. Selvsagt fant jeg denne på Primark til den nette sum av 8 pund - herlig!

​Tenkte også å fortelle dere at det snaaart kommer Primark Haul fra turen, så er bare å glede seg!! Wiiii

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Burgers, youtube and quality time with sissy

Dagen min har sett slik ut:

Kognitiv terapi - Møte lillesøs - Time hos tatovør - Middag, chill og youtube med lillesøs

Denne dagen har faktisk vært overraskende bra, ut ifra hvor dårlig den startet med formen min. Hadde en superfin avslutningstime (for denne gang), hos den kognitive terapeuten min som jeg har gått til i snart et år. Jeg har gått i samtaleterapi fra jeg var liten, men aldri vært så fornøyd med noe form for terapi som jeg har vært igjennom kognitiv. Jeg har lært så mye, og fått så utrolig mange gode verktøy og hjelpemidler som jeg kan bruke i hverdagen. Kognitiv terapi anbefales på det aller aller varmeste!

Jeg skulle jo finpusse litt på tatoveringen jeg har på håndleddet hos Ruben på Uncle Max Tattoo idag. Pål Anders og jeg ga hverandre tatovering i morgengave til bryllupet (da var vi i et annet tatoveringsstudio altså), og min har dessverre hatt noen linjer og detaljer som jeg ikke har vært helt fornøyd med. Men surrekopp som jeg er - hadde jeg jo klart å lagre tidspunktet til timen min i Britisk tid da jeg var i Brighton... Så det var jo ikke 15:30 jeg hadde time, men 14:30!!! Uff, er så typisk meg å ha sånn uflaks... Ble jo totalt satt ut av stress da jeg fant det ut og fomlet meg i en voldsom hast inn i studio. Dessverre var det ikke nok tid igjen da, men Ruben er den hyggeligste og satte meg opp på nytt om en uke. Ser veldig frem til det!

Nå de siste timene har Anniken og jeg spist hjemmelagde hamburgere, skravlet og fått sett de nyeste videoene til Zoella og Alfie Deyes - favorittyoutuber'ene våre. Funfact: de er mye av grunnen til at vi de siste årene har hatt lyst til å reise til Brighton. Og jeg kan bekrefte at Brighton er minst like fin som man ser i videoene deres! Turen vi hadde dit var den første av maaange.

Hvordan har din tirsdag vært?

Likes

Comments

Dagen idag er en av de litt tyngre. Det er mye å tenke på nå for tiden, og jeg kjenner at jeg er i en periode hvor jeg er litt ekstra sårbar. Kanskje litt fordi jeg i disse dager skulle vært ferdig utdannet, hud- og kroppsterapeut. Det er sårt, og det er vondt at det ikke ble sånn jeg så for meg for et år siden. Men på den andre siden, så var det ingenting som var mer riktig enn å velge helsa fremfor alt. Jeg kunne ikke vært mer takknemlig dette året for at jeg tok det valget! Mesteparten av tiden er det positivt, men det er også mange ting som er sårt ved det.

Men yes! Timen på sykehuset gikk bra!

Derfor var det vanvittig godt å få gode nyheter isted! Timen på sykehuset idag morges gikk over all forventing. Jeg sov utrolig lite og dårlig i natt, og har vært veldig spent i forkant av dette. Spesielt fordi jeg har hatt en del smerter de siste ukene, som har gjort at jeg har begynt å lure på om alt er så bra som det skal være. Heldigvis er det konstatert at det kun er "sår-smerter" fra innsiden - noe som kan vedvare opptil et halvt år etter en slik operasjon.

Alt så fint ut på bildene på sykehuset, og det var ikke tegn til noe cyste eller problemer lenger. Jeg er så lettet at jeg både har felt noen tårer og flere smil. Dette var en enorm lettelse!

Endelig, et avrundet kapittel!

Likes

Comments

Pål Anders og jeg var en tur innom mamma, pappa og Anniken idag. Anniken og jeg hadde jo handlet litt gaver da vi var borte, og ville gi det til dem sammen. Pappa fikk ny shorts og ny t-skjorte. Mamma fikk nytt deksel, joggebukse og denne fantastiske boken om katter! Dere kan vel se at den falt i smak?

Så hadde vi noen andre ærend, og spiste litt rester fra festen hos svigers igår. Mmm, digger når det er masse rester igjen etter selskap! Men, virkelig godt at det er mandag og hverdag igjen imorgen. Skal bli godt med litt kontroll over mat-vanene igjen etter en uke full av tulle-mat i England.

Jeg går aldri, aldri, ALDRI lei av denne utsikten fra verandaen vår! Sorry hvis du har sett meg legge ut liknende bilder før, men jeg kommer aldri til å gi meg med det så lenge vi bor her, ha ha. Himmelen er ofte så vakker fra utsikten vår, og min indre poet går ikke lei av vakre fargespill fra naturens side.

Imorgen tidlig har jeg kontrolltime på sykehuset. Første kontroll etter dette med operasjonen av cysten. Jeg må innrømme at jeg er veldig spent, og jeg håper at alt ser superbra ut! For det er ikke til å stikke under noen stol at jeg selvsagt har tenkt en del på dette, etter den runden jeg har vært igjennom. Så, nå gleder jeg meg til å få dette til side og kun ha fokus på de andre tingene jeg jobber med rundt helsen min. Jeg er jo til en del ulik utredning, som tar mye energi og er veldig krevende - så dette med cysten og operasjonen rundt det, har jo bare vært en uheldig belastning oppå det som allerede er. Derfor blir det veldig godt å få gjennomført den kontrolltimen imorgen, og forhåpentligvis legge den belastningen helt til side.

Håper du får en god natt søvn, og en flott ny uke!

Likes

Comments

Når familien Jølstad lager fest, så skal det være gjennomført!

Gårsdagen så slik ut! Svigers stelte istand til hageparty med voksne- og unge venner. Vanvittig koselig og vanvittig gøy! Føler meg så heldig som har fått vokse opp med så mange flotte folk i livet mitt. Sånne ting kan man ikke unngå å være veldig veldig takknemlig for!

Karakter vellykket+++!

Likes

Comments

Smerte. Pustevansker. Uvirkelighet. Panikk.

All luft er sparket ut av meg. Sendt så langt av sted at jeg ikke kan finne den mer.
Hvorfor snurrer verden selv om jeg sitter helt stille?

Jeg puster, men kunne like godt holdt pusten. Det er sånn det føles. At jeg holder pusten, selv om jeg puster. Rart. For åndedragene gjør ingen nytte. De er defekt. Kan jeg sende dem til reparasjon? Hvor?

Hvorfor snakker alle om lyset i enden av tunellen, når enden er nådd og lyset fortsatt ikke er på?

Så hvor går man? Når bena ikke er på bakken.
Hvordan puster man? Når åndedragene ikke fylles av luft.
Hvor plasserer man blikket? Når øynene er der, men ikke kan se.

Jeg har ikke svar. Har du det?

Likes

Comments

For en fantastisk kveld. For en fantastisk opplevelse - hver gang, hver eneste gang. For et fantastisk menneske; Trygve Skaug.

Sammen med noen til, er Pål Anders og jeg ansvarlig for kvelder for unge voksne i Oslo Østre Frikirke. Et tilbud for alle mellom 18-30 år. Noe hvem som helst i denne aldersgruppen er hjertlig velkommen til å være med på.

Støperiet, Oslo - som er tredje torsdag i måneden.

Idag var det duket for sommeravslutning. Ikke hvilken som helst type sommeravslutning, men med grilling og konsert med Trygve Skaug. Så heldige vi var som fikk ha han med oss ikveld!

For et menneske Trygve er! Ikke bare skriver han vakre vakre sanger, tekster, melodier som rører borti hver minste lille nerve i kroppen din. Som tar deg bort, og av sted. Som får deg til å glemme, men samtidig huske. Men, han er også et menneske full av nestekjærlighet og omsorg. Et menneske som ser deg. Som er ydmyk og god tvers igjennom.

Jeg ønsker så gjerne å fortelle deg som leser dette, at du må høre på musikken og tekstene hans. Uansett hva du står i. Jeg kan faktisk garantere deg at du ikke har vært borti noe liknende.

Dette er som balsam og pleie for sjela.

Ekte tekster, som vekker ekte følelser.

Denne sangen er forresten fra bandet Trygve Skaug hadde før han startet solo. Mitt aller første møte med hans musikk, og den ultimate sommerlåta i mitt liv hvert år siden jeg hørte den for første gang; sommeren 2010.

Likes

Comments

Tenk at dette var siste hele dagen vår i Brighton for denne gang! Jeg kan ikke skjønne at en uke har gått så fort! Isted fikk jeg en notification på telefonen om at det var 24 timer til avgang med flyet, så nå kunne vi sjekke inn. Har aldri noen gang vært så lei meg for å se den notification'en der, haha. Vanligvis er det jo ren lykke når den dukker opp, men ikke denne gangen gitt. Vi har hatt det så sinnsykt fint på tur denne uken! Jeg får ikke sagt det nok; for en fantastisk by dette er!

Today's breakfast
Hva har dere gjort idag?

Likes

Comments

Jeg våknet idag og hadde fryktelig vondt i kroppen og hodet - kvalm og klarte så vidt å røre på meg. En typisk reaksjon jeg får når det har blitt litt for mye for meg... Men, dette var nest siste hele dagen vår her i Brighton, og dagens plan var at vi skulle på Primark. Det var det eneste vi hadde planlagt for dagen idag da vi vet at det pleier å være sykt krevende. Men, Primark ligger heldigvis i bygget ved siden av hotellet vårt. Det stengte kl. 19 der, så planen var å klare å komme seg dit i forkant av det. Vi vet jo at en Primark på 3 etasjer er noe vi må bruke litt tid på. Dette er jo absolutt favoritt butikken vår! Og da hadde det tatt seg ut om man gikk glipp av noen gullkorn inni mellom hyllene - derfor er vi alltid så nøye når vi skal igjennom den.

I 16-tiden kom vi oss endelig bort dit, og det ble nesten to timer der inne. Formen var selvsagt ikke noe bedre etter det, så både Anniken og jeg slukna et par timer da vi kom inn på rommet vårt. Så ble det så enkelt som McDonald's til middag på rommet, og nå snacks'er vi blåbær og skal straks legge oss. Det er så sykt mye innbydende og deilig frukt og bær i matbutikkene her! Er også så mye bedre smak på de her, enn de hjemme i Norge! Her om dagen spiste vi kokosnøtt, noe jeg elsker - og vi har også kost oss med blant annet bjørnebær, bringebær og jordbær.

Genser: Pull&Bear ♡ Bukse: H&M ♡ Sko: Primark ♡ Lommebok: Michael Kors

CHECK OUT THAT BLING!

Jeg er så utrolig fornøyd med de nye sko'ene mine fra Primark idag!
Alle som kjenner meg vet jo at jeg elsker alt som glitrer, alt som er rosa og alt som finnes i sølv. Var derfor svært fornøyd da jeg fant disse skoene! Som forresten bare er et av tre sko-par som jeg kjøpte der idag. De har forbedret sålene på skoene sine noe helt sykt! Var til og med "extra-gel-support" på skohælen og under foten. Skikkelig gode såler! Tipp topp tommel opp!

En liten sneak-peak på det jeg kjøpte idag. Kommer til å filme en Primark-haul når jeg kommer hjem, så dere skal selvsagt få se alt snadderet jeg har kjøpt meg derfra!

Jeg kan ikke fatte og begripe at dagen imorgen er den siste hele dagen vår her!

En uke har gått så sinnsykt fort! Og det gjør meg litt trist å tenke på at det snart er over for denne gang, men så er jeg også så vanvittig takknemlig for den sykt fine uka vi har hatt her. Er så glad for at vi endelig fikk reist hit! Og, vi har allerede planlagt at det blir en haug av turer hit i fremtiden. Gleder meg så mye til det - for Brighton er en helt fantastisk by, som virkelig har blitt min favoritt! Den er egentlig helt lik London, med mye av det samme London har å by på - bare i en litt mindre versjon med litt mer overkommelige gå-avstander til det aller meste. Også mye mer sjarmerende, spør du meg.

Anbefaler ALLE å reise hit en gang! Kan egentlig garantere deg at du ikke vil angre!

Likes

Comments

Instagram@mrsjolstad