This. A life motto. To me, they are very important words in a world full of imperfections and all kinds of struggles. Through every difficult time, wonderful days - all the seasons of life, I remind myself of this. Almost two years ago I got these words on my ribs - my tattos are some of my best decisions. Being able to remind me of what's important, and show the world what I stand for - makes me proud! Be proud of yourself. Just because it's a bad day, doesn't make it a bad life. Let your faith be bigger than your fears.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 43 lesere

Likes

Comments

For et fint døgn vi har hatt til nå! I mitt 21.år og lillesøsters 18.år var det virkelig på tide at vi dro på vår første jentetur alene. Synes vi klarer oss utrolig bra! Nå er det et døgn siden vi ankom Gøteborg, og vi reiser hjemover igjen sent lørdag kveld.

Så nydelig det er å komme seg litt bort fra hverdagen! Det var så sinnsykt nødvendig nå. Nyter hvert sekund. Noen øyeblikk burde bare aldri ta slutt.

Likes

Comments

Jeg har alltid hatt et ønske om å skrive bok. Det høres kanskje ut som en skikkelig teit klisjé, men det har vært et ønske jeg har hatt i mange år. Det er jo sånn, at det ikke er alt som er like interessant å skrive om eller for noen å i det hele tatt gidde å lese om. Det har derfor bare vært en drøm, og forblitt en drøm opp igjennom. Helt til det her for en stund siden slo meg - det hadde jo vært så logisk, og foran min egen nese hele tiden. Om ikke dette er noe jeg kan utdype, så er det ingen som kan. Det er så enormt viktig!

Men, mer vil jeg ikke si - det får tiden vise. Om jeg sitter med boka om et eller ti år - det spiller ingen rolle; en dag skal den ut! Jeg må bare få alt ned først. Har Cecilie bestemt seg for noe, så skjer det..

Likes

Comments

Du vet, slike dager. De dagene hvor du får litt tid alene. Hvor du plutselig setter pris på å pusle med å rydde leiligheten, og hvor sola skinner så vakkert inn i stua. Når du har tid til å lage deg is-mocha, og nyte den i et par minutter - helt alene på sofakanten, før hverdagen fortsetter igjen. Jeg hadde et sånt øyeblikk idag.
Noe av det jeg setter mest pris på i hele verden, er å være rundt mennesker. Noe annet jeg også verdsetter like høyt, er tid alene. Jeg trenger det. Jeg elsker å være i mitt eget selskap; energigivende er det. Fint er det også! Stillheten, alene hjemme, i et eget hjem man har skapt og satt sammen, med deilig sen frokost og en ryddig leilighet. Et øyeblikk jeg definitivt kan leve lenge på! Så vakkert, så vakkert!

Likes

Comments

Middag med verdens beste bestevenn, lillesøster.

Likes

Comments

Det verste jeg vet, er å gå glipp av ting... Sånn har det alltid vært. Det å vite at andre opplever noe jeg også skulle ha vært med på, men som jeg plutselig må stå over - det har jeg vanskeligheter for å ta innover meg. Jeg elsker at ting skjer! Jeg elsker å engasjere meg i det jeg alltid har engasjert meg i! Jeg elsker opplevelser! Det vil alltid være de fineste gavene jeg kan gi bort; opplevelser. Men i det siste har jeg gått glipp av for mye. Formen min er ikke bra - den har vært veldig opp og ned i en god stund nå, og det er ikke helt lett å finne ut hva det her kommer av. Jeg er bare veldig lei. Jeg er lei av å gå glipp av ting. Lei av at livet mitt suser forbi meg, og at jeg ikke får være med.

Sola var så fin idag! Se sånn den lyste opp bonsai treet mitt - fine treet jeg fikk i bursdagsgave for snart ett(eller to?) år siden.

Likes

Comments

Det finnes ikke ord som beskriver. Ingen ord for hvor mye min lillesøster betyr for meg; mitt eneste søsken - vi deler alt. Det har alltid vært oss to. Du og jeg.
Det er ingenting som har vært negativt ved å flytte ut. Ikke annet enn sjeldnere tid med lillesøster. Hun er en enorm del av livet mitt - min beste venn. Ikke som de fleste, men den mest hjertevarme jeg vet om. Hun tenker alltid på andres behov, og sprer en uendelig og varm kjærlighet om seg. Anniken er ikke som andre. Anniken og jeg har et uadskillelig bånd - helt umulig å bryte. Vi er ikke kun søstre i blod, vi er søstre i hjertet. Man må sette pris på mennesker man elsker; og jeg elsker lillesøsteren min!

Likes

Comments

For en hektisk uke! Jeg husker ikke sist jeg hadde så mye å gjøre, fra så tidlig på morgenen og til så sent på kvelden. MEN, la meg også poengtere; jeg husker heller ikke sist jeg lærte så mye på kort tid, og trivdes så godt med en livsstil som inneholder en fast skolehverdag.

Jeg er snart i mål med første skoleuke på Hudpleieakademiet, og jeg er så fornøyd! Det er ikke til å stikke under noen stol at jeg aldri har vært glad i å gå på skole. Jeg har heller aldri vært noe spesielt glad i å lese, eller å pugge - jeg eier ingen klisterhjerne... Denne skolen derimot. Dette studiet og temaene vi har om, det er mitt interesse-felt. Jeg liker det skikkelig godt! Så, om ti måneder, i juni 2017 er jeg utdannet "Hud- og kroppsterapeut" som det så fint heter. Fin tittel!

Rektor sa til oss første skoledag; "dette er den første dagen av deres nye karriere som hud- og kroppsterapeut'er". Den setningen syntes jeg var veldig fin.

Nå må jeg sove, selv om alle tankene alltid vil ned på papiret om natten. Er ikke det typisk?
Cecilie må dessuten vende seg til å legge seg tidlig. Det er en u-ting med lite søvn når klokken ringer 06:45 hver dag. Å snu rytmen til dette nattdyret skal nok gå, men det vil nok ta litt tid..

Likes

Comments

Jeg er for glad i å skrive til å legge den hobbyen til side. Jeg merker virkelig at skrivingen min har blitt nedprioritert siden videregående(som det tross alt er to år siden jeg var ferdig med), så nå er det på tide å gjøre noe med det. Det har aldri vært vanskelig for meg å uttrykke meg skriftlig, og det kommer så naturlig for meg å få tankene mine ned et sted. Derfor; denne bloggen.

Blogg har jeg vært fast bruker av tidligere, over flere år, men denne gangen er det annerledes. Det er ikke en 14 år gammel Cecilie som blogger om sitt liv som ungdomsskoleelev. Det er Cecilie på snart 21 år, som har giftet seg med den store kjærligheten hun har vokst opp sammen med. Det er Cecilie som har kjøpt seg leilighet, og som imorgen skal begynne å utdanne seg som Hud- og kroppsterapeut. Det er Cecilie som er litt for glad i å tilbringe tid sammen med familie. Det er Cecilie som jobber på Funky Frozen Yogurt, og elsker den jobben! Elsker å snakke med kunder og spise selge yogurtis!

Det er samme Cecilie som har behov for å utrykke seg skriftlig, men hun har vokst en hel del siden sine "tidligere bloggdager". Det er ikke lesere eller antall "view's" som styrer denne skrivelysten. Dette er rett og slett min side, min lille dagbok, hvor jeg lar fingrene få flyte på tastaturet når de har behov for det.

Hvis du allikevel har klart å rote deg inn hit, velkommen skal du være!

Likes

Comments