Sitter och tänker på hur motiverad och ambitiös jag var när jag gick i gymnasiet. Att jag ens orkade plugga 10-14 timmar varje dag?!? Varför är jag så omotiverad och trött just nu? Önskar verkligen att jag kunde vara lika målinriktad och motiverad som jag var för 2 år sen. Jag pluggar lagom mycket och kanske lite mer än vanligt nu under tenta veckorna men fortfarande inte lika effektivt som innan. Känner att jag behöver stänga av mobilen och fokusera på plugget, behöver ha min älskade familj och mitt rum hemma så att det känns lika tryggt som innan. Agggh kan klaga på allt möjligt i flera timmar! Saknar 17 åriga Wid som var stressad men fokuserad.

Men men nu ska jag försöka plugga lite eller gå lägga mig tidigt för att förhoppningsvis plugga effektivt imorgon. Ha det bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag lyckades jag med något som jag har kämpat med sen förra året och jag är så glad och stolt över mig själv! Äntligen klarade jag det!! Kände att jag gav mig själv världens bästa confidence boost efter att jag hade gjort det! Älskar när jag lyckas göra mig själv stolt över mig själv (om ni fattar vad jag menar). Jag är obeskrivligt glad!!!
Veckans andra höjdpunkt var att jag fick besök av världens finaste Kajsa! Hon fick äntligen testa Fratellis kända nutella pizza och jag fick namnligan John Greens nya bok i födelsedagspresent. Var inne på stan och window shoppade men hittade typ inget, vi var även hemma hos mig en liten stund innan vi drog till DINÉ och hade det så roligt och mysigt där! Så synd att hon inte kunde sova över och jag hade föreläsningar 8-14 dagen efter.

För övrigt så har jag pluggat lagom mycket denna vecka, kanske till och med lite mindre än vad jag egentligen hade tid med men jag orkade helt enkelt inte.

I skrivande stund försöker jag planera mitt plugg schema för helgen men kommer förmodligen inte ens hinna med allt, typiskt Wid. Önskar att jag hade samma motivation som jag hade när jag gick i gymnasiet och orkade plugga 24/7. Ska iallafall försöka planera klart och förhoppningsvis sova snart.

//How beautiful are we?!//

Likes

Comments

Nu har jag varit sjuk i alldeles för lång tid, orkar verkligen inte... förkylningen har släppt men jag hostar fortfarande(???). Mår egentligen mycket bättre jämfört med förra veckan men det är så jobbigt att hosta hela tiden...
Det känns som om tiden går så fort, det händer så mycket saker hela tiden och jag hinner aldrig göra saker som jag tänker göra... vet inte ens vad jag vill nu för tiden. Jag sätter så höga krav på mig själv och blir oftast besviken, vet inte vad jag ska göra för att sluta vara så förvirrad och må dåligt hela tiden. Plugg går helt ok men stress har blivit en stor del i vardagen. Jag prokrastinerar hela tiden och stressar mig själv i onödan men det har jag blivit van med sen IB. Ska försöka sluta klaga på allt hela tiden och börja tänka positivt.
Veckan rullade på ganska snabbt, i tisdags var Josefine hemma hos mig och åt pizza och kollade på gossip girl. Jätte mysigt!
En hel del plugg i onsdags och torsdag men tackar Andrea för alla mysiga promenader som jag mår så bra utav! Blir verkligen så glad utav att bara prata om allt och ingenting med henne! I fredags hade vi brunch hemma hos Andrea och det var jätte gott och mysigt start på helgen. Resten av fredagen slösade jag bort med att spela Candy Crush och igår försökte jag plugga lite men fick inte så mycket gjort. Tanken var att jag skulle åka till Stockholm och hämta kappan men jag orkade inte och kände att det var bäst att stanna hemma och vila innan jag börjar plugga. Vill bara ha lov som alla andra men sitter och pluggar och oxidativ fosforylering istället. Tragiskt.
Glömde säga att jag vakande sent och inte hann klicka hem Linn Ahlborgs Foxy Fur jacka (osäker på namnet) som släpptes idag... har velat ha en pälsjacka i ett tag nu och hennes är så fina :(
Men hursomhelst hoppas att ni har en bättre söndag än min, måste tillbaka till ATP och NADH nu :))))

Likes

Comments

Tragiskt nog så är jag fortfarande förkyld och trött... helgen tog slut så snabbt utan att riktigt hinna med allt som jag hade tänkt mig. lördagen bestod av en shoppingtur i Stockholm men jag köpte ingenting trots att jag hittade massa fina plagg. Egentligen var målet att hitta en vinterkappa men jag har så svårt att bestämma mig vilken färg jag vill ha. Var inne på flera butiker och provade typ alla kappor jag såg men har fortfarande inte bestämt mig, fastande för en svart kappa från Filippa K men behöver nog tänka innan jag gör mig av med så mycket pengar. Jag har även letat lite på nätet och är så kär i Andrea Hedenstedts rosa kappa (NA-KD). 2nd Day och Vila har också väldigt fina kappor men som det ser ut nu så tror jag att det kommer bli den svarta från Filippa K (tredje bilden). Jag slänger in några här nere som jag tycker är så fina! skulle ha klickat hem allt om jag bara kunde men life isn't easy tyvärr :(

Eftersom jag inte hann plugga så mycket under helgen så har jag en hel del saker att gå igenom de kommande dagarna. Ska äta middag nu och börja ta tag i plugget på en gång. Kanske dammsuga lite här. Ha det bra!

Likes

Comments

Idag har varit en sån dag som man bara vill stryka från kalendern. Har varit förkyld och hostat i mer än 5 dagar och ständigt trött sen förra veckan vilket är fruktansvärt jobbigt! Måste plugga och ta tag i alla föreläsningar som jag skulle ha gått igenom för länge sen. Jag hade även tänkt mig åka med familjen till Stockholm och uppdatera höst/vinter garderoben så jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon.
Jag hade inget schemalagt idag så åkte hem från Örebro redan igår eftermiddag vilket är så skönt, pappa tar hand om mig på bästa möjliga sätt. Hade inte klarat mig utan honom!
Just nu ligger jag i soffan, dricker varm choklad och kollar på film med pappa, Ola pluggar och Mira sover gott. Ska nog gå och lägga mig snart jag med.
Ha det bra <3

Likes

Comments