När man är ledig är det faktiskt helt ok att sova till halv tolv. Det är även ok att sitta och äta frukost i ett par timmar, helst i morgonrock. Jag brukar försöka göra denna smoothie varje morgon innan jobbet också, men även om den går fort att göra räcker inte alltid tiden till. Därför passar jag på idag! Mättande, god och enkel att ta med 👍🏼

"After WorkOut" (350-400 kcal)
1/2 Avokado
1 liten banan
1 dl yoghurtkvarg vanilj
1 dl mild lättyoghurt, naturell
1/2- 1 dl färskpressad juice (jag använder Innocents morots- och apelsinjuice)
15g (1/2 dl) proteinpulver, Whey Isolat
Massa isbitar
Mixa!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ibland är man inte så glad och idag är en sådan dag. Just nu känns det som att mitt jobb och hela mitt liv går emot mig, vilket gör mig så otroligt arg och frustrerad. Om lite drygt en månad börjar jag jobba som flygvärdinna igen, vilket jag längtar något helt absurt till, men tyvärr är det som en motvind hela vägen dit.
Jag jobbar konstant just nu, och det enda jag vill är att åka hem. Hem till Mallorca, där jag känner mig hemma som ingen annanstans. Jag tror att alla har ett sådant ställe, där man mår som bäst och helst vill spendera all sin lediga tid. Jag saknar alla mina underbara vänner som är där helt galet mycket just nu, och jag skulle kunna vad som helst för att få spendera lite mer tid där❤️

Likes

Comments

Visst är det obeskrivligt härligt få att få göra det man älskar? Jag slog en pling till en granne imorse som har stall och hästar jag hjälpt till med förut. När jag bodde i stan var det näst intill omöjligt att komma ut till stallet flera dagar i veckan. Nu har jag flyttat till landet och saknar min gamla hobby, plus att de behövde hjälp i stallet. Win win för alla helt enkelt! Innan ridturen idag hann jag med ett pass på gymmet och efter åkte jag och mamsen och åt på restaurang. Indiskt, finns det något godare eller?

Likes

Comments

Någonting jag har en riktig hatkärlek till, det är den där känslan när man tänker tillbaka på ett tillfälle, eller en viss period i livet och får en klump i magen. Minnet och känslan är egentligen förknippad med glädje, lycka och frihetskänsla, men den där klumpen uppstår på grund av saknaden och bara tanken på hur långt bort från det man är idag. Berg-och dalbanelivet, antingen i lyckans lyckligaste liv, eller helt tvärt om och det enda man lever på är minnen och saknad. I just told you the story of my life, någon som känner igen sig?

Likes

Comments

I'm back, saknar att skriva sååå mycket så fortsätter med den här gamla bloggen lite till.

Jag är i ett sånt otroligt lyckorus just nu, det är nästan lite läskigt när det kan gå så fort upp och ned. Just nu håller min lägenhet på att renoveras, så skönt, och jag var tvungen att vara ute ur den 7:30 imorse på min lediga idag. Mindre skönt. Däremot resulterade det i en frukost, all by myself, på Söder idag och nu är jag redo för ett träningspass på gymmet. Bra start på dagen!

Likes

Comments

Mitt livs kärlek är på andra sidan jordklotet, och idag är en sån dag då det gör mer ont i hjärtat än vanligt. På kvällen när stjärnorna kikar fram tänker jag att det faktiskt är samma stjärnor han kan se. Visserligen en annan tid på dygnet, men det ger i alla fall tröst för några sekunder. Kärlek är det bästa som finns, men det gör fasen ont när personen man älskar är på andra sidan jorden. Jag vill ju bara ge honom världens lägsta och mysigaste kram precis just nu och aldrig vara så här långt borta från honom igen.

Likes

Comments

När mannen jobbar hela kvällen passar jag på att laga mat och baka sånna där riktigt nyttiga saker, eftersom det är inte så uppskattat av alla 😌

Jag kommer inte riktigt igång med träningen, så jag har bestämt mig för att börja i andra änden. Jag har inte rökt på två veckor *proud*, och jag måste bli bättre på att sova mer. Idag laddade jag även upp kylen och skafferiet med en hel del. Kanske kommer träningsmotivationen snart också då.

Nu på kvällen lagade jag mat tills imorgon så är allt planerat och klart, älskar planering haha. Det blir smoothie till frulle. Lurre blir chia bowl med kokos, lime och frukt. Middag rödtunga med mango-& avokadosallad. Muuums, längtar typ.

Likes

Comments

Helgen i London var bara helt fantastisk, vi var inte så glada över att åka hem👆🏽 Vi shoppade, åt god mat och drack öl i mängder precis som planerat. Och matchen, WOW! 3-0 till Arsenal vs Chelsea, hur lyckat var inte det??

Nu har jag legat hemma i feber några dagar, men är tillbaka på jobbet och kör hårt nu 7 dagar framåt. Därefter står tjänstledighet på schemat och jag och Lisa är i full gång att planera nästa resa 👏🏼👏🏼

Likes

Comments

Livet leker och jag sitter på planet mot London med the man. Ska bara njuta, äta gott, dricka öl, shoppa och hare bra de närmsta dagarna. Har världens bästa pappa som lyckades fixa biljetter till drömmatchen, han är bra han.

Likes

Comments

Fick precis ett sånt där superbehov av att skriva några rader här. Livet har tagit en liten vändning. Jag hade planerat en vinter hemma, kallt och jäkligt med eventuellt ett par veckors semester. Så blev det inte, utan nu åker jag och Lisa till New Zealand om knappt en månad. Håller på att avlida av nervositet. Kan inte fatta att vi bara bestämde oss på en dag, men så måste väl livet få vara ibland. Lite smått galet helt enkelt.

Likes

Comments