I'm back, saknar att skriva sååå mycket så fortsätter med den här gamla bloggen lite till.

Jag är i ett sånt otroligt lyckorus just nu, det är nästan lite läskigt när det kan gå så fort upp och ned. Just nu håller min lägenhet på att renoveras, så skönt, och jag var tvungen att vara ute ur den 7:30 imorse på min lediga idag. Mindre skönt. Däremot resulterade det i en frukost, all by myself, på Söder idag och nu är jag redo för ett träningspass på gymmet. Bra start på dagen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mitt livs kärlek är på andra sidan jordklotet, och idag är en sån dag då det gör mer ont i hjärtat än vanligt. På kvällen när stjärnorna kikar fram tänker jag att det faktiskt är samma stjärnor han kan se. Visserligen en annan tid på dygnet, men det ger i alla fall tröst för några sekunder. Kärlek är det bästa som finns, men det gör fasen ont när personen man älskar är på andra sidan jorden. Jag vill ju bara ge honom världens lägsta och mysigaste kram precis just nu och aldrig vara så här långt borta från honom igen.

Likes

Comments

När mannen jobbar hela kvällen passar jag på att laga mat och baka sånna där riktigt nyttiga saker, eftersom det är inte så uppskattat av alla 😌

Jag kommer inte riktigt igång med träningen, så jag har bestämt mig för att börja i andra änden. Jag har inte rökt på två veckor *proud*, och jag måste bli bättre på att sova mer. Idag laddade jag även upp kylen och skafferiet med en hel del. Kanske kommer träningsmotivationen snart också då.

Nu på kvällen lagade jag mat tills imorgon så är allt planerat och klart, älskar planering haha. Det blir smoothie till frulle. Lurre blir chia bowl med kokos, lime och frukt. Middag rödtunga med mango-& avokadosallad. Muuums, längtar typ.

Likes

Comments

Helgen i London var bara helt fantastisk, vi var inte så glada över att åka hem👆🏽 Vi shoppade, åt god mat och drack öl i mängder precis som planerat. Och matchen, WOW! 3-0 till Arsenal vs Chelsea, hur lyckat var inte det??

Nu har jag legat hemma i feber några dagar, men är tillbaka på jobbet och kör hårt nu 7 dagar framåt. Därefter står tjänstledighet på schemat och jag och Lisa är i full gång att planera nästa resa 👏🏼👏🏼

Likes

Comments

Livet leker och jag sitter på planet mot London med the man. Ska bara njuta, äta gott, dricka öl, shoppa och hare bra de närmsta dagarna. Har världens bästa pappa som lyckades fixa biljetter till drömmatchen, han är bra han.

Likes

Comments

Fick precis ett sånt där superbehov av att skriva några rader här. Livet har tagit en liten vändning. Jag hade planerat en vinter hemma, kallt och jäkligt med eventuellt ett par veckors semester. Så blev det inte, utan nu åker jag och Lisa till New Zealand om knappt en månad. Håller på att avlida av nervositet. Kan inte fatta att vi bara bestämde oss på en dag, men så måste väl livet få vara ibland. Lite smått galet helt enkelt.

Likes

Comments

Kom precis hem. Två dagar spenderat på flygplan och tre dagar i Thailand var mer än nog denna gång, som jag längtat hem! Ny soffa och soffbord var på plats också, och nu saknar jag bara Mr. Boyfriend så hade allt varit perfekt ❤️
Home is where your heart is, så väldigt sant. Och just nu är det i en liten två, på en av Södermalms fina smågator.
Nu är jag så trött att jag snart spyr. Tack Thailand för detta år, nu ser jag fram emot att få vara hemma❤️

Likes

Comments

Årets sista stopp till Thailand. Vilken vinter va, och jag har knappt märkt hur tiden flugit förbi. Nu är det bara tre veckor kvar, sen dags för efterlängtad semester och nytt jobb.

Oftast brukar det bli åtminstone en svängom på Bangla när jag är i Thailand. Men inte denna gång, vi har bara tagit det lugnt och myst så mycket som möjligt. Vi var dock med i en moppeolycka härom dagen, eller jag och några tjejer satt i bilen precis bakom när det hände. Riktigt obehagligt. Jag och Amanda som hade sett hela grejen tog det nog värst.
Vi satt och pratade bort vår ångest hela kvällen, så otroligt skönt. Vi pratade nog lite om allt egentligen. Att ha en vän som lyssnar och berättar om sig själv och egna erfarenheter är så guld värt alltså. Det slår alla plyskologer i världen vissa tillfällen. Lite terapiprat på en balkong i Thailand, med en fin vän & en flaska bubbel- Aa, det fick i alla fall mig att må 101 gånger bättre.

Likes

Comments

Kom precis fram till jobbet, en timma för tidigt! Och jag som trodde att jag var sen😂
Alla våra tider står i UTC/ GMT, så jag lägger alltid på en timma. Bara det att det är sommartid nu, så det är +2 timmar. Haha, tur att det inte var åt andra hållet i alla fall..
Nu åker jag på mitt sista långstopp som blir till Thailand, men trots det kan jag inte låta bli att längta till semester på Cypern. Ska bli så underbart! 😍

Likes

Comments

Alltså drömdagen med drömgänget!
Idag cruisade vi ner till sydsidan på Gran Canaria, Puerto Rico, Playa del Inglés osv. Träffade massa gamla kompisar och kollegor på vägen, sån energiboost!
Efter några timmar på stranden åkte vi till Chrilles familjs lägenhet, tog en dusch där för att sen dra till gamla stammisrestaurangen. Härlig dag, oh yes. Fick inviga min nya bikini också 👌🏽Just an other day at work.

Likes

Comments