Åh, mina vänner. Hur är det? Här är det just nu... härligt. Men säger inget mer men mår väldigt bra just nu! 😚

Idag blir en sån där busig dag, ska hoppa in i duschen man kan duscha max 20 minuter innan det blir iskallt, men just nu är det ok.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Ett liiiitet konstverk jag köpte här i Kreuzberg... Påminner om mina eller hur? 

Så, igår var jag arg och sur. Kände mig sviken och allmänt tragisk, Vilket är helt okej i min situation, eller vad tycker ni? Istället för att vara hemma och deppa för Vanessa gick jag ut med en gammal vän dock. Känt honom i 2,5 år och på något magiskt sätt fann jag hans whats app på min nya iphone. 

Säger, det var mer än trevligt 😏 Vi rökte sisha och åt på Block House. Jag behövde det, för när jag kom hem var jag sådär härligt glad och sprallig. Visst är jag fortfarande tragisk efter S men det handlar inte om mina känslor för honom, utan för jag känner mig som en jävla trash bag. Att få träffa någon som faktiskt uppskattar mig och frågar vilken min favoritfärg är behövs.

Likes

Comments

Jag är inte normal. Sebastian har en ny tjej, förlåt, mormor. Skrev med honom igår och han vill verkligen ha henne, och inte mig längre. Fast sexiga bilder vill han ha, det fick jag bevis på i förrgår.

Jag undrar hur han kan ändra typ så snabbt? Hur han kan vara så oseriös och hitta ny efter bara fyra månader? Jag var galen när han bytt profilbild till deras parbild på whatsapp, skrev ett långt sms att jag ska besöka honom och det ska minsann inte bli ett trevligt besök. Inte för hans nya kärlek, men för den jävla disrespect han ger mig.

Vi var seriösa, jag var det iallafall. Älskade honom djupt trots att han aldrig var hemma. Nu har han en kärring med smala läppar, tantkläder och gillar säkert att knulla med lampan av. Men hon lagar kanske god mat, vad vet jag.
Men jag vet vad han vill ha, Sebastian är ytlig och får för sig att han måste ha en seriös dam ibland och jag är för ung och han får ångest. Han tänder inte på äldre damer utan vill ha unga tjejer men tror samtidigt att vi är perfekta hemmafruar och fullvuxna i hjärnan. Han vill ha allt men tyvärr kan man inte få det.​​​
Han gillar att stoltsera med sin unga flickvän men blir sedan arg att hon inte kan städa duktigt som en 40-årig kvinna kan.​​

Samtidigt vet jag - VI FUNKAR INTE. HAN ÄR INTE RÄTT FÖR MIG. JAG ÄR OLYCKLIG I WIEN. Men en annan sida säger TA MIG TILLBAKA JAG ÄLSKAR JU DIG?
Det är därför jag inte är normal. Jag fick höra så mycket skit igår, om mig som person. "Skriv inte mer, jag har ny flickvän sluta skriv tack!". Så jävla förnedrande.
När Sebastian är kåt glömmer han dock bort sin nya flickvän, och vill gärna ha fler sexiga bilder så han kan runka i sin lägenhet själv medans tanten ligger hemma och sover.

Jag hoppas på karma, att den där idioten blir så olycklig med sin nya wienerschnitzel, att hon hatar att suga kuk och kastar saker omkring sig när hon får reda på att han tittar på "teen anal audition porn".
Jag har varit korrekt mot honom, jag har inte slängt upp profilbilder på whatsapp med andra män, skrivit att jag är ledsen att det inte funkade, han är en bra man som förtjänar det bästa bla bla. Skulle aldrig kunna säga det han skrev igår

​​Jag: You can choose to have a girl who fully loves you but is not perfekt, like me. Or you can choose a woman who can cook and take care of your children but will never die for you.

Han: I prefer good cook and mother.

Likes

Comments

Visst älskar ni mina bilder? Berlin är vackert!

  • Min vardag
  • 1781 readers

Likes

Comments

Jag är i Kreuzberg som ni säkert märkt. Druckit heisse chokolade och det är så jävla gott!
Solen skiner och jag promenerar mest runt och tar bilder på roliga saker.

Blivit lite shopping också! Snäckhalsband! 😌😍 Vanessa hatar dem men jag älskar de. Gillar den bohemiska stilen men får inte gå överstyr som människorna här...
Imorgon blir det nog marknad vid mauer park! Har jag otur träffar jag italienska galningen där som jag var bff med förut... Hon som ströp mig och skulle döda mig.

  • Min vardag
  • 2012 readers

Likes

Comments

Vilken härlig promenad! Härligt allt!
Älskar kreativiteten jag får här. Nästan sådär bipolär-manisk blir jag.
Allt är perfekt ! Jag kan göra allt !

  • Min vardag
  • 2512 readers

Likes

Comments

  • Min vardag
  • 2808 readers

Likes

Comments

Idag hade jag sån där bloggig egentid och sprang runt på Stureplan. Tänkte kolla efter nya skor men orkar inte gå i affärer längre.
Sunkar alltid ner mig och lufsar runt bland de fina butikerna så personalen låter mig vara.
De kollar snett men försöker inte sälja vilket är skönt! 😘

Sedan blev jag sjukt hungrig och gick till något sushihak, åt själv vilket inte är så farligt. Älskar att umgås med mig själv för då är det helt tyst!

Just ja... På onsdag händer något.

Likes

Comments

Spelat harvest moon på DS och glömde bort att jag har en blogg...
Fajtar på Facebook med en tjej nu som blev surig för jag tycker LV monogram-väskan är den fulaste som finns.
Spårade snabbt ut!

Karl-axel I need your help!!

Likes

Comments

​Älskar att skissa! Börjar bli läskiga gubbar nu mest, denna fick inte ens några pupiller men så att...

Likes

Comments