hej hej, nu har jag suttit i flera timmar och bytt saker fram och tillbaka men nu är min nya blogg hyfsat färdig så här kommer länken :D <3

http://www.nattstad.se/JuliaL%C3%B6fstrand

niiiiice right, hoppas ni följer mig där nu då ;) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej, har nu pratat med min vän mikkiz anderson lilja om att göra en ny blogg här på nattstad som kommer handla om smink, mat och personligt men även lite om kläder. den här bloggen kommer då stanna kvar om jag skulle vilja skriva något mer men jag kommer länka den nya bloggen här och där kommer jag va mest aktiv :)


Likes

Comments

hej hej sitter nu i skolan och lyssnar på hur man kombinerar mat och dryck för att få dom att framhäva smakerna och få dom till att bli bra ihop.

men iaf så har jag blivit brunett nyss och är rätt nöjd faktiskt men saknar redan mitt röda hår, men vad gör man inte för jobb? svar på det:väldigt mycket. men iaf hårfärg kan man ändra och det är ingen stor kostnad så jag kan leva med det ett tag så länge det krävs av mig. ( vuxen poäng )

iaf så måste jag påpeka en sak om OTROHET......

jag är less, det är otrohet att skriva saker till andra om du inte skulle kunna visa det för din partner, det är INTE okej att ragga på  andra vare sig man är i ett förhållande eller endast är på g med en person för när du är i ett förhållande så ska ni bygga upp tillit, förtroende, ärlighet och vänskap. att gå bakom ryggen på sin partner redan i början är inte okej för då kommer du tappa allt de där från din partner ist...... OTROHET ÄR SKIT.

men iaf ska fortsätta lyssna nu så puss hej

                 jag idag :)

Likes

Comments

Tittar upp mot stjärnorna, ser ett stjärnfall och lägger min önskan.

Det är försent nu för min önskan att gå i uppfyllelse. Jag bad om dig, om att få se ditt leende igen, höra din röst eller att få se dig i dina fina ögon igen.

Jag förlorade en vän, den finaste tjejen av alla.

Du som tog hand om mig då jag var ledsen, nere eller sjuk, Du som gjorde allt och fanns där för mig och alla andra, Du som spred glädje och ljus i de mörkaste nätterna. 

Jag önskar att jag kunde ringa dig just nu, mår så sjukt otroligt dåligt nu, just ikväll så har jag fått panik ångest attacker, flera efter varandra du vet hur jag är, i vanliga fall hade du lagt en arm runt mig och sagt, gumman allt kommer bli okej, eller haha vad tycker du om elvis (hade du sagt med lite ironi i rösten för att få mig att skratta )

Jag saknar dig och älskar dig gumman.

Det har även hänt fler saker nu idag som gjort att jag är extra nere, känner mig helt tom, jag vet ärligt inte vars jag ska ta vägen,vill bara sticka ner mitt huvud under jorden och stanna där för evigt, men istället får jag kämpa mig upp till skolan imorgon så som du gjorde var eviga dag, jag ska kämpa och bli bättre för att jag vet att du hade velat det.

Jag var faktiskt nära på att ringa dig ikväll för att jag behöver dig, jag ville bara att allt ska vara som det va förut då vi kunde snacka i timmar, du hjälpte mig när jag var svag och jag samma för dig, men just nu går minnena förbi i mitt huvud, ser allt som vi har varit med om gumman, allting och det är så jobbigt för du finns inte här så vi kan sitta och snacka och minnas tillbaka till första dagen då vi möttes, alla gånger vi gjort dumheter och alla våra myskvällar. ville höra dig säga att du älskar mig och finns där för mig en sista gång.

jag orkar inte allt de här nu. jag är för svag och jag bryter ihop del för del, jag är rädd för att öppna mig för folk för gång på gång så blir jag alltid sårad, jag vill ha ditt mod, din styrka och din öppenhet <3

Men jag är även irriterad för du ljög för mig , du lovade att du aldrig skulle lämna mig ensam här.

jag är irriterad för du hade fel, du sa att det inte va något fel på mig men jag har insett idag att jag är den största orsaken till min egna sorg , det är mig det är fel på, jag vet inte vad än men jag ska lista ut det, för jag är less på att alltid hamna i trubbel.

men hur irriterad jag än är på dig så väger kärleken tyngre, jag älskar dig Vera Arnberg och du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Btw jag hoppas Johnny cash, Elvis och Eddie tar hand om dig där uppe, saknar dig men vi syns om inte allt för länge <3

Likes

Comments

alla har vi en historia, en som kommer följa oss genom livet, göra oss svaga eller starka. 
min historia har många upp och ner, men genom den så har jag lärt mig att visst det kan vara bra att kolla sig bakom axeln ibland men att om man gör det för mycket så kommer du få ont i nacken och bli utmattad.

jag har inte många saker jag är rädd för men jag är rädd för att såra min familj, jag är rädd för att något ska hända så dem hamnar i en djup sorg, så jag bestämde mig att mina spöken som kommer bakom mig tänker inte jag se, jag har endast ögonen framåt, på de viset så kan ingen ifrån mitt förflutna komma tillbaka och hemsöka mig, visserligen som alla andra så måste även jag kolla tillbaka för att kunna se och förstå saker som är i nuet. 

Likes

Comments

sen jag var 3 år gammal så blev jag retad, utstött och hade inga vänner. 
jag må ha varit speciell men när man tänker på det så är det inte okej, det är inte rätt.

som 3åring så vill man inte höra att man är fet, ful , äcklig, glasögonorm, att man inte borde få finnas eller att man inte hör hemma där. man ska kunna känna sig hemma, trygg och värdefull där man är och med dom man är. visst jag va tjock /är fortfarande) och jag har glasögon och är speciell men att inte kunna få vara sig själv är sjukt.

jag vet flera som blir mobbade, utstötta eller hotade pga olika saker t.ex sjukdomar, handikapp, personligheter, utseende och en massa mer, men frågan är, är det okej ? är det rätt ?

jag vill inte va skolmamman som säger åt folk att lägga av, vill att folk ska ha det vettet ingraverat sen födseln men jag kommer göra det som krävs.

jag har en farfar men hjärnskada pga att han krockat med en älg, något som min familj ständigt får leva med, han fick operera ut 1/3 del av hjärnan och nu kan han inte minnas längre än i 30 sekunder, saker som han hade med sig innan krocken eller om personer som står han väldigt nära.  Han vet till exempel inte vem jag är, mina syskon är eller vem min mamma är och min mamma jobbar med honom.
han kan inte prata om bra saker hela tiden utan han snusk pratar, tafsar och säger olämpliga saker men bara pga hjärnskadan och det är jobbigt att säga åt honom att jag är hans barnbarn var 30 sekund om ens det ibland, det är jobbigt med hans tafsande men jag älskar inte honom mindre för det, men det som är jobbigast av allt är att veta att folk kommer döma honom, reta honom eller skratta  åt honom utan att veta vem han är.

det är helt sjukt hur Sverige ser ut när det kommer till mobbning och särbehandling, ta hand om dina  nära och kära (visst) men ta även hand om dina medmänniskor, de som finns runt dig även om du inte känner dom eller känner till deras historia för det kan va en berättelse som kan förändra ditt eller deras liv, du kan göra skillnad även om det inte syns så kan du göra en persons liv till det bättre.

kram <3

 '

vila i frid kära farmor, du var en fantastisk människa som stod vid din man till slutet, genom vått och torrt, tårar och blod och genom sjukdomar, du är en fin ängel även där uppe <3

Likes

Comments

vad kan man göra? jag är en av alla i världen. utan mig skulle allt va desamma hur som hellst.

jag pratar nog för många då jag säger att man blir less på allt tjat, alla gånher man känner sig ensam, uttråkad och att man inte är välkommen någonstans. i mitt fall just nu så känner jag mig inte ens välkommen till mitt egna hem.
jag sover i princip hela dagarna eller så hamnar vi i bråk. jag är less... vill bort här ifrån, längtar så sjukt mycket tills jag blir 18, blir att flytta långt här ifrån och bryta kontakten med alla som är falska, som man vet bara utnyttjar en eller får en att må dåligt.

i mitt fall så vet jag inte vilka jag skulle ha kvar det är så få som jag faktiskt litar på och har förtroende i och varje gång så har jag ju ändå bara fel. aja skit samma ska sova nu iaf haft en förjävlig kväll och orkar inte mer ikväll. tur att vissa människor finns iaf. tänker inte nämna namn men jag hoppas dom förstår iaf .

godnatt

Likes

Comments

helt sjukt vilka talanger de finns, dom är helt otroliga, dom är unga och har skrivit en helt otrolig text och inte nog med det så har dom helt fantastiska röster. helt klart en av mina nya favorit låtar. helt kär, sitter i tårar och glädje. helt sjukt :D <3 <3

http://blog.petflow.com/their-powerful-performance-brought-an-audience-to-their-feet-you-must-hear-this-song/#OFD0Jts3T5bUWXyu.01

Likes

Comments

allt bara snurrar, antagligen så är jag la bara trött men fortfarande, vet inte va jag gör.

ikväll så har jag tänkt på alla val, allt dåligt och bra jag gjort i mitt liv hitintills och tänker på vad jag skulle gjort om och vad jag skulle ångrat och gått åt andra hållet ifrån ändå. aja men ska sova nu så puss puss <3

Likes

Comments

hej hej, idag så vakna jag med världens hosta och huvudvärk, känner mig helt lost och vet inte vad jag ska göra. orkar inte låtsas att jag är allas glada tjej längre. har gråtit de senaste 3 dagarna så är helt ur pumpad. men men  livet kan ibland kännas som ett fängelse, man kan inte röra sig utan att göra någon upprörd.. men iaf nu ska jag packa och sen blir det att åka till mamma så hane hay.

p.s 

dagens tipps är gör inget dumt för dumma drag för dumma bestraffningar

Likes

Comments