Äntligen fredag, pustar ut efter en vecka i skolan och avslutar fredagen med jobb. Innan jag åker hem för att vila så ska jag förbi stan och införskaffa mig lite nya träningskläder. Lagt undan en del på H&M, men måste välja ut det som känns bekvämast och självklart välja det snyggaste ;). Nästa vecka skaffar jag även gymkort, vilket är anledningen till att jag vill ha nya träningskläder. Tycker verkligen att H&M har lyckats med sportmodet, bra kläder till ett rimligt pris.

Välkomnar denna helg med ett STORT leende!


Likes

Comments

​The perfect lace bra. Ska definitivt införskaffa mig en svart lace bra, supersnyggt under en skjorta, tunnare t-shirt eller på sommaren till ett par slitna shorts. Ella M är bland annat ett märke med fina spets bh:ar, finns att köpa på Lindex. 

Likes

Comments

​Får aldrig nog av att köpa nytt smink, för mig är det inga som helst problem att lägga mina pengar på nytt smink. Det gör mig mer än lycklig!!! Här är fyra favoriter från Chanel, ett läppglans, två läppstift och ett rouge. Personligen tycker jag att det i längden blir mer prisvärt att köpa lite dyrare smink, det håller bättre under en hel dag och hållbarheten är generellt bättre än billigare smink. 

Likes

Comments

Dessa vinglas designade av Carolina Gynning är helt klart två favoriter av vinglas-samlingen. ​Tanken är givetvis att ha ännu fler av just denna design, men med andra motiv. Det finns även i rödvinsglas och champagneglas, ni hittar dem bland annat på Cervera. Perfekt att ge bort i present till någon!

Likes

Comments

En favorit i sminkväskan är denna cream colour base från Mac. Använder den dagligen som highlighter, en jättefin färg med lagom shimmer. Passar lika bra till vardags som till fest! Applicerar oftast med fingrarna, men även en fuktig beautyblender fungerar. 

Likes

Comments