Finns det några snyggare och framförallt skönare skor än Adidas?
Fick hem mina nya skor som jag beställde ifrån nätet inför min resa och som tur var, satte de som en smäck!! Adidas sneakers passar ALLA, inte bara de människor som har en sportig stil utan även de som har en modern stil!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad är mysigare än en tjejmiddag mitt i veckan? Emellan all träning, plugg, stress och vardags fokus så måste man försöka hinna andas och framförallt komma ut. Vi drog ihop ett gäng tjejer och satte oss på en resturang inne i stan i x antal timmar för att koppla av, skratta, snacka, äta gott och sen vidare till en bar för en drink. Endast ett par timmar en kväll i veckan räcker- för att överleva jobbveckan!

Likes

Comments

Här borde man spendera mer tid, utan tvekan! En helt fantastisk dag spenderades här och blev firad i efterskott på ett lyxigt sätt.

Likes

Comments

Vilken jacka är din favorit i höst?

Är du sugen på att införskaffa dig en ny, snygg jacka inför hösten? Då vill jag tipsa dig om dessa sex olika. Vill du ha en stilren, klassisk som passar till allt så är den beiga, långa trenchcoaten utmärkt! För en lyxigare känsla men som behåller det stilrena är den svarta pälsjackan perfekt. Och resten av jackorna är wild cards! Stick ut i mängden, bär höstens färg vilket är gult eller varför inte höstens underbara mönster? Leo! En färgklick i garderoben som lyser upp alla svarta och grå kläder behövs enligt mig. Plaggen hittar ni på www.hm.se och på www.nelly.com

Likes

Comments

I april detta året bestämde jag mig för att uppleva något nytt, något speciellt. Jag valde därför att söka till en utbytesresa som arrangerades på min skolan. Ett få antal platser men med en bra ansökan, blev en av platserna mina. Med mycket nervositet, spänning och glädje åkte jag och mina 6 vänner iväg till södra Spanien, Jaen för att möta våra spanska utbytesstudenter. Jag välkomnades med en stor kram och en underbar släktmiddag, champagne serverades tillsammans med den spanska rätten tapas.

Nu när jag tänker tillbaka på resan så tänker jag " Wow vad mycket vi hann med". Vi gick, gick och gick.... värmen som vi inte var vana vid underlättade inte precis haha. Bland annat besteg vi ett berg, besökte katolska kyrkor, heliga parker, vackra byggnader, shopping mal, underbara restauranger och fik, barer och skolor.

För att inte glömma alla dessa fantastiska utsikter!!

The skybar uppskattades ju även hehe!
Det jag vill förmedla med detta inlägg är att tveka INTE. Får du denna chans, så varför tveka? Du förlorar INGET, du vinner på det! Du vinner vänner för livet, kontakter, upplevelser och framförallt härliga minnen. Skolan betalar- vad väntar du på? Hade jag fått göra om denna resan hade jag definitivt gjort om den, utan tvekan. Än idag har jag och min spanska vän kontakt, kanske åker jag tillbaka? Vem vet, möjligheterna är oändliga. Så tveka INTE!

Fler frågor, så kommentera.

Likes

Comments

Instagram@wictoriahall