För att få till den levande känslan i ett rum får man absolut inte glömma det gröna! Växter så som kaktusar och palmer är idag väldigt modernt att dekorera sina hem med vilket ger en modern och stilren touch! Det livar dessutom upp ditt rum med lite färg ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sista hela dagen spenderades med sightseeing för att se alla dessa fantastiska byggnader och miljöer. Eftersom jag redan har varit i London tidigare så har jag redan sett det du måste se nämligen - big ben, London eye och slottet! Men det var häftigt att uppleva allt åtta år senare! Därefter blev det shopping och sushi- förvånade? Puss

Likes

Comments

Dag två bestod av sex timmar shopping, god mat, en liten eftermiddags nap ( behövs om man ska orka dansa på natten) där efter en god middag på Spaghetti house och till sist- nattklubben the box!

Likes

Comments

Då var man här, i underbara London!! Efter en vinkväll och fyra timmars sömn begav jag+ fem tjejer oss mot Köpenhamn och tog sedan flyget hit. Det blev shopping, god mat på Shake shack, en kort nap och sen var det dags för att testa Londons nattliv! Cirque blev stället vi avslutade vår kväll på där vi dessutom stötte på en del kändisar från Sverige! Uppdateringar från London fortsätter so stay turn, puss

Likes

Comments

Finns det några snyggare och framförallt skönare skor än Adidas?
Fick hem mina nya skor som jag beställde ifrån nätet inför min resa och som tur var, satte de som en smäck!! Adidas sneakers passar ALLA, inte bara de människor som har en sportig stil utan även de som har en modern stil!

Likes

Comments

Vad är mysigare än en tjejmiddag mitt i veckan? Emellan all träning, plugg, stress och vardags fokus så måste man försöka hinna andas och framförallt komma ut. Vi drog ihop ett gäng tjejer och satte oss på en resturang inne i stan i x antal timmar för att koppla av, skratta, snacka, äta gott och sen vidare till en bar för en drink. Endast ett par timmar en kväll i veckan räcker- för att överleva jobbveckan!

Likes

Comments

Här borde man spendera mer tid, utan tvekan! En helt fantastisk dag spenderades här och blev firad i efterskott på ett lyxigt sätt.

Likes

Comments

Vilken jacka är din favorit i höst?

Är du sugen på att införskaffa dig en ny, snygg jacka inför hösten? Då vill jag tipsa dig om dessa sex olika. Vill du ha en stilren, klassisk som passar till allt så är den beiga, långa trenchcoaten utmärkt! För en lyxigare känsla men som behåller det stilrena är den svarta pälsjackan perfekt. Och resten av jackorna är wild cards! Stick ut i mängden, bär höstens färg vilket är gult eller varför inte höstens underbara mönster? Leo! En färgklick i garderoben som lyser upp alla svarta och grå kläder behövs enligt mig. Plaggen hittar ni på www.hm.se och på www.nelly.com

Likes

Comments

Instagram@wictoriahall