Fredag idag, visst är det underbart!!
Denna veckan har gått extremt fort då jag var ledig ifrån skolan både måndag och tisdag. Idag har dock alla genomlidit samma sak- nämligen nationella prov i engelska... kändes det bra för er? För mig gjorde det iaf. Helgen kommer bestå mestadels av jobb, träning, plugg, fika, familj och vänner. En perfekt kombination om jag får bestämma!

Vad är era planer för helgen?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ett av mina senaste köp- denna underbara spetsbh ifrån Ginatricot!

Likes

Comments

Godmorgon!
Hoppas alla har haft en mysig och händelserik Valborg. Min Valborg firades med vänner och familj vilket var kul! Nu är det MAJ och jag kan inte förstå hur snabbt tiden har gått, kändes som jullov för en månad sen... Men jag klagar absolut inte, jag älskar solen och att sommaren är runt hörnet borde firas då det är min favorit period på året. Idag är det studiedag för min del, vilket verkligen behövdes efter en lång och fullspäckad helg! Dagens ska mysas i solen med ett härligt gäng vänner!
Men först, en Go frulle!

Likes

Comments

Ifrån gårdagens 18- års firande för finaste vännerna!

Likes

Comments

Mitt senaste köp ifrån Nelly.com! En perfekt klänning till vårens och även sommarens event få man både kan klä ner den och klä upp den. Dessutom är färgen på klänningen väldigt snygg tillsammans med sommarens solbränna!
Klicka på bilderna för att komma till produkten

Likes

Comments