Hej alla fina människor där ute 🙂

I måndags var jag på ett planerat besök hos min läkare på specialistmödravården, och det resulterade i att jag hamnade på BB direkt på grund av mina smärtor i övre buk och huvud. Idag är tredje dagen på avdelningen och massa prover, ctg och smärtlindring har gjorts utan att förstå orsaken till mina besvär. När jag har som ondast vill jag bara att dom tar ut henne men samtidigt är hon ju inte helt klar. Nu får vi se vad som händer men jag hoppas såklart på det bästa för oss båda. Ha en bra dag.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Jag och min sambo hadde försökt få barn i tre år innan detta kom på bim -1.

Jag har mått fruktansvärt dåligt hela graviditeten men nu verkar det ha vänt och jag mår lite bättre men jag har svårt att våga hoppas på att det håller.

Skrev i mitt tidigare inlägg att jag absolut tycker man ska vänta minst ett år efter gpb operation innan man blir gravid. Jag tror mitt mående beror på att min kropp inte återhämtat sig riktigt och att graviditeten blev som en chock för den.

Jag har dock även andra sjukdomar som kan påverka mitt mående så som pcos, iih (intrakraniell hypertension) plus att jag är gpb opererad. Jag har på grund av allt blivit överflyttad till specialist mvc, men första besöket där tyckte jag inte gav mig något, blev mest förvirrad efter att få kommit in femtio minuter sen och läkaren velade och bestämde sig bara för att jag skulle få ny tid om två veckor så på måndag ska jag få träffa en annan läkare där och hoppas på bättre hjälp.

Likes

Comments

Hej! Nu var det länge sen jag skrev något här. Det har också hänt ganska mycket i mitt liv.

Jag har kommit ner under min målvikt på 69.9 vilket jag är otroligt glad över. Så jag har allt som allt tappat 57.6 kg. Dessutom har det hänt en annan riktigt glad grej i mitt liv, jag och min sambo ska bli föräldrar i maj efter tre års försök att bli gravida. Vi fick hjälp med letrozol i fem månader och på sista försöket tog det sig. Blev gravid 10 månader postoperativ, vilket sjukhuset inte rekommenderar så har du gjort gastric bypass rekommenderar jag dig att vänta minst ett år för att kroppen ska få återhämta sig!

Önskar er alla en bra dag och jag kommer uppdatera er om graviditeten och varför jag tycker man ska vänta minst ett år innan man försöker få barn ❤

Likes

Comments

​God morgon! Varje dag känns som en kamp emot siffrorna på vågen. Även fast jag har tappat 44.5 kg nu så känner jag mig fortfarande tjock. Men samtidigt känns träningen och dagliga livet mycket enklare. Jag har en syster som väger något kilo mer än vad jag hittills har tappat i vikt och jag sa åt henne att hänga sig fast på min rygg och gud va tungt det var! Har jag verkligen gått och burit på så mycket mer vikt uta att bry mig? Men lättnaden när hon klev av från mig och jag kände mig lätt igen var så otroligt skön! Vill aldrig tillbaka dit igen! Varje dag är en kamp! 

Likes

Comments

​Idag så visade vågen -40 kilo sedan min resa började. I september startade jag min flyt period inför min gastric bypass som blev av 13/10-15. Folk frågar ofta om huvudet hänger med på viktnedgången och idag är en av dom få gånger som den inte gjort det. Jag känner mig lika tjock som innan jag tappa mina 40 kg men då är det skönt att kunna lita på vågen. Ni som kämpar med vikten så kan jag säga att göra en gastric bypass är ingen lätt sak, så kämpa på in i det sista innan ni tar steget till en operation för det blir minst lika jobbigt efter. Visst tappar man vikt men det händer mycket på den livslånga resan som man har framför sig. Ha en bra dag å njut av dig precis som du är! ❤

Likes

Comments