Hello, nu var de nästan exakt 1 år sen jag uppdaterade här.

Nu tror jag att det kommer bli lättare att uppdatera här, då skolan är slut och jag har börjat jobba på.... Posten, som brevbärare! Inte driekt det jag utbildade mig till, men så kan det bli ibland och jag är nöjd.

Allt rullar på som vanligt, Noblesse är igång, renoveringen består av köket och badrummet, där köket kommer blir klart inom de närmaste 2 månaderna. Vi har fått klart allt i vardagsrum och hall, samt sovrummet och balkongen.

Mycket mer har jag inte att säga, men fler uppdateringar kommer det nog att bli med tiden här..


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här händer det mycket, men samtidigt inte. Men till sist ska jag väl komma igång med bloggande,

Denna vecka har bestått av skolan, vi har gått alla dagar bortsätt från i tisdags, men då hade jag annat inplnerat så den dagen gick också.

Nytt som har hänt att jag klippt mig och färgat håret på nytt. Renoveringen fortsätter och nu är taket färdigt, så nu är det väggarna som gäller. Sen har vi fått upp soffbordet som vi köpte på jysk.

Så här ser våran hall ut just nu, rena renoveringsobjektet. Ska bli kul o se sen hur det kommer ser ut när det är klart. Tyvärr har jag inga före bilder, men men vad gör de.

Så blev det med håret och en del har klippts sen slutet på Juli, men detta kommer vara så skönt när vi är utomlands.

Likes

Comments

Nu är vi påväg mot Kalmar för lite shopping.

Började dagen med ett besök på sjukhuset för att lägga om tummen och efter blev det en tur till mormor o morfar för att. Så nu är vi halvvägs till Kalmar.

Likes

Comments

Jag heter Wicki, 20år och bor på östkusten i Oskarshamn, flyttade hit för ca 10 månader sen, under 19 år har jag bott i mönsterås, ca 20 min bort, så flytten blev inte så lång.

Bor är tillsammans med min sambo Robert i en 2:a, som vi just nu håller på att renovera. Här bor även våra 2 katter Hanna a Hanna Pi och Oskar á Bagheerha som är 4år och kommer från ett omplaceringshem.

Vi båda studerar till Drift och underhållstekniker på Nova här i stan och är färdiga nästa år till sommaren. Efter det är vi färdigutbildade och hoppas på att få jobb inom vårat yrke.

På fritiden ägnar jag mig vanligast åt hästarna, dock har jag inte kunnat vara lika mycket aktiv de senaste halvåret då min höger axel är halft ur led och jag fortfrande har problem med denna även till vardags.

En annan hobby jag har är att fotografera och helst inom hästvärlden främst hoppning. Så ibland är vi tävlingar och fotografera och driver mindre del av försäljning, utöver det intresserar jag mig för köp o sälj och säljer en del grejer.

Just i skrivande stund håller vi på att renovera lägenheten, vilket tar sin tid i etapper, men snart har vi förhoppingsvis första delen gjord.

Likes

Comments

Just nu har jag 100 saker igång känns de som. Det är mycket köp och sälj.
Det är skola med allt där till därav de dog lite här..

Men de roligaste nu är ju att jag har 3 hästar tillgå. Men just nu rider jag 2 av de.

Började med Safira. En dam som har börjat få åsikter nu när jag ställer krav på henne. Det är alltid samma punkt samma gång så det är bara att kämpa på och tillslut ska det nog gå. Finns en del att hämta i den häst både dressyr och hoppmässigt!

Red sen Ozo och här av vi en dam som kan men en ryttare som inte hänger med (haha) När man väl börjar få fart på henne då träder en väldigt fin häst fram, så det är bara att öva på så vi kommer ut i vår på dressyrtävlingar. Hon kan men det gäller bara att plocka fram det.

Troligen lär det inte bli några fler tävlingar i år tyvärr, men det kan nog dyka upp men allt hänger på väder och vind.


Likes

Comments

Nu känner jag att de finns lite mer att uppdatera om, då det händer en hel del på hästfronten oså.

Mer uppdatering kommer senare


Likes

Comments

snart dags för ett nattpass på jobbet.. från 22-6 får se hur det blir. jobbar lika dant i morgon sen är ja ledig 2 dagar o jobbar sedan förmiddag på fredag

På fredag blir det även dags för hoppning för Ozo o mig, får se vad det blir för typ av hoppningen och den 3 maj blir de dags för tävling igen.

Glöm inte bort att ja finns på andra medier:
Instagram: Speedwaytjejen
Facebook: Fotograf Wicki wallgren
Ask: http://ask.fm/speedwaytjejen
Hemsida: wickiwallgren.n.nu
Mail: wicki.wallgren@gmail.com

Likes

Comments

Tjao. Har varit frånvarande här ett tag. mycket för att min motivation har varit i botten.. sen har jag ingått i denna härliga influensa.. så jag har legat pall ett bra tag och varit på gränsen hela tiden. Vilket är resulterar i att jag är grymt rastlös men kan inget göra då jag inte orkar. Så nu har jag sett alla 3 säsonger av Skärgårdsdoktorn, så nu har jag inget mer att glo på..

Hur som kommer jag avgränsa mig på denna blogg ett tag och fokuset kommer ligga på Ozo, då det är jag har mest att uppdatera om och som jag vill skriva om.
Det har dykt upp lite nya planer och jag hoppas verkligen att dessa håller, så den 3 maj är mål att starta 70cm & 80cm. Hoppningen går otroligt bra med henne.

Så är jag tillräckligt frisk till söndag kommer de bli ett hopp-pass för mig och damen, har inte kunnat rida henne sen vi tävlade i Fagereke då jag har varit så dålig.

I Fagereke gick det otroligt bra och tog oss runt banan i ett otroligt lugnt tempo, förvånad själv över hur bra de gick, så en rosett blev det med hem.

Likes

Comments

länge sen det blev ett inlägg här, men det har sina förklaringar då det fullständigt har varit kaos den här veckan. ingenting har knappt funkat o ja det säger ju allt.

Men nu kör vi framåt igen. Har Ozo idag och imorgon. Blev en skogstur i skogen igår vilket hon tyckte var jättekul, märktes verkligen på henne. Idag får det nog bli ett pass i paddocken och på imorgon står hoppning på schema och på måndag blir det kanske att hoppa på pay n jumpen i Fagereke. Riktigt kul, var länge sen jag tävlade i hoppning. har ju bara tävlar i dressyr de senaste åren.. Men det kanske blir en klass och det kommer bli kul isf.

Hänt massor men orkar inte ta upp de här på bloggen just nu..

Bild från igår​

Likes

Comments

Dagarna har bara rullat iväg och denna vecka har varit fullpackad. Allt från jobb, till fixa saker, hundkurs. Träning och passaplugg. Hästar, prov och sen är vi här idag.

Måndags blev de jobb, fixa hos pappa då han behövde lite hjälp med olika saker oså.

Tisdag jobb som beståd mest av att skriva info o dylikt info provet på torsdagen, på kvällen blev det att följa med på hundkurs och kolla.

Onsdag bestod av att skriva,skriva, skriva. Sen på kvällen var det träning med Ozo för C. och det gick betydligt bättre än förra gången! Kanske kommer upp en film, får se, har inte hunnit kolla de än.

Igår vad det 180 hela dagen. På morgonen blev de att plugga inför provet. Sedan på förmiddagen blev de av till Tålebo för att hjälpa M med sina hästar med E. Blev även att jag red en utav hästarna och gud vad trött jag blev, men det var verkligen jättekul att få rida tränarens häst, lärolikt var de.
Efter det blev det att skriva prov i 1,5h.. dödens om något och efter det blev upp till Ozo och rida henne, alltså ridpass nummer 2. Red i paddocken och övade på de vi gjorde på lektionen.
Vart så slut i kroppen att jag inte orkade göra något mer, inte ens bowla..

Idag var det riktigt trögt att gå, helt slut och orkar knapt göra något. Blir in skolan snart och sen vid 13 blir det hem igen. Sen blir det de tråkiga vanliga, att bara gå hemma och inte göra något alls... jättekul..

Likes

Comments