Hej alla underbara (förhoppningsvis bruna människor;)) nu är sommarn slut, tråkigt men sant. Tillbaks till alla rutiner, tillbaks till skolan.. Detta har ju under sommarn vart en sommarblogg.. MEN eftersom jag fått många läsare (du) så tycker jag det vart kul o fortsätta?
, i alla fall hösten. Det kommer antagligen inte bli så många inlägg eftersom jag har skolan och mycket annat på schemat under höstterminen. Jag hoppas ändå på att ni fortsätter läsa! Skriv gärna en kommentar om de e nått ni vill jag ska skriva om etc..hoppas ni får en grym hösttermin och vi ses snart! /kram

(Bilderna är från min sommar)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Jag vet att jag inte skrivit ett inlägg på väldigt länge nu men.. Det har bara inte blivit av låvar ska förbättra mig till tusen.. Varför jag inte skrivit är gör att jag inte tagit så mycket bilder.... (Logiken) men det är inte alltid så himla kul att bara läsa massa text utan man vill helst ha lite bilder oxå, visst? Så.. Varför har jag inte tagit bilder? Jo min mobil håller på att rasa ihop (bokstavligen) så kameran tar inga vidare bilder längre..så dåliga bilder = inga inlägg... Men.. Snart så hoppas jag på en ny mobil o därför finare bilder.... Men för att informera om vad som hänt det senaste.. Jag har vart väldigt mycket ute med min lilla gummibåt.. Den e inte stor går inte fort men de är en båt o det nöjer jag mig med.. Sen har jag vart på pingstkyrkans ungdomsläger det var kul men samtidigt krävande (långa nätter) i dag bär de av till nästa läger det jag har väntat på hela sommaren TEENSTREET! Ett kristet läger i Tyskland.orkar inte berätta så mycket om det förutom att det kommer bli skit kul (de e därför vi har google gott folk) så taggade till tusen.. Ska försöka ta hyfsade bilder med mobilen o lägga upp.. Har inte altid internett så lägger ut när jag kommer hem eller när jag e på donken eller nått vis får se! Men ha de super o njut av sommaren KRAM (obs säkert massa stav fel för skrev detta när jag hade lite bråttom ;) )

Likes

Comments

Mys dag med kusinen och föräldrar! Började med en resa till hamranebakstuga och sedan en mysig kväll med utklädning och sminkning. Slutade med popcorn och film! Bättre regnig dag kan man inte ha! Dessutom fick jag även gjort lite på mitt rum (håller på o göra om det) kommer komma ett inlägg med före och efter bilder när jag är klar! Kram <3

Likes

Comments

Hej! Solen skiner och nästa läger är på G!....O det kanske hade vart bäst att stanna hemma ändå...för nu har man åkt på en huvudvärk och är allmänt trött.. Men det är en super fin gård så lite kort skadar ju aldrig! Kraam!

Likes

Comments

Halloj! Igår kom jag hem från ett läger som heter nyhem (ligger vid mullsjö). Och tydligen har jag inte fått nog med läger, så imorgon bär de av till ännu ett i Skara! Har aldrig vart på detta läger förut så har mina förväntningar! Hoppas på att få träffa mycket nytt och trevligt folk, men även spendera mycket tid av att hänga med gamla goa folk! Vem vet vi kanske träffas där? Kommer att försöka ta endel kort och göra ett och annat blogg inlägg!
Kram!

Likes

Comments

Hej gott folk! Jag antar att ni inte har nån aning om vem jag är eller nått men tro det eller ej.... Jag tänker berätta det! Jag är en är en tjej på 14 somrar som bor i Ljungskile! Jag älskar att ta bilder och skriva om min vardag! Så en blogg är ju alldeles perfekt :) . Välkomna att följa med mig på sommaren år 2014! Hoppas du tycker om det, om inte så.Strunta i o läs o gå ut i naturen istället! Kram!
Bilder: (har inte hunnit ladda över bilder men ni kan få lite bilder som är från våran Afrika resa)

Likes

Comments