jaha då var man totalt utskälld igen då.

Denna gången så fattar jag inget! Hämtar H på barnkalas. H är helt förstörd och gråter. En annan mamma står bredvid och upprepat säger "Det var inte ditt fel!" Det står även en sk klasskamrat bredvid och proklamerar "Ska du inte berätta H? Du har ju gjort så fel. Och det kommer kosta pengar som du får spara länge länge!"

H gråter hysteriskt och hulkar "Jag har förstört en telefon. Jag skulle hjälpa att ta fram en leksak bakom soffan och lysa med mobilen som en kille som jobbar här äger. Jag blev knuffad och tappade telefonen bakom soffan".

Klasskamrat X står fortfarande kvar och säger högljutt "Ja och telefonen är kraschad och funkar inte längre. H måste köpa en ny och spara pengar flera år"

Den andra mamman säger igen "det var inte Hs fel har jag ju sagt".

X går iväg till nästa förälder som ska hämta sitt barn och säger "Har ni hört. H har förstört en mobiltelefon den är helt trasig bakom soffan. H är klumpigast i klassen".

Efter att både jag och H har hört X fortsätta berätta vilken jubelidiot som H är så frågar jag X "Är dina föräldrar här?". Svaret blir nej.

Efter ytterligare ca 5 historier om H och hur fel och klumpig hon är och hur länge hon behöver spara pengar så har jag fått nog. Jag säger: "Nu räcker det X! Det är inte Hs fel utan hon ville vara snäll och hjälpa till. Kan du förstå att H blir jätteledsen av att höra din historia om och om igen om hur klumpig H är och hur mycket pengar den trasiga telefonen kommer kosta. Snälla försök vara snälla mot varann!"

X kramar då H och allt verkar frid och fröjd. Vi lämnar kalaset efter att jag stannat för att se att telefonen är hel när den hittas.

Efter att ansvara för ALLT hemma när M är nyopererad och inte fått någon vila under hela helgen så åker jag hem för att se en innebandymatch.

Det ringer på dörren och M öppnar. Det är Xs föräldrar. Närmaste minuterna får jag en extrem utskällning av föräldrarna. X har gråtit i en timme! Och det är för att jag skällt ut X. Så efter 15min av utskällning så är det tydligen mitt fel alltihop.

- jag kommer till kalaset och mitt barn är helt förstörd

- bredvid står X som högljutt säger att H är klumpig det är helt o hållet Hs fel att telefonen ligger kraschad bakom soffan och det kommer kosta massor av pengar att köpa en ny. Denna historia upprepas 10ggn inom loppet av 3min!!

- till slut säger jag ifrån. X nu räcker det!

Och vem blir utskälld! Jo jag!!!!

Hur fan kunde det bli mitt fel?

Vart fan är denna jävla stad på väg?!?!?

Vill flytta NU!!!

Likes

Comments