Header

Måndag, så hur mår du?
Jag mår bra! Jag är rätt trött men känner mig lycklig. Och snart är det jul och jag kommer att vara ledig i en vecka. Det är härligt att ha ledig tid framför sig utan planer.

Vilka är veckans höjdpunkter?
Ååh det är så många, träffa svärisarna idag, Raw Vlarity Circle ikväll, träffa några nya vänskaper i veckan och i helgen ska jag till Skövde och se min man spela julshow.

Vad ska du göra för dig själv den här veckan?
Meditera! Jag har joinat Filippas meditationsutmaning de här veckan. Kolla in @rawclarityfilippa på instagram.

Vad kommer du att äta?
Matiga soppor och förmodligen en och annan lussebulle denna vecka. Är även sugen på att prova ett recept som jag har på lur, glutenfria scones med saffran. Lägger upp det om jag lyckas.

Vad ska du göra bättre den här veckan?
Prioritera egentid, lägga ifrån mig mobilen.

Veckans favorit?
Bananhandkrämen från Burt's Bees med banandoft ovan. För att den är superfet och luktar nostalgi.

Jag är tacksam för...
Att jag får vakna bredvid den här lilla tjejen och hennes pappa, mitt livs kärlekar. Obeskrivlig lycka och kärlek!

Likes

Comments

SELF LOVE

Jag har aldrig varit någon morgonmänniska, jag tycker nästan alltid att det är svårt att gå upp. Men jag strävar efter att komma upp i god tid varje morgon, just för att jag älskar att vara vaken innan världen har vaknat till liv. Nu under vintern så är det lite extra mysigt. Naturen säger åt oss att ta det lite lugnare. Så jag har dragit ner på tempot ordentligt. Jag tar mjuka yogapass, friska promenader, tänder massor av ljus och dricker kryddigt te.

♥♥♥

Vad gör ni för kärleksfulla handlingar för er själva?

Likes

Comments

Ibland kommer livet emellan och skapar blockeringar i det där sköna kreativa flowet och för mig är det liksom lättast att bara släppa allting för att hitta tillbaka igen. Ibland tar det lång tid att hitta tillbaka så det händer att jag bestämmer mig för att bara kasta mig ut, och göra det jag väntar på att få inspiration att göra. Som typ det här inlägget. Jag har egentligen ingen plan för vart det här ska barka utan kände bara att jag ville hitta tillbaka till mitt skriv-flow igen, som jag tappat bort någonstans. Så jag tänkte att, jag skriver något så kanske det släpper. Och genast känns det bättre faktiskt.

♥♥♥

Vad gör ni när ni känner er ur fas? Hur hittar ni tillbaka till ert kreativa flow? 

Likes

Comments

Jag har tänkt att jag vill göra ett inlägg som är återkommande varje vecka, och därför ger jag er MÅNDAGSLISTAN!

Måndag, så hur mår du?
Jag känner mig peppad! Försov mig imorse men fick skjuts till jobbet av Emil och åt en brakfrukost med mina fina praktikanter, sååå GOOD VIBES!

Vilka är veckans höjdpunkter?
Jag har bokat in träffar med vänner och syskon som jag saknar, så jag ser fram emot att hänga med dem. Jag ska även ha ett coachingsamtal med en tjej vilket känns superkul!

Vad ska du göra för dig själv den här veckan?
Jag ska boka in mig på ett par yogapass på gymmet samt ta mig tid till att sätta mig och skriva.

Vad kommer du att äta?
Förmodligen massor av gröt till frukost! Eftersom jag är Vata så är jag ganska frusen av mig så under den här säsongen föredrar jag värmande mat. Till det kommer jag att dricka en massa värmande, kryddiga teer.

Vad ska du göra bättre denna vecka?
Gå och lägga mig i tid och ta med lunch till jobbet.

Veckans favorit?
Min nya jacka från H&M's Close The Loop kollektion. Den är varm, skön och gör mig glad för att den är gjord av återvunnet material.

Jag är tacksam för…
Att jag nästa månad kommer att ha lite mer tid över för min familj och till att ta hand om mig själv.


Likes

Comments

Me and Ronja got in the car and drove over to Trosa to visit my mom this weekend. We visited Tullgarns Slott, had some typical Swedish fika at Marsipangården, and just enjoyed each others company. I really love to see how our relationships evolve and grow over time. And what a strong bond Ronja has with her grandmother. I am so grateful that Ronja is blessed with such a big and loving family.  

♥♥♥
(Swedish)

Jag och Ronja åkte till Trosa för att hälsa på min mamma i helgen. Vi åkte ut till Tullgarns Slott, Fikade på marsipangården och bara njöt av att få lite tid ihop. Jag tycker det är så fint att se hur vår relation utvecklas och växer över tid och vilket starkt band Ronja har till sin mormor​Jag är så tacksam för att Ronja har en så stor och kärleksfull familj.

Likes

Comments