Testade Nice frozen cocktails i helgen på summerburst och jag har faktiskt aldrig testat nått liknande. But i liked it! Speciellt Pina Colada även om jag inte brukar gilla cocos så va den bäst. Så tiiips

Likes

Comments

Jag har haft en super mega duper bra helg, har ni??? Summerburst var typ allt jag hade väntat mig men ändå helt annorlunda. Men som Icona Pop säger "I love it". Träffade så många kända ansiktet vilket alltid är hur roligt som helst. Men mestadels var det nog ändå Natta, Linus & Mathias jag va med, mini squad goals.

Likes

Comments

Hade bara en lektion nu på morgonen så sket i den för jag har fått nässelfeber, lucky me.. Ska äta frukost förhoppningsvis och sen bär det av mot en kompis innan summerburst!!

Likes

Comments

Ååh blir så sugen på att tatuera mig igen när jag ser Linus tatuering. Den e så fin verkligen. För många är ju tatueringar bara hemskt för man aldrig kan ångra dom, men enligt mig är det som ett smycke man inte behöver ta av o på hela tiden. Japp, snart får det bli en ny tattoo, bara att bestämma vad & var

Likes

Comments

Godmorgon, om man fortfarande kan säga så.. Idag ska jag bara vara hemma vilket verkligen behövs faktiskt, känner att kroppen är helt slut. Ska hinna plugga och dammsuga men efter det blir det bara att ta hand om mig själv med en lång dusch, kanske måla naglarna följt av film med pojkvännen. Myspys!!

Likes

Comments

Taggar summerburst till tusen, bara några få dagar kvar nu!!

Likes

Comments

Vanligaste färgen på smoothies, ljus gul.

Detta är som ni ser i rubriken, en go nuts. Perfekt om man gillar något mer grövre och mättande. Själv har jag aldrig smakat på nötter så kan inte riktigt avgöra hur det smakar, mer än fantastiskt gott.

Go nuts innehåller banan, havredryck, mango, cashew nötter, yoghurt & is.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw