Header

​hej alla bloggläsare!

Idag är både en sorgsen men en glad dag för idag är de inte långt tid kvar innan studenten är men dock att den är ledsam är att jag idag måste lämna den jag älskar mest av allt men men jag kommer snart igen och då är de inte lång tid kvar innan jag flyttar till han för gott och de ska bli så skönt:) 

Blir ett kort inlägg nu har börjat bli usel på att blogga dock pågrund av att jag inte har så mycket att skriva om men det ska de bli ändrit på nu till sommaren :)

Puss och kram på er 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​hej alla bloggläsare!

idag blev det film mys med spelande av sims :) Kalla mig nörd eller nåt men älskar de.

Snart blir det att börja packa så jag inte glömmer något drar iväg på en liten mini semester i helgen. ska bli så skönt 
usch blev ett kort inlägg men skriver senare eller längre fram :)

<3 

Likes

Comments

​hej alla bloggläsare

Idag är man lite trött har inte sovit så många timmar men det går. Idag skulle jag ha städad lite men har inte riktigt blivit av men men får ta de som de kommer :) 

Som ni kanske såg i mitt förra inlägg så har jag fått en ny hund hämtade henne för några veckor sen när hon var 8 veckor och nu är hon 10 veckor på måndag blir hon 11 veckor mycket jobb men de är kul :) 

nu blir de lite film mys 

<3 

Likes

Comments


Hej alla bloggläsare förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men nu ska det bli ändring för nu ska jag snart flytta och så kommer studenten😝

Men nu till något mer aktuellt Farsdag!! <3

Denna firades ju såklart med familjen och pappa fick tårta och jag och mamma som har gluten fick buddapestbakelse och så fick pappa lite blommor, ville köpt rosor men vet att min pappa älskar nejlikor så han fick det. Det var riktigt mysigt.

Recept - Prinsesstårta


till lite nyheter:
Som sagt så tar jag studenten till sommaren och väntar nervöst på det, Innan dess så kommer skolans Lucia uppvisning och lov som jag ska spendera med min lilla familj och även med min mamma och pappa eller ja det blir jul firande med min pojkvän och hans mamma, och syster och några till ❤ sen blir de firande av nyår hemma i år. Har redan börjat fundera på julklappar som jag vill ha men också på julklappar att ge bort och eftersom jag är väldigt pysslig av mig så ska jag försöka göra något eget istället för att köpa något :)
Efter att studenten är avklarat och allt annat fix är avklarat så blir det att ta bit för bit och flytta till min älsklings lägenhet om allt går som planerat iallafall <3


Nu ska jag fixa lite så kommer det upp ett inlägg senare ikväll eller imorgon <3

Bjuder på lite nya bilder på mig och på min älskade nya bebis och familjemedlem lilja<3


Likes

Comments

Hej alla bloggläsare!

Sorry för en dålig uppdatering känner att de har varit väldigt mycket just nu så hinner inte med så mycket längre. Men nu är de snart dags för ytterligare en födelsedag och ytterligare ett år närmare pensionen (haha) ne skämt åsido men de blir firande med mina föräldrar på Torsdag och sen kanske lite med ett par vänner, sen blir det såklart firande under helgen med bästa älsklingen

Kommer även komma upp bilder från allt under helgen och såklart på allt som jag har fått <3 :*

Puss och kram på er alla <3

Likes

Comments

Ja då har jag tagit ork medans jag väntar på svar ifrån min lärare om mina läxor att blogga lite.

Så ja de börjar bli ganska långtråkigt att sitta hemma så de jag just nu får tiden att gå fortare med är att jag spelar spel när jag orkar, sover (mestadels av tiden) och jag släktforskar lite på älsklingens sida av släkten <3 eller så ser jag på tv.

Nu till något lite roligare,
Jag har snart praktik med skolan och ska tillbringa den veckan nere hos älsklingen i stallet som är där. Är jätte glad att de kunde ha mig som praktikelev där för känner personerna och känner några av hästarna eftersom jag har varit där nere minst en gång varje gång jag har varit nere hos min underbara älskling<3 Men de är ändå alltid lika kul och mysigt så längtar enormt mycket.

Men nu ska jag försöka vila och bli frisk för måste tillbaka till skolan för de börjar bli riktigt långtråkigt här hemma som sagt <3

Puss och Kram på er <3

Bjuder på en ganska så gammal bild på mig <3

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering på bloggen men har varit och är sjuk.

Allt började för några veckor sen egentligen men då var de bara lite verk som gjorde att jag var på väg att svimma och jag har varit i skolan i omgångar men iallafall så gick de väl några dagar kanske någon vecka så fick vi åka in med ambulans till Motala för att jag hade högt blodsocker och kunde inte behålla något oavsett om jag åt eller drack men dom skickade hem mig utan att ha tagit de prover som skall tas när man är diabetiker. Ringde till sjukhuset i Linköping när jag kom hem och de på avdelningen säger till mig att jag ska komma in till dom för deras, mina föräldrars och min säkerhet eftersom att jag inte kunde behålla nånting jag stoppade i käften men blev skickad till Motala igen och sen hem.

Kommer hem och allt är bra i några dagar och sen börjar allt igen med att jag inte kan behålla nånting i någon dag, vill inte äta och vill inte dricka så mina päron kör in mig till akuten i Linköping och jag blir inlagd och får åka hem på tisdagen och jag kom in på söndagen. Inte så speciellt kul att vara där kan jag ju säga men men hade iallafall tv på rummet just då så hade iallafall något att göra.

Kommer hem och nu har allt börjat igen men inte lika illa denna gången för nu får jag iallafall behålla allt jag äter men de gör ju inte saken bättre då att jag hostar så jag får ont i halsen och inte kan prata, får ont i ryggen så jag knappt kan gå på grund av hostan och feber på de med. Känner mig helt slut nu och helt svår kontaktad eftersom jag inte kan prata så de är tur ibland att sms och facebook finns så man kan prata med alla iallafall.

Men nu ska jag försöka hitta de saker jag vill spara på min dator och sen ska jag försöka sova lite

Puss och Kram på er <3

Bjuder på en jätte gammal bild på mig själv ( vet inte hur jag ens har kunnat se ut så här)

Likes

Comments

Trött och klockan är 23:28 eller nåt men men ont och hostar som en idiot vad får man då förvänta sig :(

Likes

Comments

Kul liv händer ju nästan inget annat än att jag bli sjuk.. jaja blir vårdcentralen och sen skolan så jag kan få något gjort eftersom jag ligger efter så mycket. men ska göra mig iordning de sista skriver senare.

Puss och kram på er​

Likes

Comments

Ja då blev de ett litet sent inlägg tack vare att min laddare till datorn gick sönder igår så har fått låna en laddare till en annan av mina datorer men nu är vi igång igen :(


Idag/igår har man varit inne på akuten ​då jag hostar så mycket att jag knappt kan andas. Men dom kunde inte hjälpa mig så mycket så får åka till vårdcentralen imorgon och hoppas på att de kan hjälpa mig men som sagt de blev ett kort inlägg nu ska försöka sova lite så godnatt på er alla <3 

Puss och kram på er <3

Likes

Comments