God förmiddag 👌
Har precis ätit lite lunch, potatissallad och skinka 😜. Hela morgonen har bestått av att förbereda middag mm. Matte, Denise, Bardo, Robin och Robin, Erik är i stan och kör flyttlass. Sen kommer de hem hit och vi ska fira midsommar tillsammans. Lillasyster Sara kommer också med.  Det blir inget avancerat firande utan lite grillat, tårta och nubbesill 👌.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag blev det golf med delar av familjen.  Sen tog Matte och jag ett kvälls dopp i poolen 😍

Likes

Comments

Grattis Lars på din 34 årsdag ❤

Idag har det mest varit pyssel hemma och en massa ätande då vi firat Lars då.

Har städat ut gästrummet helt då Denise och Bardo flyttar in här ngr veckor. Denise började sova här nu i natt och Bardo kommer i morgon eller fredag. Han jobbar och har nära till jobbet om han sover i stan.

Imorgon ska vi iväg och golfa en sväng.

Nu ska jag sova 🤘

Likes

Comments

Nu har vi semester på riktigt.  Återhämtning efter festen (bilder kommer senare då jag inte hann fota något tyvärr).

Igår var jag bara 🤓 orkade ingenting. Fick ett glädjande samtal också igår. Jag fick rätt mot banken. 👏👏 De försökte lura mig men icke. Fick ett till glädjande besked idag som underlättar framtiden avsevärt.

Så nu känns det som semester 😍

Idag for vi in till stan och hämtade upp Kenneth på hans jobb, for ut på Tages och lunchade med honom. Sen for vi ut på Golfstore där vi mötte upp Denise och Bardo. Matte köpte sig en jacka och Bardo köpte skor 👌

Ja imnan vi för iväg var jag på hc och tog spruta i höften så att jag ska kunna golfa som folk i sommar. Plågar mig gör jag då jag är livrädd för sprutor.

Ja men efter Golfstore så för vi till Frösötornet och fikade.

Likes

Comments

Sitter vid köksbordet och har precis fikat frukost. Ska till att dricka en Berocca Boost för att ladda igång dagen. Igår bakade jag och förberedde festen från före 8 på morgonen till 22. Var ganska sliten när jag kom hem. Vakna ändå före klockan nu på morgonen.

Ska snart åka upp till Bygdegården med resterande till maten. Kommer att göra ett par timmar där nu på förmiddagen. Sen hem och duscha innan det är dax att köra igång riktigt.

Kan som inte skriva allt här nu om förberedelserna då min älskade sambo som ska firas på festen läser min blogg 😜. Men jag hoppas att han blir glad för denna stundande dag.❤💙💚

Likes

Comments

Bakar tårtor på löpande band. 27 grader inne då spisen är på 😜

Ingen rast ingen ro så här dagen före kalas.

Likes

Comments

Har som inte haft tid att skriva nåt sista dagarna, sorry.

Fulla dagar med pyssel, inhandling, planering, tänka och räkna ut inför kommande kalas på lördag 💗

Vi hörs om ngr dagar 😁

Likes

Comments

Idag blev det golf med Mattias, Denise och Bardo 😍. Åt på Rett In där Sanna och Jocke mötte upp och gjorde oss sällskap. När vi kom hem satte vi upp poolen och fixade. Poolen fortsätter vi fylla i morgon. Nu blir det natt natt. Massa saker står på agendan för i morgon. 👌

Likes

Comments

Dag 2 på semestern 🤠👌 Igår tog jag och storstäda den inglasade farstun. Matte och Erik byggde nytt vedföråd till grillplatsen. 👏

Idag klev inte upp förrän 9. Fikade, hämtade Erik och för till Lillänge och handla lite presenter till Elvira so. fyller 3 år dag samt till hennes lillasyster Emma som fyllde 1 i februari 💚.

Åkte och gratta och fick go fika. 💗

Likes

Comments

Jobbar nu 3 dagar till och på torsdag eftermiddag kliver jag ut från jobbet för drygt 7 veckors semester 👏👏😍

Likes

Comments