View tracker

Vaknade med vovven som skulle tränga ut en ur sängen. Fika och duscha.

Sen mitt i dan så kom Sanna och Jocke, Denise och Bardo, Robin och Evve 😍. Ja Sanna och Kenneths lillebror Joel var här också med Sanna då hans föräldrar var på revy 😀. Stor kille det nu. Han hade en ormkub. Lite kul var det när jag tog fram min som jag hade. 😃

Tårta och annat fika hade dom med sig. Sen dök Linda, Andreas och Vilja upp. Mycket fika blev det.

Och present 😍😍😍

Bidrag till en ny symaskin fick jag. Samlat ihop hade dom gjort. Mina barn samt Matte dotter. Syrran Linda, brorsan Erik och syrran Elinor var också med. Så gulligt. Denise hade gjort en symbolisk tavla av vad pengarna skulle gå till.

Tack älskade goisar ❤

Och en fin blomma hade Robin och Evve med sig 😍.

Sen när kidsen droppat av så snackade vi om att äta middag ute. Hmmm ..Chili som vi hade tänkt var stängt. Frågade Sanna om de kunde se efter Buddha en stund ( han är inte ensamhet tränad än) och det gick bra 😀.
Så vi åkte in och käkade på Vesso med Linda, Andreas, Jasmine och Vilja .

Senare när vi kom hem dök Erik upp en stund och fikade.

Fin dag

Nu har jag och Buddha lagt oss. Mattias vilket se klart CSI innan han kommer och lägger sig.

Natt natt

Likes

Comments

Godmorgon 💚

Vaknade vid 8 av tassar som försökte trycka iväg mig 😉. Buddha har vräkt ut sig i sängen så både jag och Matte har legat på varsin kant i perioder i natt haha.

Sitter i köket och spelar Cross Boss mot Mattias 😀

Buddha sussar gott på filten här 😍. Kliver jag upp så kliver han upp. Går jag upp, ner eller ut så piper han oavsett det är andra här 😂. Lillskrutt.

Likes

Comments

Har jobbat natt, hämtat upp Buddha som nu sover bredvid mig i soffan efter bus på gården. Ska nu ta och käka lunch och njuta av en lång ledig helg 💚

Likes

Comments

Har precis kommit hem från ett sk upptaktsmöte för handledare och praktikanter 👌

Denna vinter/vår ska jag vara handledare till socionom student 😀. Jag och en kollega.

Sitter nu i soffan hemma efter en god lunch med sambon ❤. Har ngr timmar tills jag ska vara på jobbet för sista passet denna vecka 🖒.

Igår kväll fick jag och Mattias en hemmakväll tillsammans. Semla och kaffe förgyllde vår kväll 😃

Nu ska jag köra igång en tvätt och sedan slumra lite tror jag.

Hasta kvasta

Likes

Comments

Jag älskar tulpaner ❤ och när jag kom hem igår eftermiddag stod en bukett på köksbordet 😍
Tack älskade Mattias ❤😍❤

Likes

Comments

Min näst yngsta barn fyller 23 idag 😍 hurra...
Så efter ett dygn på jobbet med mycket begränsad sömn kom jag hem på eftermiddagen. Bakade tårtbotten, handlade, gjorde tårtan, snodde ihop köttfärslimpa på 2.5 kg köttfärs, fixade potatis, koka sås, dukade....

Erik hantlangade mig lite 👌

Sen kom Denise, sen Sanna, Robin och Evve och sist kom Fredrik med födelsedagsbarnet Kenneth.

Middag och tårta tillsammans ❤

Nu efter alla skratt 😂 och diskning så har jag krypin ner i sängen.
Ont i ryggen faktiskt 😞

Min lille plutt 😍

Likes

Comments

Det blir mycket skrivit och många bilder på charmtrollet Buddha just nu 😍. Nu är snart denna vovvehelg slut. Jag var väl lite nervös och fundersam denna provhelg då jag inte kände denna vovve innan. Hade bara träffat honom en snabbis före jul. Men det har gått så himla bra. En lugn och kärleksfull lite individ som vi har fått äran att råka om i helgen.
En liten egenskap har han och det är att när han är trött så skäller han på mig. Då vill han att vi ska gå till soffan och lägga oss 😂. Nyss gjorde han det då jag satt upptagen vid köksbordet. Men denna gång gav jag inte med mig så till slut la han sig vid mina fötter. ❤

Han är ju bara 4 månader så han är ju en liten en fastän han är så stor.
Det gick jättebra när Mattias kom hem i natt. Buddha låg mellan oss i sängen och sov som en stock hela natten.

Likes

Comments

God morgon 😀
Vi gick och la oss igår vid 22. Buddha hade inte varit på övervåningen innan så han gick omkring en sväng. Jag lyfte upp honom till mig i sängen och då började han busa omkring typ som Minttu gjorde haha. Men sen hoppade han ner på golvet igen. Han var lite osalig och gick omkring och gnällde ett tag. Till slut lyfte jag upp honom igen och höll om honom en liten stund, då fick han ro och la sig ner vid fotändan och somna tvärt och började snarka haha 😉

Vid 4 i morse flög Buddha upp och skällde. Det var Denise som var upp en sväng dom hade hört...vakthunden 😀.
Denise tog ut honom då på en kiss för säkerhets skull när han ändå hade vaknat. Han är ju bara 4 månader lillplutten 😍.

Sen gick vi upp och la oss i egen och somna tvärt. Jag vaknade vid 8 av en liten voff som låg uppe vid min hals och snarkade 😁. Jag låg och halvsov och njöt av situationen en timme tills jag tyckte att vi skulle kliva upp.

Vi gick ut då och Buddha gjorde sitt. Sen var det dax för frukost för oss båda. Efter det ville Buddha något. Han satt på golvet bredvid mig och voffade till åt mig ett par gånger så jag tänkte att han ville ut igen, så vi gick ut utan nåt resultat. När vi kom in igen så gjorde han samma sak....voffade på mig. Gissa vad han ville ? 😀 Han ville att vi skulle gå till soffan så han fick lägga sig i mitt knä och sova mera 😍😍. Lilla sötskrutten ❤. Så nu sussar han gott tätt intill mig.

Likes

Comments