Han kom hem med vackra tulpaner i kväll. Han skottade gården. Han skruvade upp mina skåpdörrar på väggen så änglarna kunde pryda dem. Min sambo...❤
Han är den bästa, finaste, goaste som finns. När mina idéer sprudlar så hjälper han mig att förverkliga dem. ⚘

Likes

Comments

Har haft handledning idag, sen personalmöte.
Så grymt slut i huvudet då man blir fullmatad med information och nyttigheter.

ibland kan jag få en tanke så som passar jag för det jag gör ? Bidrar jag med något egentligen? Ja ibland tvivlar jag på min förmåga. Jag tycker att alla är så himla duktiga i mitt team och vad kan jag bidra med.

Förhoppningsvis gör jag det 💚

Likes

Comments

Ibland kan en arbetsdag vara intensiv och det händer mycket. Andra dagar kan vara lugn men göra en tom i huvudet efteråt. Idag blev jag tom i huvudet.

Ska sjunka in i min bok och låta tankarna skingras och i morgon är det en ny dag.

Godnatt 💚

Likes

Comments

Slutade 18 idag, åkte in på macken på väg hem och tanka bilen. Blev en mackburgare till middag. Kände inte för att kocka ihop nåt och ville inte värma kyckling igen. Så då fick det bli på detta viset. Är mätt nu i allafall 😀

Likes

Comments

Godmorgon !
-0.5 och snö denna morgon. Vad tycker jag om det då? hmmm..Ja bättre än ishalkan som varit sista dagarna.

Idag är det jobb som gäller. Fikar frukost nu. Stämbanden är mycket bättre idag 👌 samt att Mattias fick spraya sista gången på de grejor som skulle byta färg.

Nu fick denna bli silver 😁

Likes

Comments

Ligger i soffan och kollar på Så ska det låta 😍
Är rätt sliten nu jag. Matrummet är näst intill klart. Ska bara måla ett hörnskåp som ska in till höger om bordet. Sen ska det upp en vit tavellist på väggen bortom bordet.

Har också städat av bottenvåningen.
När allt var klart for vi med återvinning, pantade flaskor och handlade. När vi kom hem var Robin och Evve här. Fixade paj, glass och vaniljsås. Sanna och Jocke kom också. Sen ringde Zandra och fråga om vi var hemma 😀 så då kom hon, Kim och Zandras son Lucas...Ja men Buddha också 😍. En eftermiddag med mycket kärlek må jag säga.
När huset blev tomt satte vi oss i tystnaden Matte och jag ❤.
Sen kom brorsan Erik. Det fick bli korv och bröd till middag 👌.

Fick en allergisk reaktion igår också 😣
Målade lite saker i garaget med sprayfärg. Jag hade munskydd på mig men nåt.blev det i allafall. Fick svårt att andas samt ont i stämbanden. Har sviter kvar idag med 😜.

Nu är det sluttampen på programmet. Sen blir det boken en stund innan godnatt.

Här kommer lite mer bilder av matrummet 😍

Likes

Comments

vårt matrum tar form. Mattias och brorsan lägger golv. jag har gett stolarna till matbordet ett litet lyft. Målat i skador och bytt tyg på sitsarna 😉.

Jag har legat och sovit efter middagen på grund av att jag fick migrän idag. Klarade fram till maten men sen var det kört 😢. Känns bättre nu men inte bra.

Var in till optikern på förmiddagen och finjusterade glasögonen som jag ska ha på jobbet.

Handlade lite på Kvantum då vårt kylskåp ekade tomt efter jobbveckan. Var in på bolaget en sväng också och köpte en flaska vin och några öl. Men alkoholen står jag över denna lediga kväll (huvudvärken är inte borta). Få se om det blir ett glas vin i morgon kanske 😀.

Har jobbat 46 timmar på 4 dagar så jag känner mig lite mör faktiskt. Var ganska spänd inför ett möte som jag hade igår eftermiddag men är jättenöjd med resultatet. Eller nöjd??? Jag är nöjd med det som kom fram och att gå på magkänslan.

Likes

Comments

Kärlek kan betyda så mycket ❤
Kärlek till både människor och djur kan visa sig i oändliga former ❤
Att ge och få kärlek är en av de största gåvorna vi har och som betyder så mycket ❤
Kärlek till min livskamrat och till mina barn är största kärleken  för mig ❤

Likes

Comments

Tjena😃
Denna dag började med att jag var upp vid 7 och drack kaffe. Sedan gick jag upp och la mig igen och sov till 9.

Sedan tog jag och städade bort allt slipdamm, plockade i hop på bottenvåningen och städade grundligt. Nu är det bara golvet som ska in i matrummet. Sen är det bara att dekorera och göra fint där...eller jag har en del stora projekt kvar där haha..måla ett hörnskåp som ska in dit. rekonda stolarna och byta överdrag på dem.

Sen blir det dekoration och jag har en plan 😁 ni får se senare.

Nu ska vi strax äta, jag och hjärtat ❤.
Vi firar lite mini  all❤-ansdag .

Likes

Comments

Har målat snickerier nästan klart nu. Lite till ska målas en gång till. Har också förrollat väggen som ska tapetseras. Så i morgon kommer tapeten upp 😃.

Har varit in till stan och gjort några ärenden idag också. Tog med Denises byrå in som jag målat upp åt henne för ett tag sedan. Fick med mig en spegelbyrå tillbaka som ska till Robin och Evve 😉.

Nu ska jag byta om från målarkläder till civilkläder och lyfta ur byrån som ska till Robin och Evve så länge och sedan åka på Sedins för jag behöver nya rakblad till tapetknivarna för i morgon.

Likes

Comments