Mattes kaffemugg ler 😜 men idag vill jag inte le direkt. Det är vitt på backen. Snöade som en tok nyss men jag tror att det har gett sig nu.

Vill verkligen ha vår nu ⚘.

Jobbat helgen som va, ledig i måndags bara sen jobb igen. Igår var det så himla svårt att hålla sig vaken på jobbet 😜 hade sådan värk i benen så det tog på krafterna. Blev hänvisad till vårt joursovrum en stund. Haha..la mig faktiskt och vila en stund. Goa fina arbetskamrater som är omtänksam. 💚

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Satt mig ner precis. Vilken start på jobbhelg!!

Fullt ös sen jag klev in genom dörren på jobbet 😜. Det mest intressanta med mitt jobb är att det går aldrig att förutspå hur ett jobbpass kommer att bli 😜. När man har varit ledig ett par dagar så är man helt off när man kommer tillbaka haha..

En tjusning det med.

Ja som sagt, klev på 16 idag, jobbar till 20 i morgonkväll. Sen 8-20 på söndag.

Thats my life this weekend 🙊🙉🙈

Likes

Comments

Hämtade brorsan Erik och sedan syrran Sara sen bar det av västerut mot Järpen och Slagsån. Lämnade av syskon hos mamma och jag åkte upp till min pappa en sväng.

Drack kaffe och åt Icabakad muffins med pappa.

Sen åkte jag ner till mamma. Mamma fick min gamla S4 och Birger fick mammas Huwaei vilket då blev Birgers första android mobil. Spännande 👌😁

Så då invigdes han också i Facebook och jag tog en profilbild på honom

Klippte mamma och sen skjutsade jag Sara till en kompis som bodde på ett område jag bodde på i slutet av 80-talet (glömde fota).

Sen för Erik och jag igenom Järpen samhälle och kollade lite.

Sen svängde vi in i Mörsil och hamnade till slut i Ocke där jag och Robin och Denise pappa Leif köpte vårt första hus 👌.

Sen för vi igenom Trångsviken och kollade in det andra huset som jag och Leif hade. Där Robin och Denise bodde sina första år i.

Farstukvisten där har jag och Birger (mammas man) byggt och den är kvar 💚.

Sen åkte vi in på Krokoms värdshus och käkade middag.

Ja men just ja...vi åkte genom Mattmar och var tvungen att fota Mattmars gamla hotell 👌

Detta hus finns med på filmen Ingen kan älska som vi 💚

Ett riktigt kråkslott 😍

Sen åkte vi in på ngt affärer innan vi nådde Brunflo.

Sen blev det detektivarbete i telefon med en väninna där vi hjälper en bekant med bokslut och deklaration där denne har avslutat ett företag...håhåjaja 😜 Lyckas vi med detta så måste vi få en guldstjärna i duktighetsboken 😂.  Men visst är det lite spännande att göra något man sysslade med för 10 år sedan och bakåt så någonstans i ryggmärgen finns säkert någon kunskap kvar 🐸.

Likes

Comments

Ledig onsdag. Har tvättat lite kläder. Haft lunchbesök av en härligt god vän ❤.

Slumrat lite på soffan då den klassiska huvudvärken kommer på lediga dagar 😕.

Igår var jag ute för nåt jag aldrig trodde jag skulle uppleva i min ålder 😠 en medelålders man la handen på mitt lår i bubbelpoolen på relaxen på Storsjöbadet.
Jag blev så chockad att jag bara flög upp ur badet med Sanna efter. Fy fasen för äckligt folk.

Jaja jag hoppas att jag aldrig stöter på denne man igen för då finns det risk för en smocka.

Likes

Comments

Hej 🐣🐤⚘
Har varit och matat katter för ett par timmar sen. Gjort min vitlökssill 👌. Funderar på om jag ska gå och duscha nu eller äta nåt lunchigt först.

Kejjo har sovit gott i natt då han har kunnat välja mellan att ligga nedanför Mattias på golvet eller på ett täcke i hallen. Han är som förhimla go vovven.

Väntar in Emelie, Jesper och Lilly 😍 som kommer fram på dan. Önskar det vore sol ute. Ser att solen lyser på flera platser runt om i länet men inte här...än 😉.

Likes

Comments

Kejjo kom till oss på förmiddagen i dag. Han ska va med mig och Matte tills i morgon kväll. Robin och Evve har åkt till Norge, En bit nedanför Oslo och ska hämta något 😁. Ni får se en annan dag 😉.

Kejjo har ett eksem på halsen så han behöver ha tratt på sig på natten och gärna på dagen. Det gick bra att vara utan när han är uppe i oss men så när vi skulle äta blev han utestängd från vardagsrummet och matrummet och då hörde jag att han kliade sig och ha mycket riktigt så hade han kliat lite så då åkte tratten på.

Solen tittade fram så vi gick ut och grillade oss en lunchkorv 👌 . Denise och Bardo kom och gjorde oss sällskap ❤. De stannade över middag också. Nu har de åkt och jag har krupit upp i soffan med boken. Matte ser på hockey.

Var nyss ner till Robin och Evve och matade katterna som man knappt ser 😉.

Lugnt och skönt är det. Mina ben gör inte lika ont just nu.

Likes

Comments

Ligger i sängen. Fönstret är lite öppet, luktar friskt och svalt utifrån. Det är vitt på backen igen.
Har varit upp och fikat lite med hjärtat ❤.

Var till doktorn igår. Har haft problem med värk och ilningar i mina ben. Fått medicin för nervsmärtor. Förhoppningsvis blir det bättre.

Det är långfredag idag. Påsk 🐣

Inga stora planer för denna helg. Vila och träffa delar av barnaskaran ❤.

Likes

Comments