Sambon fyller 50 i sommar 😍. Han fick sin present av mig redan nu så han kan planera ledigt i september. Han har ju redan lagt sin semester.
Han får en resa av mig, tillsammans med mig och delar av familjen ❤

Vi åker till ön Skiathos en vecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter i soffan efter en mötesdag igen. Har en "feelgood"känsla i kroppen 😍. Av många anledningar. Både på jobbet och privat. Mer om det privata planet senare någon gång.

Planerar några kalas också gör jag. Både ett litet som infaller snart och ett större som infaller till sommaren.  Vi påbörjade att göra inbjudningskort i helgen. Ska fortsätta med det under veckan.

Näe nu ska jag läsa en stund i min bok och låta hjärnan sväva iväg 30 000år tillbaka 😉.

Likes

Comments

Jag och hjärtat tillbringade kvällen på OSD, lyssnade och tittade på Plura. Mysig kväll 👌

Likes

Comments

Känner mig förväntansfull inför dagens utbildning men känner också en sorg att behöva sitta inne denna dag då solen lyser från klarblå himmel och det ska bli en massa plusgrader 🙉

Jaja man kan inte få allt. Ha en fin torsdag och njut ni som får vara ute idag 😉

Likes

Comments

Då var ännu en tisdag till ända. Möten på jobbet som det brukar vara på tisdag. Ändå gick det fort och hjärnan var inte helt utslagen 👌

Hade en liten tanke att jag eventuellt skulle prova börja någon timme senare i morgon, ja så var tanken i morse då jag klev upp. Jag börjar 13 i morgon och slutar 21. Men ändrade planer på vad som händer i morgon gjorde att jag kommer i stället börja 9 haha. Fyra timmar tidigare 😂 men det blir kosing eller extra ledighet framöver.

När jag ändå har arbetsdag så spelar det ingen roll om det blir 8 eller 12 timmarspass. Jag uppskattar mer hellediga dagar.

Näe nu ska jag krypa till sängs.

Likes

Comments

Min syster Elinor fyllde år härom veckan och jag och Denise for och firade henne idag. och fick träffa goungarna Elise och Anton.

Likes

Comments

Sitter på jobbet. Jobbat dygn, slutar om 1.5 timme. 👌

Inte har jag sovit särskilt mycket i natt. Orolig sömn och min onda höft som bråkar 😐.
Får vila lite när jag kommer hem.

Skulle behöva fixa en del hemma idag men får se om jag ska åka till Krokom en sväng idag, till min syster som nyss fyllt år samt mysa lite med mina syskonbarn Elise och Anton.

Likes

Comments

Vaknade för 6 i morse. När jag vänt och vridit mig i en timme så klev jag upp. Gjorde kaffe och en macka.

Efter fikat kröp jag upp i soffan och läste lite i väntan på att solen skulle kliva upp.

När klockan passerat 9 gjorde jag mig i ordning för en långpromenad 😉

Det blev en mil i solskenet.

Gick in till Sanna och Jocke en sväng. Drack kaffe och åt ett nykokt ägg där innan jag begav mig hem.

När jag kom hem så kokade jag en termos kaffe och satte mig på altanen i solskenet 😎.

Skrev till brorsan att han skulle ge sig ut i solen.
Sen satt vi ute till 16 tiden. Känns att solen tagit lite idag utav 7 timmar ute.

Nu strax ska jag, Sanna, Jocke och Erik äta tacos.

Sen är det bara att ladda för morgondagens dygns jobb.

Likes

Comments

Vackert ute nu. Nollgradigt, klar sol, vit snö...underbart...och jag ska strax iväg och jobba. 😣

Vårt matrum är helt klart nu och jag älskar det 😍

Likes

Comments

Veckorna rusar iväg. Jag hinner som inte med alla gånger. Man får lön, det blir den sista i månaden och när den 1:a kommer i ny månad tänker jag att... jahaja det här är denna månad och vips så är jag vid lön igen och sen går det runt.

Idag fick jag min deklaration via e-brevlådan. Var nyfiken om och hur mycket jag skulle få tillbaka på skatten...jag låg på plussidan i allafall 👌

Sitter nu och dricker påtår i väntan på att det är dax att åka på jobbet. Tog och rensa ut lite till i garderoben som ska till shoppis. Stod där och övervägde...kommer jag att använda denna...njae det kommer jag inte. Så det blev ca 7-8 plagg till som ska säljas.

Ska handla lite nya och fräscha kläder framöver...jo sen har jag nyss beställt några plagg också 😉. Ja ...även köpt nya jeans härom dan så jag är ju inte klälös direkt.

Denna vecka är det lite mycket jobb. Hade 4 pass samt dygn på söndag. Tog även ett extra pass igår. Så lördag blir enda lediga dagen denna vecka. Skönt att ligga plus på compkontot utifall jag behöver va ledig sen någon extra dag 😀.

Längtar till i eftermiddag då jag kommer hem. Ska hänga på luckorna på hörnskåpet. Plocka i det som ska vara där och sedan är matrummet komplett 💚.

Likes

Comments