Header

Fick äntligen tummen ur röven igår och började vårstäda på våran balkong och när det var klart drog jag till blomsterhandeln för att fixa lite vårblommor. När jag går omkring där inne ser jag att dom har frön som man kan så själv och jag blev helt överlycklig när jag såg att dom hade svarta blommor! Köpte på mig ett gäng och väl hemma började jag plantera, ser då att det tar två år för en Stockros att få blommor och att dom svarta Pionerna är asa giftiga...kul. Fröna till Stockrosorna tänkte jag ge bort till en som har trädgård, hon kommer säkert bli överlycklig men jag får se om jag vågar ha kvar mina svarta Pioner...kan hända att jag får skänka bort dom med.

Det jag vill få fram med detta inlägget är att man ska läsa beskrivningen på förpackningen först så att lyckan inte mördas senare.

Likes

Comments

Fortfarande Throwback Tursday...oxå bilder jag tagit ihop med Ella för fyra år sedan. Fan vad jag saknar min Katy Perry frisyr och fan vad filter jag använde mig utav när jag redigera mina bilder!

Likes

Comments

Det är Throwback Tursday idag! Ella och jag hade fått i oss för mycket socker och kunde inte vara seriös på en enda bild...

Likes

Comments

Är det bara jag som älskar att sitta/sova i "springorna" som finns i soffan/sängen? Ibland kan det till och med hända att halva min kropp ligger under madrassen/dynorna, ha, ha.

Likes

Comments

Senaste i min samling - Urban Decay "Firebird". Krämigt och pigmenterat as fuck! Just the way I like it.

Likes

Comments

Jag har en idé! Alla hoppar i Fridas badkar och så tar vi kort!

Likes

Comments

Mitt smink blev galet bra i lördags, sminkade mig typ som jag brukade men la en neongul/grön skugga under ögonen. Tror inte att det syntes sen senare i mörkret men jag kände mig snygg.

Klänningen jag hade på mig i lördags var jag oxå väldigt nöjd över, fyndade den på Nelly men har tyvärr inte någon bra helbild på den men om ni vill ta en närmare titt kan ni hitta den HÄR .

Likes

Comments