Header

Det går långsamt framåt men idag hittade jag äntligen lite nya växter till köket. (Det var ju någon som dödade alla mina växter när jag var i Hamburg 3 månader). Det blev Spjutbräken eller Ormbunkar som som flesta gillar att kalla dom. Hoppas dom trivs i mitt köksfönster.

Likes

Comments

Är inget stort fan av Vero Moda och Jack & Jones men jäklar vad mycket snyggt dom har fått in nu. Jag är fattig och kommer säkert bli ännu fattigare...

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har haft två riktigt roliga dagar med Kristina i hennes fotostudio som ligger ute i Blomberg. Jag har säkert 1000 bilder att gå igenom och det har Kristina med. Lovar att det kommer att bli mycket roliga bilder här i bloggen framöver!

Likes

Comments

Ska ni ha tråkigt torsdagen den 16 Februari? Dra till Sticky Fingers i Göteborg, vi ska spela då. Har knappast rört min gitarr på fyra månader så det kommer att bli väldigt spännande.

Likes

Comments

Det är så jävla kul när man får hem paket från Ebay som man glömt av att man beställt! I veckan fick jag hem mitt första läppstift ifrån Melt Cosmetics som jag velat prova hur länge som helst. Nyansen heter "Stupid Love" och är äckligt Barbie-rosa, nöjd tjej. (Ännu bättre var att jag fick med en liten nyckelring).

LÄNK:

Likes

Comments