Header

Hade så jäkla kul igår med en av mina peruker så jag råkade ta över 500 bilder på mig själv och för ovanlighetens skull lyckades jag få väldigt många bra. Kanske blir en Strawberry Blond 2 oxå. Va fan, det är min blogg så jag får faktiskt fylla den med selfies...

Likes

Comments

Detta är nog den bästa cover på Beyonce´s låt "Halo" ever! Det var Amy som presenterade den här sångerskan för mig och hennes röst är helt jävla magisk! Hon heter LP och ni hittar mer av hennes musik på Spotify.

Likes

Comments

När man har börjatjobba igen blir helgerna helt plötsligt så himla korta! I morgon är det ju redan måndag! Igår va vi i alla fall i studion igen. Tanken var att våran singel skulle vara klar för länge sedan men det blev inte så och nu har vi fått börja om på ruta ett igen. Trummorna är redan inspelade och igår la jag gitarr och Dennis bas, fortsättningen följer. Hoppas vi blir klara med låten innan 2017 är slut.

Likes

Comments

Såg en riktigt bra film på Netflix i veckan som jag tänkte tipsa om - Final Girl.

Likes

Comments

Lite mer bilder från påskhelgen sen får det vara bra.

Likes

Comments

När man ser dom här bilderna kan man nästan tro att vi firade jul istället för påsk....

Likes

Comments

Vaknade upp på Långfredagen och kände för att: IDAG VILL JAG HA ROSA ÖGONBRYN! Och så blev det så.

Likes

Comments

Filmade på Amys födelsedags fest...tog mig bara 100 år att klippa ihop den. Som vanligt har jag råkat filma i fel format så i slutet har det råkat bli lite hackigt. Hoppas det inte blev för störigt.

Likes

Comments

Har glömt av hur jävla bra denna låten är!

Likes

Comments