Header

Skolan jag går på har en så kallad torsdagsträff varje vecka och tanken med den är att man ska träffa resten av folket som läser språk där och förhoppningsvis träffar man lite nya vänner. Skitkul tänkte jag och laddade upp för detta men när jag väl kom dit tänkte jag bara FUCK THIS SHIT! Tyckte att stället var sunkigt samt att det var så dåligt med folk så jag sket i det. Inte värt att beställa en kaffe och sitta där och glo på dom nikotingula tapeterna helt själv och vänta på att det KANSKE kommer roligt folk så jag åkte hem igen. Inga nya vänner idag men fan vad kul jag hade på egen hand innan jag drog iväg. Sminkade länge och noga, lyssnade på bra musik och tog minst 25467 selfies innan batteriet på min kamera tog slut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Om jag var tvungen att göra mig av med alla mina läppstift och bara behålla ett så skulle det nog vara det nyaste i min samling - "Big Bang" från Urban Decay. Det är krämigt, lagom rosa och det bästa av allt är att det glittrar! Glitter kanske man inte kan kalla det men det ser ut som skimrande metall på läpparna och är sååååå snyggt!

Likes

Comments

​Varför kan man inte köpa färdigblandad cola och whisky i Sverige?

Likes

Comments

​Jag blir just nu anklagad för att lukta gott...

Likes

Comments

​Är riktigt arg på mig själv att jag lyckades radera allt jag filmat på reeperbahn...

Likes

Comments

När ser dessa sjöjungfru-filtar ska ni veta att jag har redan bett Robin att beställa hem en till mig. Längtar hem till Sverige nu så jag kan få mysa i min sjöjungfru-filt!

LÄNK: lila - rosa - blå

Likes

Comments

​Denna helgen har jag verkligen saknat sovmorgon... I går fick jag gå upp tidigt för jag hade anmält mig till en utflykt med skolan och den utflykten bar av till Schloss Ahrensburg. Ska jag vara ärlig tyckte jag att slotten var asa tråkigt, ingen som hade blivit mördad där och det spökade inte. Idag fick jag gå upp ännu tidigare för idag ville Sylke visa mig ett av de många berömda Fischmarket vilket är en marknad som hålls varje söndag kl 05.00-9.00 och där kan man bl. handla frukt, grönsaker, bröd och blommor billigt. Efter det gick vi till Halfen City Kaffeeröstereiför att få i oss lite frukost.

Har varit så duktig och filmat hela helgen så förhoppningsvis kommer det upp en video snart.

Likes

Comments

​Sylke tyckte att det var dags igen för mig att lämna mitt rum för att se hur nattlivet ser ut här i Hamburg och denna gången blev det Reeperbahn. Vi började med att ta en drink på 20:de våningen på  Riverside Hotell och den utsikten var helt jävla fantastisk! Drinkarna vi beställde var hur jävla goda som helst men dom kostade därefter oxå... Efter det var det dags för Reeperbahn, allt blinkar och lyser i neonskyltar och påminner om Liseberg men när man tittar närmare på vissa klubbar så är det verkligen inte Liseberg. Jag kan faktiskt ärligt säga att jag vet inte om jag är så förtjust i Reeperbahn och anledningen är att jag är lite torgskräck och inte gillar när det blir för mycket människor (och i detta fallet är även människorna påverkade av alkohol och i värsta fall även droger). Och något som får mig att känna obehag är att se alla dessa unga tjejer som står längst gatorna och säljer sex, vissa av dom ser ut att vara 15 år gamla... Som sagt det finns både bra och dåliga saker med Reeperbahn och jag ska ju vara här ett tag till, kanske får ta mig en extra sup så jag glömmer av att jag har torgskräck.

Likes

Comments

I veckan gick jag vilse, något som är jävligt lätt att göra här i Hamburg men då råkade jag hitta världens coolaste vintage butik! Gick naturligtvis in för att titta lite och hittade då jackan ni kan se ovan på bilderna, den var som sydd för mig så jag var bara tvungen att slå till. Otroligt häftiga saker hade dom där inne så jag kommer att titta in där igen fler gånger.

Vintage & Rags hette butiken och ligger på Kurze Mühren 6.

Likes

Comments

​Berättade tidigare att jag och Sylke förra helgen besökte en outlet i närheten och fyndade och var ni ser ovan är ett av mina fynd. Kanske inte den ultimata vinterjackan men jag älskar färgen och fluffet. Bäst av allt var att den kostade 10 euro vilket är ca 100 kr.

Likes

Comments