Header
View tracker

Jag kommer garanterat att ha övervikt på min resväska när det är dags att dra hem, tänker fylla den men Happy Hippo!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag gjort ett stort tyskaprov i 5 delar, ska bli spännande att se om jag får godkännt...
Efter provet möte jag upp Daffy för att käka lite och gissa vilka vi träffa på då? MINIONS! Helt klart värt att betala 10 kr för att ta kort med dom, ha, ha. Osminkad och jävlig som jag var....

Likes

Comments

View tracker

Förra veckan la jag ut den här bilden på Instagram och i helgen när jag pratade med Robin sa han: Såg att du beställt pommes med mjukglass!
Vaddå pommes med mjukglass, det var ju för helvete majonnäs, jäkligt mycket majonnäs!

(Jag gillar majonnäs men kanske inte riktigt så mycket som tanten slängt på min lilla tallrik, stakars pommesen fick ju simma i det.)

Likes

Comments

Vill bara säga tack till alla er som gett mig tips och råd ang läkning av tatueringar och hur länge den där jäkla plasten egentligen borde sitta på. Mina två ser mycket bättre ut nu men jag var dock tvungen att gå till en läkare och få kortisonsalva utskrivet. Aldrig mer plast i 3 dagar!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått en bild på Poggenmühlenbrücke i mörker så nu kan jag åka hem ifrån Hamburg och känna mig lycklig! Fast det är inte riktigt dags att åka hem ännu...
Här är i alla fall några av bilderna jag tog igår kan säga att julstämningen här är 100%!!! Har ni inte någon julkänsla än så åk till Hamburg!

Några av er har frågat vad jag använder för kamera och det är lite olika. Vissa bilder är tagna med min Samsung Galaxy S7 och resten med min Sony cybershot dsc-rx100 III.

Likes

Comments

Idag har jag gått runt i Hamburg och försökt fylla kameran med bilder. Har ett jäkla bra minneskort i kameran så full blev den inte men 500 bilder på ca 4 timmar är inte så illa ändå. Har även provat två nya parfymer idag och självklart började dom lukta ski... efter ett tag. Har försökt tvätta av dom från mina handleder men det går inte så jag får nog pinas lite till.

Har även käkat en Nutella-creps idag = så jäkla gött!

Likes

Comments

Trots att jag haft lite otur med mina två senaste tatueringar älskar jag dom! Ni ska få se bättre bilder på dom inom kort men jag har en fråga till er som är tatuerade. Hur länge brukar ni låta plasten sitta kvar? Har ni någonsin reagerat på plasten?

Likes

Comments

Har ni sett Astrid Lindgrens Madicken? Ni vet när hon ser fram emot att åka på utflykt med klassen men istället blir hon sängliggandes med hjärnskakning? Lite så var det för mig idag. Dagen började med lite tårar men ser nu ut att få ett bra slut. Tanken var idag att klassen skulle åka skridskor efter dagens sista lektion något jag sett fram emot hela veckan men jag behövde även uppsöka en läkare och naturligtvis fanns det bara en tid kvar och den var ganska olämplig... Men när jag kom till skolan idag så var det fler som hade fått förhinder och vi kom överens om att vi skulle ta en annan dag för skridskoåkandet och istället gick vi direkt efter sista lektionen och drack lite glögg. Riktigt mysigt var det, det regnade men vi stod under ett tak vid en öppen eld och hade det hur trevligt som helst och jag hann även med mitt läkarbesök. Lyckat!

Nu tänker jag fortsätta kvällen med att plöja igenom säsong 5 av The Walking Dead!

Likes

Comments

Det går ju inte att överleva julen om man inte införskaffar sig lite produkter från Snow Fairy serien som varje år kring jul dyker upp i Lush butikerna...

LÄNKAR: kroppspuder , body lotion

Likes

Comments

Hängde med Dafina i fredags och medans hon nattade sin son passade jag på att underhålla mig själv i hennes badrum genom att ta en massa selfies. Hennes dotter hade en kompis över och hon behövde gå på toa men vågade inte avbryta mitt roliga där inne, ha, ha. Im evil!

Likes

Comments