Header

Så här söt var jag i helgen INNAN Amy smittade mig med sin förkylning. Hoppas på ett mirakel, vill inte ställa in morgondagens spelning.

Likes

Comments

Fan vad bra min dag har varit hittills! Vaknade runt 5 och kunde inte somna om, jag var som ett litet barn på julafton bortsett från att det inte är julafton idag utan att det äntligen var dags för min sjunde tatuering! Hade frågat Lätty på skoj vad hon gjorde idag kl 8.00 och om hon ville komma till Spookyfish och vara med. Trodde inte att hon skulle komma men när jag nästan var klar dök hon upp. Efter det drog vi till Espresso House, satt säkert i 2 timmar, drack varsin islatte och försökte hitta ett bra filter på Instgram. Efter det tvinga jag med henne i lite butiker men efter en stund som blev hon hungrig och vi tog en romantisk lunch tillsammans på Cyrano. Riktigt bra dag som sagt och snart är det dags för rep med grabbarna inför våran spelning i helgen i Tidaholm!

Angående mitt motiv: Jag har länge tänkt att jag ska ha en skelett enhörning och när jag var och tatuera mig i Hamburg på City Ink hade han denna bilden i sin studio. Kollade upp vem som gjorde den och fråga därefter om lov om jag fick göra den i Sverige av en annan tatuerare, vilket jag fick. Enhörningen är ritad av Sarah DÁgostina, en riktigt duktig illustratör och jag tycker ni ska spana in hennes hemsida och Instagram. Bläcket idag sattes dit av Putte på Spookyfish.

Likes

Comments

Det bästa med hela låten börjar efter 7 min!

Likes

Comments

Likes

Comments