Kom precis hem ifrån en biokväll med min kärlek. Vi såg Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge.. Riktigt bra film. Man måste ju älska Jack sparrow. Rekomenderar den verkligen.
Efter bion så knatade vi runt lite i gallerian och jag köpte solskyddsfaktor, after sun och någon nedkylnings kräm med aleo vera. Slänger upp ett inlägg med produkterna imorgon.

Vi tvättade även bilen.. Jag avskyr att sitta i bilen när den tvättas. Jag får någon slags panik. Idag när maskinen sprutade ner bilen med vatten kände jag hur paniken kom och jag började skaka och gråta. Men lugnade snabbt ner mig. Man kan ju tycka att jag kan vänta utanför, men för att övervinna sina rädslor så måste man möta dem eller hur?
Jag tycker det är obehagligt att vara instängd och det kommer en massa vatten.. En av mina återkommande mardrömmar jag haft sedan tonåren är att jag sitter I en bil som sjunker ned mot havsdjupet. Är nog därför jag har svårt för biltvätten.

Jag tror att det är bra att försöks möta sina rädslor så ofta man kan!

Hur ofta försöker ni möta ers rädslor? Gör ni det överhuvudtaget?❤☺

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag minns det som igår, du gick upp på scenen för att sjunga karaoke. Du hade ett leende på läpparna, du tittade på mig och blinkade med ena ögat. "Den här låten vill jag tillägna en av mina närmsta vänner. Där sitter hon. Ha ögonen på henne under låten, hon förtjänar alla ögon på sig" Så hör jag vilken låt du ska sjunga. "If I could turn back time" av cher. Jag började skaka och gråta av lycka.

Personen jag pratar om är en vän som gick bort alldeles för tidigt. Hon visste att jag älskar den här låten. Nu när jag lyssnar på den så tänker jag alltid tillbaks på den dagen då hon sjöng den för mig. Ni förstår Malin kunde verkligen sjunga. Otroligt stark och vacker röst. Det var inte ofta hon valde att leva ut i sången och dansa och göra en show av det hela. Men denna kväll gjorde hon det. Jag får tårar i ögonen när jag tänker tillbaks på det. Den här låten är inte längre If i could turn back time mer Cher.. Utan det är if i could turn back time med Malin. Cher skulle va lika stolt och imponerad som oss som var där och fick uppleva det. Tänk om jag hade filmat det hela? Det gör ingenting att jag inte gjorde det. Minnet sitter på min näthinna❤

Likes

Comments

Jag hade ett gäng planerade inlägg igår. Men jag hade inge fått sömn på 24h. Jag var med andra ord helt slut igår. Plus att jag fick solsting och brände sönder kroppen. För klantiga jag tänkte inte solskyddsfaktor😂

Mindre charmigt.. Svinder och bräns fortfarande lite grann, men det ger med sig.

Hsr äntligen fått sova dessutom. Fantastiskt!

Vad har ni för planer idag?

Likes

Comments

Nu börjar det faktiskt hända lite grejer.. Jag syftar på möten som jag väntat på.


Den 12e har jag möte med min läkare på psykiatrin. Vanligt uppföljnings möte☺

Den 14e är det möte med Arbetsförmedlingen,Försäkringskassan,
min läkare samt min sköterska på psykiatrin. För att diskutera hur vi ska gå vidare med allt. Ska jag ha någon form sv aktivitet etc?☺

Den 15e är det möte med Försäkringskassan och försäkringskassan😂 Jag ska med min nuvarande handläggare få träffa en ny handläggare som kommer ta över mitt ärende den månaden jag fyller 30, vilket är i Augusti.

Jag fick veta detta igår morse då min handläggare på FK ringde. Han berättade att de har suttit och slitit sig i håret för att få i hop dessa möten då alla kan. Det hade inte varit en lätt match tydligen då alla snart går på semester.


Men jag är evigt tacksam att dessa möten blir av redan nästa månad. Jag har väntat ett tag. Sen att de lyckas pussla ihop det för min skull så det inte ska bli problem i sommar.

Ibland kan jag faktiskt bli förvånad över hur engagerade de faktiskt är, har haft handläggare som inte alls varit lika engagerade.

Tänk vad livet kan kännas skönt ibland. Nu slipper jag stressa över detta☺

Likes

Comments

Har legat i sängen sedan 23.00 och har ännu inte lyckats somna. Extremt frustrerande.. Medicinen tog inte alls en kväll som denna heller.. Har ändå Inget speciellt att göra under morgondagen förutom att städa. Så vad gör det egentligen om jag inte kan sova?

Det börjar sakta men säkert att ljusna ute också. Om två timmar ska herrn bredvid mig kliva upp och jobba. Är osäker på om han sover eller är vaken. Låter som han sover?😂

Förhoppningsvis får jag mig lite sömn iallafall.☺

Likes

Comments

Idag känner jag mig riktigt fin, får man säga så? Jag tycker att det är en självklarhet. Att en säga en sådan sak om sig själv kan sticka i folks ögon, och jag tycker det är synd.

Jag börjar sakta men säkert känna mig kroppspositiv. Jag har.inte den kroppen jag hade när jag va 20-25.. Men det är såhär jag ser ut och jag börjar acceptera mina kurvor mer och mer. Det är rätt vackert

Skorna köpte jag på loppis förra året för 10 spänn, rena rama kapet. Invigde dem idag och dem är faktiskt sköna☺

Smyckena är från Ur&Penn.

Jag hsr skrivit tidigare att jag fått ett inteesse för smink. Det så himla roligt att testa sig fram för att se vad man passar i och inte. Jag börjar hitta min stil samtidigt som jag lär mig hur jag ska applicera allt. Känns väldigt roligt.

Vad är eran favorit accessoar?
Har ni någon smink produkt som ni tycker extra mycket om?

Lite tips skadar aldrig så lämna gärna en kommentar om era favoriter❤

Likes

Comments

När jag var barn så var mitt största problem vilken godis jag skulle välja ur den stora godis skålen.. Det som gällde var lek, att leka med kompisar var det bästa som fanns. Stress fanns inte, för jag visste inte var det var. Stress är ett srort problem idag bland både vuxna och barn. Folk är extremt stressade,att vänta 6 minuter på tunnelbanan är rena rama katastrofen. Barn är stressade över skolan, stressade över att inte ha något att göra. Det fanns inte när jag var barn.. Att inte ha någon att leka med eller någon att hänga med när jag kom upp i tonåren, det var inget problem. För jag kunde roa mig själv på olika vis. Jag tycker att det är synd att stressen tagit över samhället så pass mycket som det har. Jag ska erkänna att nu i vuxen ålder så är jag extremt stressad, jag stressar över allt.  Spelar ingen roll vad det är. Men jag har stresssyndrome också. Jobbar ständigt på att hantera det på bästa sätt. Ibland längtar jag tillbaks till den tiden då mitt största problem var vilket godis jag skulle välja.

Jag vet barn som dagligen är stressade och får utbrott över att de inte har något att göra, eller så är de stressade över skolan och nu pratar jag om barn som går i grundskolan. Det gör så jävla ont i mig att se. Nu menar jag inte att de stressar över att hinna i tid till plugget. Det är de att de är stressade över sina resultat.. Det har blivit viktigare för barn att få så bra resultat som möjligt. Det finns inget lagom, det ska vara top notch. Tänk hur skönt det vore om de kunde nöja sig med ett okej resultat. Barn måste få leva,leka och umgås. Inte stressa sönder. Sorgligt i min mening.

Jag har inga egna barn ännu.. Men den dagen jag skaffar barn så skulle jag önska att de inte får uppleva stress på samma sätt som de påverkar barn idag..

Men vad vet jag? Jag kanske har helt sjuka åsikter kring detta.. Men åsikterna är mina egna och jag står för dem.

Likes

Comments

🌼You'll find that life is still worthwhile,

if you just smile.

🌼

Likes

Comments

Det har faktiskt varit en kanon dag idag. Jag har mått helt fantastiskt, ja om man bortser ifrån imorse. Det släppte rätt snabbt när en vän drog med mig för lite små shopping och en fika. Världens godaste baguette för övrigt😉

Sådant gör mycket faktiskt. Inte alltid jag uppskattar att folk drar i mig, men idag var det nog det bästa som kunde hänt. Har haft någon form av lyckorus under dagen. När jag kom hem så lade jag mig i soffan en sväng, ja soffan som är utomhus givetvis😉 Snackade lite skit med min vän innan vi gick åt varsitt håll

Det är mycket roligt som händer de kommande veckorna.. För att nämna lite så är det


❤ Ska träffa min vän Elin som jag inte sett på länge.

❤ På fredag släpper mina cruzboyz(Santa cruz) sin nya singel "River Phoenix"

❤ Den 31a maj ska jag sätta mig under nålen igen och få en snygg tatuering. Eller få? Jag har betalat för den😉

❤ Vi ska gå och se Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge . Måste bara ta mig igenom de tidigare filmerna innan för jag minns inte ett skit av dem😂

Har ni något kul att se fram emot? Har eran dag varit bra?

Likes

Comments

När jag startade den här bloggen efter ett blogg uppehåll på ett år så var min enda tanke "blogga inte om psykisk ohälsa". Varför jag hade den tanken vet jag inte. Den psykiska ohälsan är min vardag så varför skulle jag soppa den under mattan som att det vore smuts?


Nu har det inte blivit allt för många inlägg om det ämnet. Det är mindre än va det var i min förra blogg.. 

Jag tror jag hade den tanken för att jag inte ville att det skulle bli för mycket negativt i bloggen.


Men man måste våga prata om psykisk ohälsa.. Min blogg är som min fristad men jag tänker till ett par gånger innan jag postar vissa saker.

Jag kommer fortsätta skriva om psykisk ohälsa.. Men inte i lika stor utsräckning som i förra bloggen. Har mycket annat jag gärna skriver om och delar med mig av☺

Likes

Comments