Header

Mina föräldrar skiljde sig när jag var väldigt liten, jag var 4 år för att vara exakt. Efter skilsmässan så bodde vi varannan helg hemma hos pappa. Jag älskade att vara hemma hos min honom. Vi åkte alltid hem till farmor och farfar med cykel vagn, han var en bra pappa . Ja iallafall fram till den dagen han bestämde sig för att lämna oss ensamma mitt i natten för att gå till grannen och ta droger. Jag vaknade under natten och märkte att han inte var hemma, jag sprang ut och knackade på hos alla grannar. Till slut så var det någon som tillkallade polis. När polisen står och pratar med pappa samtidigt som mammas nya kille var nära på att hoppa på pappa och spöa skiten ur honom så står jag och gråter och försöker skydda min pappa. Jag minns detta väldigt klart och tydligt. Jag förstod inte vad min pappa gjort för fel.


Under min tonår så bestämde jag mig för att flytta hem till min pappa, jag såg upp till honom och kände att han var den enda som förstod mig. Det dröjde inte länge förens klirret från påsarna från Systembolaget blev en vana för mig att höra när han kom hem från jobbet. Det var väldigt ovanligt att han inte kom hem med alkohol varje dag. Det dröjde ett par månader tills han blev elak verbalt mot mig, oftast stängde jag in mig på mitt rum och lyssnade på musik och grät. Dagarna efter var han alltid snäll och jag förstod aldrig ritkigt vad han höll på med. De flesta visste att han drack och hur han kunde bete sig. Men jag skyddade alltid pappa och tog alltid hans parti. Fram till den dagen han tog ut all sin ilska på mig för att sedan kasta ut mig ur lägenheten. Jag fick lov att ringa min mamma och bli hämtad. Jag hade alla mina kläder hos honom som jag inte fick komma och hämta på säkert 1 år. Självklart så köpte min mamma nya kläder till mig i den mån hon kunde.

Under åren så har jag alltid velat ha kontakt med honom trots hur han behandlade mig , för innerst inne är jag bara en liten tjej som vill ha sin pappa i sitt liv. Det har tagit flera år att inse att han faktiskt inte är värd min energi.  Vi har ingen kontakt idag och känner Inget behov av det heller då han bara sårar.

Att vara dotter till en alkoholist har inte varit lätt och är fortfarande inte lätt. Skulle jag skriva ner alla elakheter han gjort mot mig och andra personer så skulle det bli en hel bok. Jag väljer att inte dela med mig av allt för mycket här .

Vad jag vill är att om du är tonåring och har föräldrar som dricker mycket alkohol och blir verbala eller fysiska.. Berätta för en annan vuxen och vänta inte lika länge som jag gjorde.. Det är inte erat fel att alkohol tas till i hemmet. Tänk på det.💓

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är en sådan person som skiter fullständigt i hur jag går klädd hemma, vill jag ha mjukis och linne så har jag det. Menar varför ska jag klä upp mig hemma för? Men en sak som är jäkligt viktig för mig är att ha snygga underkläder oavsett mjukis eller inte. Men fina underkläder så känner jag mig alltid fin. Det ska erkännas att jag är helt galen i att shoppa just underkläder. Har alltid varit och kommer alltid vara, jag har dock en tvångstanke att slänga trosor efter 6 månader och köpa nytt. Vet inte vart jag har fått det ifrån men sådan är jag.


Jag köper oftast underkläder på  Hunkemöller, de har helt klart de mest bekväma och finast sortiment i mitt tycke.

För någon månad sedan så köpte jag en ny BH som jag är så jäkla förälskad i. Dock åker den bara på när jag ska ut på dejt😉 

Just nu så har de super sexy sale både på deras hemsida och i butik så passa på att shoppa loss tjejer. För ni håller väll med, det är viktigt att vara snygg under😉

Och nej detta inlägg är  INTE sponsrat.

Likes

Comments

De senaste dagarna så har jag varit som en zombie, jag tror inte jag har gjort annat än att sova. Börjar äntligen piggna på mig och känna mig som människa igen, riktigt skönt faktiskt.


Jag var in på Spotify igår kväll och såg att de skapat en spellista som heter "Din tidskapsel". Klickade mig in på den och såg att det var massor med musik som jag lyssnade på när jag var yngre. Allt från Spice girls till Metallica, en salig blandning med andra ord☺ Vissa låtar på listan fick mig dock att fälla några tårar, det är musik som jag och Malin alltid lyssnade på. Det kom upp mycket minnen, bra som dåliga.

Tänkte att ni kunde få se hur min tidskapsel ser ut i musik väg. Här har ni spellistan.

Har ni också fått en sådan lista på er Spotify?☺

Likes

Comments

Den 2a januari i år så släppte Eskilstuna bandet Godfellas sin debutplatta Reincarnated. Jag har lyssnat igenom den ett par gånger och slår fast vid att det är en rejäl platta. Jag har fastnat för en låt lite extra. Du vet när man hör en låt, så smäller det till i hjärtat och man känner igen sig i vartenda jävla ord? Ibland kommer känslan om att artisten, ja artisten sjunger om ens egna upplevelser? Fick typ brytet när jag hörde "It doesn't mean a thing" Sjukt bra grabbar!

I samband med detta skivsläpp så kommer det att hållas en Releasefest sen 26e januari på Biff grill & bar i Eskilstuna. Killarna kommer spela plattan från början till slut.

Självklart så kommer du även kunna köpa skivan på plats, dock finns det bara ett begränsat antal så jag rekommenderar er att skriva upp er på denna lista

Om du väljer denna förhandsbokning så kommer du in via gästlista. Det är gratis inträde före 22.00 . Skivan kostar 100 kr per exemplar vilket är en enligt mig helt överkomlig summa.

Mer information kring evenemanget finner ni på  Godfellas Facebook.

Likes

Comments

Det gick bra på psykiatrin igår. Jag fick hjälp med att skriva min omprövning till försäkringskassan. Men jag trodde inte att det skulle vara så känslosamt att göra det. Vi gick samtidigt igenom journaler så jag kunde vara noggrann med datum etc. Men att läsa och skriva om sig så öppet som jag gjorde på överklagan , jag är inte ens så öppen här och ändå så vet jag att delar med mig av mycket kring min psykiska ohälsa.  Men jag är glad att jag fick ner det på de där jäkla pappret, men det hade aldrig gått utan hjälpen jag fick.  Ska skicka in den i början på nästa vecka, så får jag helt enkelt hoppas på att den personen som tittar på ärendet tycker annorlunda än sin kollega.

Det är en jävla process det här och det kräver mer energi än vad jag har. Men det är inte läge att ge upp än!

Likes

Comments

Idag är det en sån dag då jag helst sv sllt bara vill stänga av mina känslor, men jag kan inte.. Jag vet faktiskt inte hur man gör.. Finns det någon som vet hur man gör? Samtidigt så tror jag inte att jag vill kunna stänga av heller. Men idag är det som en känslostorm inombords. Jag är ledsen, arg,glad, förbannad, osäker och framförallt jäkligt deppig och ångestfylld. Jag förstår inte riktigt varför det ska komma nu för? Varför det ska vara här alls. Jag har haft ett gäng bra dagar, varför kunde det inte hålla i sig? Ingenting varar för evigt, inte ens detta mående. Snart blir det bra igen.

Jag har fått besked från Fk att jag har fortsatt sjukpenning tills mars vilket är kanon. Samtidigt så håller jag på med överklagan kring sjukersättning, det är mycket i huvudet om man säger så. På fredag ska jag till psykiatrin och få hjälp så att allt blir rätt. Att fylla i blanketter är inte min starka sida,speciellt inte när de använder så konstiga termer?


Hur mår ni?

Likes

Comments

1. Har du något smeknamn?
De som känt mig länge brukar säga Mickis,men oftast är det Michaela.

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Jag deodererar mig alltid innan jag går och lägger mig, jag har hört att det är konstigt? Men själv tycker jag att det är fullt normalt? Vad tycker ni?

3. Andra måsten?
Alltid ha Celsius hemma

4. Några lyxvanor?

Inga alls faktiskt.

5. När ingen ser, vad gör du då?

Det kan jag ju inte tala om😉

6. Vad stör du dig på hos andra?

När de avbryter mig och jag inte får prata till punkt.

7. Vad är din sämsta sida?

Att jag inte alltid tänker innan jag pratar. Vissa saker kan låta hårdare och elakare än vad jag menar.

8. Vilken sida av sängen sover du på?

Det beror helt på hur sängen står så att säga. Jag gillar att sova innerst så jag har väggen emot mig. Hemma hos oss är det vänster sida. Är jag hos en vän blir det oftast ytterst om vi delar säng😉

9. Vad gillar du för filmer?

Fantasy, Komedier och Drama

10. Gråter du ofta?

Jämt och ständigt

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Sluta be om ursäkt för onödiga saker.

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Sjunger inte i duschen.

13. Vad önskar du dig mest just nu?

Man ska vara jäkligt försiktig med vad man önskar. Men jag tror inte min önskan just nu är så farlig? Jag vill ha en vovvsing. En berner vore inte fel

14. Vilken maträtt är din favorit?

En rejäl biff klyftpotatis och bea.

Likes

Comments

Nu har jag faktiskt något riktigt roligt att se fram emot igen. Den 27e Januari så kommer det finska bandet Shiraz lane för en akustisk spelning på Hard Rock Cafe i Stockholm. Jag tar som vanligt med mig min fina vän Maria. Vi hade extremt kul när vi var på Hard Rock Cafe för ett par månader sen. Även om det är ett annat band denna gång så lär det bli lika galet som sist☺

Ni kommer väll ni också?

Likes

Comments

Jag skulle verkligen vilja ge mig ut i världen och resa. Jag är svinigt trött på sverige, jag har inte varit på en ordentlig utlandsresa på flera år. Det är många resmål som lockar, men något jag inte kan släppa är Kroatien. Någon som varit där?

Jag tycker det ser så fint ut på bilder och självklart är det de kristallklara havet som lockar och de vackra stränderna.

Tanken var att vi skulle ut och resa förra året, men vi la pengarna på något annat istället. Som sjukskriven så är det inte lätt att lägga undan pengar till drömresan. Sen är det så att jag behöver ansöka om att få åka utomlands till Fk . Det är iallafall vad jag har hört, jag vet inte säkert hur det faktiskt ligger till.


Tanken på att ligga på en strand och gazza med en drink i handen känns så problemlöst.. Inga onda tankar utan bara ren jävla frihet. Låter inte det fint?

Nä jag får fortsätta drömma om detta paradis ett tag till.

Likes

Comments

När jag var 7 år så bodde jag och min familj i ett område som heter Fresta i Upplands Väsby. Jag minns väldigt mycket därifrån, vad mina kompisar hette. Att jag tyckte alla som gick i 6e klass var skit häftiga. Jag vågade sällan vara nära dem, för de gick ju i 6an.😂 Var de i närheten så var det alltid "Åh kolla där är 6orna" . Rätt skumt att jag minns det här. Men en annan sak jag minns är att jag var lycklig, kan det bero på att jag var 7 år? Hursomhelst så flyttade vi därifrån och ett flertal gånger under min uppväxt så drömde jag om nätterna att vi flyttade tillbaks dit och jag var så lycklig. När jag vaknade så grät jag av någon anledning?. Drömmarna återkom i tonåren, vi flyttade tillbaks till det gamla radhuset och jag fick mitt gamla rum.. I dessa drömmar som var i tonåren så var jag även tonåring i drömmen. Det var väldigt intensivt med denna dröm ett tag, men rätt var det var så försvann den. För något år sen så åkte jag och Micke till Fresta för att kolla hur det såg ut nu. Alldeles förfallet område i mitt tycke och inte alls lika fint som i mina drömmar. Eller som det var när jag var barn. Men när man är barn märker man inte av alla skavanker.

Nu under 9 nätter så har jag drömt att jag och Micke flyttar till Fresta. Vi flyttar in i huset brevid det bodde när jag var barn. I drömmen är jag minst lika lycklig som i de andra drömmarna. Varför drömmer jag samma dröm 9 nätter i rad? Varför drömmer jag om ett ställe som jag bodde på som barn?

Det är lite förvirrade i ärlighetens namn. Jag skulle inte vilja bo där i verkligheten, men i mina drömmar vill jag tydligen det.

Någon som är bra på det här med drömmar?

Likes

Comments