Header

Jag fick en födelsedags present av Maria i förskott när jag var där i helgen. Jag vart så paff för det var absolut ingenting jag förväntat mig.. Att få en present överhuvudtaget var oväntat. Jag vart så jäkla glad när jag öppnat det. Maria vet hur mycket jag älskar drömfångare, så hon hade tagit sig tid och målat en åt mig.

Så himla fin är den.. Ska sätta upp den på väggen så småningom💜


Tack @Minigrisenhulda

💜

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En sak vill jag påtala innan jag börjar denna text. Jag känner inte dessa människor,jag har sett någon Youtube video här och där men jag följer dem inte. Jag har ingen vidare uppfattning om dem egentligen. Men en sak vet jag helt säkert! Det är att de inte har det så lätt just nu, och det har nog ingen missat tror jag. Det skrivs mycket om det på sociala medier och de har själva gjort en video och förklarat läget. Ja det är Jocke och Jonna jag skriver om.. Jag kommer aldrig i hela mitt jävla liv förstå vad de går igenom, men jag vet att de definitivt inte förtjänar det de går igenom. Vad är det med människor idag? De får inte ens vara ifred i sitt egna jävla hem. Fy fan.

Vart är respekten? Kärleken?

Jocke har skrivit ett öppet brev om som detta jag tycker ni ska läsa.
Ni finner det

​Här

Likes

Comments

När jag startade den här bloggen så satt jag i evigheter och tänkte på ett bra användarnamn.. Jag ville ha något som beskrev mig som person. Inte mitt för eller efternamn, det kändes inte riktigt som en bra ide. Micke kom på en massa sjuka förslag bara för att retas lite.. De va namn som sexig87 snygg2 osv. Avfärdade de namnen väldigt snabbt kan jag säga. 😂
Jag satt och spånade ett tag med min svärmor och hon kläckte ur sig "Whimsical" .. Jag ska erkänna att jag var tvungen att googla det för jag fattade inte vad det betydde först😂

Whimsical betyder Konstig~Excentrisk~Nyckfull~


Bisarr~Oberäknelig~Egendomlig.


Skulle kunna säga att jag är precis vad det står ovan.

Så det var givet att det skulle vara whimsical☺


Min fina vän @Minigrisenhulda har också skrivit om valet av bloggnamn. ☺

Likes

Comments

Jag har knappt rört mig från sängen idag.. Jag vill henskt gärna, men lyckas bara ta mig till toaletten. Känns värdelöst att vara sängliggandes en sån här fin dag. Men jag måste försöka ta mig upp snart, jag är hungrig och behöver laga mat. Micke kommer hem närsomhelst också☺

Ångesten håller sig borta idag iallafall, hur bra som.helst tycker jag. Men tröttheten är här istället, men hellre det än ångest faktiskt.

Hur mår ni?

Likes

Comments

Jag vaknade för en stund sedan med en extrem smärta i hela kroppen. Känner att det inte är någon vidare bra dag idag. Sovit för länge och har ont överallt och humöret är inte det bästa. Det får lov att vara så idag, är helt orkeslös och ögonen går i kors. Det är okej med en skit dag, det går förhoppningsvis över.

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Det är värt att kämpa.. Det spelar ingen roll vad du kämpar för.. Välmående,Sport,Vänskap Kärlek you name it. Jag vet att livet är tufft ibland och allt känns som en jävla pest och pina. Men någonstans inom er finns glöden det vet jag. Det gäller att hitta den. Det är eran tur nu, eran tur att skina. Har du drömmar? Vad du än gör ge inte upp dem när det känns svårt. Jag ger inte upp för jag vägrar låta något som ångest förstöra mig eller mina drömmar. Fighten pågår dagligen , men jag sitter här idag och känner mig som en vinnande själ. Jag lever, jag andas.. Hade ångesten vunnit hade jag inte gjort ovanstående.

En liten påminnelse till er mina vänner .. Ni kan om ni vill.. Styrkan finns inom er lik som den finns inom mig. Vi tillsammans fixar vad vi än ger oss in på💜 Ingen av oss sattes till världen för att glida på en räkmacka. Allt vi har är allt vi behöver.

Likes

Comments

Jag har väldigt ont i kroppen idag, det är som att den skriker " Vila för fan". Samtidigt som jag vet att jag ska lyssna på kroppen så vill jag bara ignorera det och göra det som jag faktiskt hade planerat idag. Än så länge är bara tvättmaskinen igång.  Jag vill så gärna ta mig den där promenaden i skogen.. Det är en bit att gå dit jag hade tänkt, men vet inte om mina höfter och leder fixar det faktiskt. Men en liten promenad på grusvägen skadar nog inte. Smärtan brukar gå över om jag går en liten sväng, går jag för länge och lite längre så blir det värre.

Den 24e har jag tid hos en sjukgymnast.. Har svårt att tro att de kan hjälpa mig faktiskt. Tror jag skulle behöva en kiropraktor .. Men jag börjar hos sjukgymnasten så får vi se. Ska inte måla fan på väggen ännu😉

Likes

Comments

Dagens mående är lite bättre än va det var igår kväll.. Känns skönt faktiskt, jag hade lite häftiga drömmar som fick mig att le nu på morgonkvisten.💜 Men jag är energilös än så länge.. Det får jag ta och ändra på för idag så ska jag städa och tvätta. Det är bland det tråkigaste jag vet faktiskt, men med rätt musik går allt. Sen en positiv inställning givetvis, det blir ju rent och fint.

Ska försöka ta mig ut på en promenad i skogen också. Andas in den ljuva doften av allt som skogen erbjuder.
Svärmor ska baka matbröd och om jag har energin så ska jag hjälpa henne med det också. Fast det har jag inte  nämnt till henne ännu, utifall min plan spricker menar jag😉


Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Jag har alltid lättare för att hjälpa andra än mig själv, jag har skrivit om det innan men tar upp det igen. Jag har nämligen kommit till en insikt. Vilker är : Det är min tur nu.. Min tur att få le på riktigt, att lyfta vingarna och ta emot positiv energi istället för att bara dra åt mig negativ energi som jag är otroligt bra på. Jag måste stänga av det.. Stänga portalen till det negativa. Men jag har bett om hjälp, jag har vänt mig till ärkeängeln Zadikel !❤ Jag har bett honom komma till mig i mina drömmar och verka som en skorstensfejare för att rensa bort alla känslomässiga gifter jag har i mitt hjärta. Han kommer se till att allas behov blir tillgodosedda och att känslomässiga helande sker på mirakulösa sätt. Det är ALDRIG fel att be änglarna om hjälp. De finns alltid där och de vet oftast redan vad du behöver, men ibland behöver man vara extra tydlig. Något som är viktigt är att tacka änglarna för det dem gör. Det är ingenting du behöver säga högt, det räcker med en tanke. De hör dig, de ser dig och de är med dig varje dag. ❤

Likes

Comments

Jag tror aldrig jag har varit så ångestfylld i den kommunala trafiken som jag är idag.. Allt går fel.. Bussar som blir försenade så jag missar tåg som i sig resulterar att jag missar bussen hem. Så jag får stå och vänta på varje ställe i 30 minuter. Men det är inte förarnas fel.. Det blir såhär ibland.. Jag tänker inte hytta till fingret med sl chaufförer.. De försöker göra sitt jobb så gott de kan. Jag har en bekant som kör pendeltåg dagligen och därav vet jag att se sällan är deras fel när det är lite kaotiskt. Men min ångest smyger sig på iallafall.. För jag vill bara hem till min trygga vrå så fort som möjligt... Vi får se vart detta slutar.. Jag har ju inte tur med vädret heller😂 Allt på en gång. Nä nu blir det att försöka andas och tänka positivt. Jag är hemma så småningom och alla gör va de kan.

Likes

Comments