I lördags åkte jag och Isabella till shoreditch där vi (äntligen!!) gick till softserv society. Har velat gå dit så länge men har bara varit i Shoreditch på kvällen så det har alltid varit stängt. Men nu åkte vi faktiskt dit, nästan bara för att få vår glass hehe, men vi ville också gå på flower market, dock glömde vi kolla upp när den öppnade så vi var tydligen en dag för tidiga.Så vi tog bara en promenad genom ish hela Shoreditch vilket var jättemysigt. Träffade väldigt mycket intressanta människor etc!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

2 London Bridge, SE1 9RA

Likes

Comments

Som jag nämnde häromdagen fick jag hem lite saker i ett sammarbete med Ivyrevel och jag är verkligen så kär i sakerna jag fick hem. Tyvärr är klackarna lite för höga för att jag ska orka använda de till vardag men de e verkligen så fina så är ändå nöjd.

OCH ni har 20% rabatt på hela deras sortiment med koden WHILMA20 fram till slutet av mars, gäller även sakerna som redan har nedsatta priser.


Likes

Comments

Åkte till Saatchi med Estelle i lördags och blev faktiskt jättebesviken. Det fanns ungefär 3 saker där som jag tyckte var ''intressanta'' att kolla på. Dock glad att vi åkte dit, så jag har vart där liksom, haha. Kan dock hända att det va för att jag va jättevarm och trött när vi var där inne som jag inte gillade det, oklart.

Duke of York's HQ, King's Road, SW3 4RY

Likes

Comments

Sitter och väntar på att Stells ska hämta mig och utan mobil är jag verkligen så uttråkad. Min uttråkade (kan man säga så?) ledde då till att jag kollade igenom ungefär hela min dator och så kom jag in på Photo Booth, älskade verkligen det när jag var yngre!! Så lättroad som jag är har jag nu haft jättekul med de i typ 20 min. ;-)


Likes

Comments

Min mobil funkar inte </3

Eller asså jo, men jag kan inte ladda den (?) & den är den jag brukar blogga från då jag knappt har tillgång till min dator (speciellt på helgen). Därför är det extremt oklart hur uppdateringen denna helgen kommer bli. Men med tanke på hur många gånger jag börjat sen slutat blogga så ville jag bara klargöra att detta inte är en sån gång. Jag ska försöka fixa mobilen så fort som möjligt & sen är jag back!

Och sen lite gladare nyheter - Fick hem ett paket från ivyrevel igår 😍 med mina nya favvoskor & en supersnygg klänning. Kommer skriva mer om det på måndag samt ge ut en rabattkod så keep updated. xx

Likes

Comments

1A Duke St, Richmond TW9 1HP

Likes

Comments

Har en extremt jobbig vecka framför mig och är verkligen så otaggad. Har massvis med inlämningar, prov, måste träna, planera lite sommarresor (sista kan skjutas upp men det är ungefär de roligaste som borde göras så).

Därför är jag extremt tacksam för bland annat detta mysiga café som ligger bara 2mins gång från mitt hus <3. Artisan Coffee heter det och de har inte riktigt bästa pluggmiljön men de har jättegod granola so it's okey.

139 Sheen Ln, London SW14 8LR

Likes

Comments