LIFE OF WHILMA / VARDAG

Hejsan! Nu var det ett tag sen men jag har haft fullt upp med allt faktiskt. Jag är i skolan från 9 till 2-3, när jag kommer hem åker jag direkt till jobbet och kommer hem vid 8 och så jobbar jag även helgkvällar vilket betyder att den enda lediga tid jag har är nu. Det gör ju somsagt att jag inte kan uppdatera lika mycket som jag kunde då jag var ledig från skolan. Jag älskar att blogga, fotografera, redigera och allt som har med detta att göra men jag har ju inte riktigt tiden till det. Nu kommer jag att uppdatera när jag har tid! Hoppas ni alla får en bra lördag. Jag ska städa lägenheten och kolla serie, sen ska jag jobba ikväll. Kramis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

MAT, VEGAN

Igår testade vi något nytt nämligen quinoa burgare. Helt veganska och ekologiska dessutom innehåller dem väldigt mycket protein. Dem var så himla goda och gick dessutom fort och enkelt att tillaga. Tips till er alla! kramis

Likes

Comments

FASHION, LIFE OF WHILMA / VARDAG

Godmorgon! Då var det tisdag och dagen startas med en samhällslektion. Idag blir det kort skoldag och efter skolan ska jag ta det lite lugnt innan jobb.

Älskar verkligen denna tröja jag har på mig idag. Blir extra snyggt med ett spetslinne under! kramar

Likes

Comments

Contains affiliate links HÅR, SKÖNHET

Hej! Jag tänkte starta måndagen genom att ge lite tips på hur man kan få längre hår. Just nu har jag extensions men mitt hår har faktiskt blivit längre dem senaste månaderna,( jag har tidigare inte kunnat få långt hår.) men med dessa tips så får man håret att växa och få bättre kvalite.

Hälsa & kost: Jätteviktigt att man äter rätt. Alkohol torkar ut kroppen och håret. Så se till att drick mycket vatten och håll ditt hår återfuktat.

Kosttillskott för håret: Detta är nog den punkten som jag fått mest resultat utav. Jag har använd det här (adlink) kosttillskottet för mitt hår i flera år och jag har verkligen sett resultat!!

Rätt produkter: Skippa produkter från Ica och satsa på produkter som är fria från sulfater, silikoner, mineraloljor, alkohol och parabener.

Tvätta håret så lite som möjligt: Detta är den enklaste punkten för mig. Jag har aldrig tvättat mitt hår mer än en gång i veckan så mitt hår har vant sig väldigt bra med det. Känns skönt att håret inte blir fett efter en dag. Ju mer man tvättar desto mer slitet blir håret. Tvättar du håret varje dag försök att trappa ner till fyra gånger i veckan, sen kanske tre gånger i veckan osv. Tillslut är du där.


Försök avstå från stylingverktyg: Detta är det absolut svåraste för mig då jag använder detta varje dag och kan inte sluta.. Ska man använda plattång, locktång osv så är det viktigt med ett värmeskydd för att skydda håret mot värmen.

Likes

Comments

LIFE OF WHILMA / VARDAG, MAT

Sitter och planerar den kommande veckan just nu. Imorgon börjar jag skolan igen efter fyra veckors ledighet. Jag längtar ju inte tillbaka till skolan men samtidigt så har vi bara tre månader kvar innan studenten!!

Smakade på dem här två idag, ekologiska bars, tyckte faktiskt dem var goda, speicellt den med lakrits, perfekt som mellanmål.

Likes

Comments

MAT, VEGAN

Grönkål, spenat, ingefära och avokado. Mixa och sedan toppa med bär nötter eller frukt.

Likes

Comments

LIFE OF WHILMA / VARDAG

Godmorgon! Vaknade upp till så härligt väder. Det känns verkligen som att det snart kommer bli vår, så jag sitter och kollar lite inspiration på uteplatser eftersom det snart börjar bli dags att fixa iordning våran uteplats. Jag ska börja fixa mig och ta en dusch sen ska jag en sväng till ica för att handla lite mat som behövs.

Hoppas ni har en bra dag allihopa!

Likes

Comments

Instagram@whilmaaa