I förra inlägget snackade jag lite om skolan. Jag sa att jag precis hade börjar på gymnasiet & att jag inte ville ligga efter oså. Jag ville typ bara uppdatera lite mer om just ”skolan” vilken linje jag går osv..

Jag är ju väääldigt intresserad av just smink så när jag skulle välja linje så var det inte svårt alls utan jag visste redan innan att jag ville gå stylist. Jag kom in på stylist i Linköping vilket jag blev jätte glad för.

Just nu i skolan har vi både dom vanliga ämnena men också stylist. Vi har typ gått igenom grunderna oså men snart börjar vi med sminket och det kommer bli så bra tror jag.

Men kommer uppdatera mer om dehär:))

Här är ett par flätor som Alicia gjorde på mej.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det premiär för filmen IT (det). 🎈🎈
Jag,Johanna,Linn,Amanda & Anton gick på filmen. Jag tyckte den var bra och längtar nu till del 2 kommer ut. Den var såklart läskigt i vissa delar också men den funkade. Jag brukar inte tycka att skräck filmer är läskiga osv. Men det är är verkligen en film jag tipsar👍🏻

Jag har typ inte lagt upp ngt på ett tag men det är för att jag har precis börjat gymnasiet och vill verkligen klara av skolan från start så jag inte får massa saker efter mej. Men jag vet att jag alltid säger att jag ska försöka lägga ut inlägg,men då & då har jag mycket saker att göra osv men jag hoppas på det bästa!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Är supernöjd med mina naglar!! Jag gjorde dom på Lilly garden i Linköping💗

Likes

Comments

Sjukt längesen!! Men iallafall så mår ja superbra!! Tänkte dock bestämma mej att verkligen ta tag i mitt bloggande nu! Hade fått några fler läsare hade jag sätt så ah varför inte??

Jag har iallafall precis kommit hem från en super rolig resa med klassen. Vi åkte på en lite längre resa som man inte behöver ta sig med en buss eller tåg utan vi åkte flyg.. vi åkte då till Polen vilket jag aldrig har gjort förut. Jag har inte äns flugit förut haha. Men ändå det var lungt. I Polen besökte vi väldigt många fina platser och otäcka platser men som ändå va fint på något sätt. Men är väldigt glad över att va hemma. För det är här ja trivs. Ny skoldag imorgon så ska sova nu haha,natti

Likes

Comments

Likes

Comments

Heejッ

Jag bloggade inget mer från i helgen men istället för att Anton kom hem till mej så åkte jag till honom och sov där. Och på lördagen åkte vi till Motala för Anton skulle köpa något till hans epa haha. Men sen hämtade pappa oss och när vi kom till mej lagade vi lite mat och gick sedan ut och va med vänner. Sen gick vi hem och sov. På söndag åkte han hem tidigt då han skulle på kalas.

Och nu i måndags började jag på praktik. Jag har praktik plats på en liten affär som heter "Charlottas" så jag börjar klockan 10 till 5 fett segt ibland när man inte har något att göra.. Men hoppas att jag kommer få göra nått mer än att städa. Usch. Jag ska ha praktik i två veckor och sen har vi en veckas påsklov och efter det har killarna praktik. Så de är ju fett chilla veckor ändå. Negativa med dehär är att jag kommer knappt träffa Anton eftersom ja slutar så sent.. Men han kommer och sover hos mej imorgon (onsdag).

Men ni får ha det jätte bra så länge så bloggar jag när jag har nått speciellt och säga eller när jag har tid.

Bild från praktikplatsen

Likes

Comments

Hej bloggisen

Asså jag har haft väldigt mycket i skolan just den här veckan. Jag hade so förhör idag,spanska prov imorgon,och en svenska uppgift som skulle va klart i tisdags. Sen hade vi redovisningar som jag behövde "träna" till. Men aja jag försöker iaf att klara allt i skolan. Men imorgon är det FREDAG!! Och som jag vet nu så kommer Anton sova hos mej och sen kanske ja åker och sover hos honom på lördag. Men imorgon kanske jag också ska träffa min kusin för det var sååå längesen.

Idag vakna jag bredvid Anton och sedan fixade jag mej sen drog vi till skolan. Sen efter skolan gick ja hem med Johanna och va där en stund. Sen hämta pappa mej och vi åkte till Mjölby för att fixa nått med mitt bank kort. Och nu ska jag träffa vänner och sen sov typ.
Bye!

Likes

Comments