Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är supernöjd med mina naglar!! Jag gjorde dom på Lilly garden i Linköping💗

Likes

Comments

Sjukt längesen!! Men iallafall så mår ja superbra!! Tänkte dock bestämma mej att verkligen ta tag i mitt bloggande nu! Hade fått några fler läsare hade jag sätt så ah varför inte??

Jag har iallafall precis kommit hem från en super rolig resa med klassen. Vi åkte på en lite längre resa som man inte behöver ta sig med en buss eller tåg utan vi åkte flyg.. vi åkte då till Polen vilket jag aldrig har gjort förut. Jag har inte äns flugit förut haha. Men ändå det var lungt. I Polen besökte vi väldigt många fina platser och otäcka platser men som ändå va fint på något sätt. Men är väldigt glad över att va hemma. För det är här ja trivs. Ny skoldag imorgon så ska sova nu haha,natti

Likes

Comments

Likes

Comments

Heejッ

Jag bloggade inget mer från i helgen men istället för att Anton kom hem till mej så åkte jag till honom och sov där. Och på lördagen åkte vi till Motala för Anton skulle köpa något till hans epa haha. Men sen hämtade pappa oss och när vi kom till mej lagade vi lite mat och gick sedan ut och va med vänner. Sen gick vi hem och sov. På söndag åkte han hem tidigt då han skulle på kalas.

Och nu i måndags började jag på praktik. Jag har praktik plats på en liten affär som heter "Charlottas" så jag börjar klockan 10 till 5 fett segt ibland när man inte har något att göra.. Men hoppas att jag kommer få göra nått mer än att städa. Usch. Jag ska ha praktik i två veckor och sen har vi en veckas påsklov och efter det har killarna praktik. Så de är ju fett chilla veckor ändå. Negativa med dehär är att jag kommer knappt träffa Anton eftersom ja slutar så sent.. Men han kommer och sover hos mej imorgon (onsdag).

Men ni får ha det jätte bra så länge så bloggar jag när jag har nått speciellt och säga eller när jag har tid.

Bild från praktikplatsen

Likes

Comments

Hej bloggisen

Asså jag har haft väldigt mycket i skolan just den här veckan. Jag hade so förhör idag,spanska prov imorgon,och en svenska uppgift som skulle va klart i tisdags. Sen hade vi redovisningar som jag behövde "träna" till. Men aja jag försöker iaf att klara allt i skolan. Men imorgon är det FREDAG!! Och som jag vet nu så kommer Anton sova hos mej och sen kanske ja åker och sover hos honom på lördag. Men imorgon kanske jag också ska träffa min kusin för det var sååå längesen.

Idag vakna jag bredvid Anton och sedan fixade jag mej sen drog vi till skolan. Sen efter skolan gick ja hem med Johanna och va där en stund. Sen hämta pappa mej och vi åkte till Mjölby för att fixa nått med mitt bank kort. Och nu ska jag träffa vänner och sen sov typ.
Bye!

Likes

Comments

Hejsan!
Skolveckan börja idag igen... Usch

Igår kväll somna jag väldigt sent som jag alltid gör dagen innan skola. Haha. Men jag va uppe tidigt idag iaf. Skolan gick bra bara lite tråk för vi har väldigt mycket nu. Och till en tråkigare grej är att ja vaknade och kollar ut och ser SNÖ! usch för dä.. Efter skolan träffade jag Jonte en stund för att prata lite sen efter dä har jag bara legat i sängen och kollat på the walking dead. ÄLSKAR SERIEN! Men snart ska jag äta kvällsmat och sen blir de la att fixa sej och lägga sej

Likes

Comments

Hejsan!
Idag vaknade jag runt elva bredvid Anton, som sov lite längre. När han vaknade låg vi i sängen och bara chilla. Vi åt frukost sen har vi bara chillat hela dagen typ. Sen kom hans mamma för att hämta oss. Vi åkte hem till Anton och hade pizza mys med hans familj♡ jätte mysigt. Sen har vi bara kollat på tv och han har spelat. Men snart ska vi nog sova.

Likes

Comments

Hej!
Jag heter Whilma och är 15 år gammal. Jag har bloggat förr men aldrig bloggat så värst mycket utan jag har aldrig skött detdär med att blogga varje dag osv.. Men det får jag la bli bättre på. Detta är då första inlägget på den här bloggen. Och kommer uppdatera när jag har lust

Likes

Comments