Helluuu vänner o lärare! I onsdags började skolan igen vilket innebär praktik på MUS varje torsdag och fredag! Har saknat skolan ganska mycket, konstigt nog 😜Redan i torsdags så var jag o johanna tillbaka på praktiken. Det kändes jätte kul att vara tillbaka då både jag o johanna trivs jätte bra där! Hur som helst, min hjärna stod ganska stilla när jag försökte tänka ut vad och hur jag skulle sminka, så det blev en ganska naturell sminkning denna gång, testade även på att göra ombrelips o overline, vilket inte var så svårt. Sminkningen tog inte så lång tid.
Igår sjukanmälde jag mig då jag har värsta hostan o feber, plus helt genomtäppt näsa på de 🤒 men här kommer iallafall några bilder från torsdagens sminkning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I fredags sminkade jag och johanna varandra, och eftersom vi inte börjat med schemat vi fått (vi har ett schema med olika sminkningar vi ska göra måndag till fredag från och med imorgon och 3 veckor framåt), så gjorde vi valfritt istället. Sminkningen var ganska lätt och tog ca 45 minuter om jag inte minns fel.

Likes

Comments

Nouw Magazine