Header

Hej på er!!!

Nu har jag kommit hem efter en fysträning i Mostugan med konståkningen. Eftersom vi snart kliver ut på isen igen så känns det mer än bra att tjuvstarta lite i spåret o i backarna.
Träningsvärken kommer nog däremot sitta bra imorgon, haha!

Ni får ha en bra kväll, kram!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Hur underbart är inte vädret nu?! Vi passade iallafall på att åka ner till Smögen igår eftersom de är så varmt o soligt, och de är verkligen en av dom finaste platserna.
Vi gick längs Smögenbryggan och kollade i dom mysiga små affärerna och på dom stora båtarna, klättrade bland klipporna och fiskade krabbor i havet. Vi var även på massor andra fina ställen runt om. En perfekt dag helt enkelt!!!

Just nu ligger jag ute och pressar lite i solen innan det är dags att packa sakerna för en ny vecka hos min pappa.

Ni får ha en bra dag, kram!

Likes

Comments

Efter en massa shopping i Skövde idag så lunchade vi på Rådhuset och åt en supergod ceasarsallad i de sköna vädret.

Ser även ut att bli en underbar kväll, och hoppad ni med får de, kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

Har haft tjejerna hemma ikväll för lite god mat och massor av mys på altanen, en bra kväll helt enkelt...

Likes

Comments

Hej fina ni...
Idag hade vi en heldag på båten med massor av solande och badande, verkligen en toppen dag!

Likes

Comments

Hej på er!

Här kommer massa bilder på dom senaste dagarna, jag har hittat på en massa roligheter även fast de kanske inte varit de bästa vädret alla gånger!
Det är allt ifrån roliga festligheter, spiken på Kållandsö och några ifrån dagens tur till Onsö med båten för att sola o bada, tanken var att vi skulle sova över där men vi lyckade bränna oss i solen så pass så vi orkade inte en andra dag!

Nu ikväll ska jag bara ta de lugnt, ni får ha det så bra, kram!!!

Likes

Comments

Bildbooom från Törebodafestivalen...

Har haft bland dom 3 bästa dagarna i mitt liv med många av mina bästa vänner på Törebodafestivalen. Har inte varit i ett sådant happy-mood på länge, man mår verkligen bra av detta. De bästa med Törebodafestivalen är att man hela tiden träffar så många man känner, ifrån när man är på någon annan festival. Även artisterna var på topp denna gång, allt var så bra!!!! Vill bara spola tillbaka tiden och göra om allt...

Här kommer massor härliga bilder, dock tog jag inte så många bilder som jag hade velat, det mesta är ifrån första dagen.

Likes

Comments

Har fast en ganska så underbar dag i Göteborg ihop med Klaris. Vi gick runt i affärer och shoppade lite, jag fick med mig lite fina sommarkläder hem vilken var välbehövligt. Vi gick även runt lite i Göteborg eftersom det var så fint väder, och hur fint är inte Göteborg eller?! Älskar verkligen den staden, blir så glad av att vara där!!!

Likes

Comments

Hej fina ni!

Ikväll nu så har jag varit i Skövde och ätit på Pinchos ihop med mina konståkningstjejer. Vi hade en liten avslutningsmiddag för att de är sommar och att vi har uppehåll, vilken är riktigt jobbigt, man vill ju bara snöra på sig skridskorna och glida ut på isen igen. Kommer sakna de mycket...
Iallafall, maten var jättegod och vi hade en mycket bra och rolig kväll tillsammans.

Likes

Comments