Header

Det här nagellacket är mer lila i verkligheten, vet inte varför det blev så blått på bilden, haha. Trvides så bra i den här färgen! Det är P2 - Poetic och jag har två lager och topplack på det.

I fredags fyllde Camilla och jag år så igår hade vi först kalas och sen fest och det var så kul! Nu har både Camilla och jag semester i två veckor och det ska bli så skönt.

// Jessica

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dom här nagellacken fick vi av Sanna när hon var här för att hon inte ville ha kvar dom längre! Fast nummer 2-5 på översta raden fick vi för att vi fyller år snart! Har redan hunnit testa några stycken av dom.

Det här fick vi också för att vi fyller år snart. Allting luktar så gott!

//Camilla

Likes

Comments

Tycker om det här nagellacket så mycket! Har hunnit använda det en gång till sen den här bilden är tagen, haha. Jag har två lager av P2 - Little Princess och topplack på det.

// Jessica

Likes

Comments

I fredags träffade vi Sanna hemma hos mig och åt pizza och drack lite!

Provade lägga Skittles i Smirnoff Ice bara för att dom skulle ändra färg! Men det blev inte så stor skillnad på smaken, bara lite sötare. Var så kul! Satt mest och pratade och drack och spelade lite spel.

På lördagen åkte vi upp till stugan för att fira att mormor fyllt år. Där grillade vi hamburgare och sen åt vi en efterrätt som Marita gjort som var jättegod! Sen sov vi där till söndagen. Var så mysigt!

//Camilla

Likes

Comments

Den enda gången jag använder gula nagellack är på våren, haha. Det här nagellacket är Mavala - Lemon Cream och jag använde 3 lager och topplack.

//Camilla

Likes

Comments

The Body Shop Vitamin E Eye Cream
Den här var helt okej, men gillar den ögonkräm jag använder nu bättre.

Isadora Big Bold Super Volumizing Mascara
Borsten på den här mascaran var verkligen enorm, haha! Men gillade den.

Nivea Visage Refreshiing Wash Gel
Den bästa rengöringen jag provat. Väldigt mild.

Apotek Hjärtat mild handcreme parfymerad
Den här var jättebra! Sjunker snabbt in i huden och återfuktar länge. Den har inte någon jättestark doft.

Forever Living Aloe Propolis creme
Den här verkade rätt bra! En lite fetare kräm, men tog inte jättelång tid på sig att sjunka in. Gillade dock inte doften, den kändes lite tantig, haha.

Montagne Jenuesse Fruit Smoothie Deep Pore Cleansing Masque
Har haft den här förut och gillar den. Den är riktigt bra! Huden känns ren och fräsch efter användning. Den luktar dessutom jättegott.

// Jessica

Likes

Comments

Har haft det här nagellacket i flera år. Köpte det i en trio med två andra minilack från Essie på rean. Det var första gången jag använde det nu och jag gillar det jättemycket! Har två lager och sen topplack på det. Perfekt sommarfärg 😊.

// Jessica

Likes

Comments

Det här är våra favoriter för juni. Inlägget skulle ha kommit upp tidigare, men har inte suttit vid datorn på hela veckan då jag jobbat. Förut gillade jag bara skimriga blush men nu använder jag nästan bara matta. Det här är en perfekt färg nu till sommaren!

// Jessica

Likes

Comments

Den här färgen är så fin och vårig! Det är Maybelline - Mint For Life och jag har använt två lager plus topplack.

//Camilla

Likes

Comments

För några veckor sen beställde Jessica och jag från Lyko. Beställde bara saker från Makeup Revolution, W7 och Elf. Har inte testat något av produkterna innan så det ska bli så kul att testa allt! Än så länge har vi hunnit testa några av dessa och de verkar riktigt lovande!

//Camilla

Likes

Comments