Header
View tracker

Den här färgen trivs jag så bra i. Det är Depend - 259 och jag har två lager plus topplack. Det är inte mycket kvar i den här nu, tror det syns på bilden att det är ungefär mellan e-et och p-et, så räcker nog bara en eller två gånger till!

// Jessica

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det här innehöll lucka 1-4 i kicks adventskalender. Lotionen luktade gott och nagellacket hade en fin färg. Ser fram emot att öppna resten av luckorna med!

Både Jessica och jag jobbar mycket nu och när vi inte jobbar så packar och flyttar vi åt henne så det blir ganska tomt här. Idag är jag ledig och Jessica har precis åkt till jobbet så nu hann jag göra ett inlägg. Snart får jag nycklarna till min lägenhet och då jobbar jag ännu mer än jag gör nu så kommer bara vara ledig 5 dagar i december efter det att jag har fått nycklarna, så får se hur det går för mig att flytta då, haha.

//Camilla

Likes

Comments

View tracker

Har inte blivit jättebra bloggning i helgen fast jag varit ledig, då mamma, pappa och jag mest har flyttat grejer hela helgen. Camilla har jobbat så hon har inte ens sett hur det ser ut än, så vi ska dit imorgon efter hon slutat! Vi har hunnit rätt mycket på två dagar och idag var vi på Jysk och köpte köksbordet och stolarna och lite andra grejer. Hela mitt rum här är fyllda med kartonger både till Camillas lägenhet och min, haha. Har flyttat sängen redan som ni ser så sover i en 90s säng nu och det märks verkligen stor skillnad. Ser så mycket fram emot att flytta in där! 😊

// Jessica

Likes

Comments

Det här nagellacket tyckte jag så mycket om! Det var verkligen jättefint i solsken. Det var fint utan sol med men då syntes inte det holografiska. På bilden har jag två lager plus topplack.

//Camilla

Likes

Comments

Klänning , bomberjacka , topp .

Hittade så fina saker bland nellys nyheter, men dessa var mina favoriter! Alla tre var så fina men om jag skulle välja bara en så skulle det bli klänningen!

Igår kväll var mamma och jag till våran moster för att hämta Jessicas och mina saker på deras vind. Vi har liksom haft det som förråd då vi inte har haft plats hemma, haha. Hämtade 4 stora flyttkartonger, två mindre kartonger och 4 påsar med grejer. Så idag innan Jessica gick till jobbet så har vi packat och diskat massa saker. Imorgon ska vi iväg med första lasset med grejer till hennes lägenhet!

//Camilla

Likes

Comments

Idag fick jag veta att jag fick lägenheten jag stod i kö på, så kul! Så från den 15e december är den min. 😊 Därför har Jessica och jag idag börjat packa då hon har sin lägenhet från den 1a december. Har fortfarande väldigt mycket kvar men nu har vi i alla fall börjat, haha. Vi har gjort en inköpslista med det som behövs köpas och det är rätt mycket. Men vi ska till Valbo snart så ska passa på då!

//Camilla

Likes

Comments

Det här är två lager av Essie - Jamaica Me Crazy. Trivs så bra i färgen och har nog inget liknande tror jag. Den har ett svagt guldskimmer som knappt syns men ändå gör det finare. Har använt snart halva flaskan, haha.

Idag är jag ledig! Hade fem stängningar förra veckan så idag ska jag bara vila. Fick precis reda på att schemat ska göras om med, så jag ska få öppningar också. Väldigt bra tycker jag! 😊

// Jessica

Likes

Comments

Sitter just nu och kollar youtube och har gjort nästan hela kvällen, haha. Idag var jag och pappa till Jysk och köpte skrivbord, soffbord och tv-bänk då det var sista dagen idag som det var extrapris. Efter det har jag bara tagit det lugnt då jag inte känner mig jättepigg idag. Ska jobba hela dagen imorgon så hoppas jag känner mig bättre då!

//Camilla

Likes

Comments

Isadora Ultra Matt Liquid Lipstick 11 Cool Mauve, Makeup Revolution Ultra 32 Eyeshadow Palette Beyond Flawless, OPI - Fire Escape Rendezvous.

Tyckte att det var dags för ett nytt wanties inlägg nu då det var så längesen sist. Isadoras matta flytande läppstift ser väldigt intressanta ut och Cool Mauve var min favorit så den vill jag kolla närmare på i butik. Ögonskuggepaletten från Makeup Revolution var väldigt fin så den skulle jag vilja ha även om jag inte behöver något nytt smink då jag redan har så mycket, haha. Nagellacket vore ju ett perfekt jullack! Det syns inte så bra i flaskan, men ni kan se swatches här.

//Camilla

Likes

Comments

Det här är två lager av Isadora - Blue Jeans. Trivdes jättebra i den här färgen! Väldigt mörk, men precis lagom blå så man ser att den inte är svart.

Idag börjar jag inte jobba förrän klockan 18, så det blir ett kortare pass idag. Väldigt skönt då jag ska jobba hela helgen. Igår var jag ledig, så när Camilla kom hem från jobbet så delade vi upp nagellacken och sminket då vi har haft det gemensamt förut. Gick lättare än vad vi förväntat oss, haha! Sen på kvällen började vi kolla på Boy Meets World. När vi var liten så gick det på Disney Channel, och vi kollade alltid på det då., så det är kul att se det igen från början 😊.

// Jessica

Likes

Comments