Header

Jag gillade det här nagellacket mer förra gången jag använde det. Tycker fortfarande det är fint, men det känns liksom lite mesigt, haha. Har i alla fall använt två lager av Nordic Cap Star Nails - NP10 och sen topplack på det 😊.

Idag hade vi invigning på mitt jobb! Vi var sex stycken som jobbade samtidigt och hade fullt upp hela tiden. Med tanke på att man annars är bara två om dagarna så är ju det väldigt bra! Speciellt när det var regn och snö om vart annat också. Men var verkligen så kul!

// Jessica

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Stickad tröja - Kappahl, jeans - JC.

Tröja - Gina Tricot, jeans - Cubus.

Igår jobbade jag hela dagen sen på kvällen träffade vi Johanna. Pratade mest och kollade på en film, så det var mysigt 😊. Idag har jag tränat och sen städade jag hela lägenheten. Imorgon jobbar jag hela dagen igen och på kvällen ska jag till Jessica.

//Camilla

Likes

Comments

Såna här färger trivs jag så bra i! Det här är OPI - Lost My Bikini In Molokini och jag har använt två lager. Tycker det är så fint med lila naglar!

Idag har vi haft tvättdag igen. Sen var vi hem till mamma och pappa och åt! Nu sitter vi hos Jessica och ska nog se nån film. Det blir nog inte en så sen kväll för vi båda ska upp tidigt imorgonbitti och jobba!

//Camilla

Likes

Comments

Tröja - H&M, jeans - Gina Tricot, halsband - present.

Tröja - Rut m fl, jeans - Gina Tricot, halsband - Guldfynd.

Tröja - Halens, jeans - Lindex, halsband - Guldfynd.

Tröja - New Yorker, linne - Gina Tricot, jeans - Lindex.

Tröja - Kappahl, kjol - H&M, strumpbyxor - Pierre Robert, armband - present.

Linne - Gina Tricot, kofta - Into, halsband - Guldfynd, kjol - Ellos, strumpbyxor - Pierre Robert och armband - present.

Topp - Lindex, kjol - Only, strumpbyxor - Pierre Robert och armbandet vann jag i en tävling.


// Jessica & Camilla

Likes

Comments

Contains affiliate links

Svart spets , vit spets , långärmad

Camilla och jag gjorde en beställning från Halens för några dagar sen. Vi beställde en varsin lampa att ha över köksbordet och dom här tre tröjorna. Visar bättre bilder när vi provar dom. 😊

I eftermiddag var vi och köpte ett varsitt bord till balkongerna och dynor till stolarna. Så skönt att snart ha balkongen helt klar när det börjar bli så bra väder att man kan vara där!

// Jessica

Likes

Comments

Två lager av Essie - Double Breasted Jacket och topplack på det. Jag trivdes jättebra i den här färgen! Måste använda den snart igen tror jag 😊.

Ska snart iväg och jobba tredje stängningen i rad. Sen får jag helg! Ska bli skönt. Känner av pollen hela tiden nu fast jag äter allergitabletter, så det blir jobbigt att jobba. Hoppas det försvinner snart, har känt av pollen sen i slutet på Februari.

// Jessica

Likes

Comments

Oliv Naturell Energy Mask
Den här ansiktsmasken var helt okej men inget jag tänker köpa igen. Förpackningen gick sönder i flytten så hann inte använda upp hela innan den torkade ut.

Kicks Skin Treat Shower Oil
Den här var en av produkterna som var med i Kicks adventskalender. Gillade inte alls den här. Doftade inge gott alls och så tyckte jag att huden blev sträv efter jag använt den.

Isadora Gel Nail Lacquer Top Coat
Det här är det bästa topplack jag testat. Har redan köpt det igen.

The Body Shop Coconut Hand Cream
Helt okej handkräm. Kan tänka mig att köpa den igen, men nästa gång vill jag prova en annan doft då jag tyckte kokos doftade för starkt.

Ztiz - 51
Det här nagellacket hann jag bara använda halva flaskan innan det torkade ut. Gillade inte färgen på det så använde det bara på tånaglarna, haha.

Formula 10.0.6 Down To The Pore pore strips
Den här funkade helt okej. Tror det var 5 i en förpackning så har några kvar. Vet inte om jag tänker köpa den igen eller om jag ska prova ett annat märke nästa gång.

//Camilla

Likes

Comments

När vi träffade Katrin i onsdags så shoppade vi lite, och det här är vad vi köpte!

Det här var det vi köpte på Lindex. Det blev bara 235kr för allt det var halva reapriset!

Och dom här köpte vi på Kappahls rea.

//Camilla

Likes

Comments

Älskar såna här blå lack. Har flera liknande men gillar alla, haha. Det här är två lager av P2 - Free Of Mind! Det blev rätt mycket tryckmärken så nästa gång tänker jag ha topplack på 😊. Free Of Mind! var ett av nagellacken jag valde att ta hem av dom Sanna inte ville ha längre.

// Jessica

Likes

Comments