Jag känner mig otröstlig.
Igår när jag kom hem från jobbet och skulle köra in på uppfarten såg jag något som väckte min uppmärksamhet en bit fram. Magen knöt ihop sig och tankarna om att det skulle vara katten fanns där direkt. Körde lite längre fram och fick mina tankar bekräftade. Parkerade bilen så fort jag kunde för att sedan springa fram till där han låg.
Ett skrik som kvävdes i halsen. Tog han i famnen och bar honom till trappan, kollade genom honom men han var så fin... Inget blod. Inga sår. Käken knäckt och ena sidan på huvudet tillknycklat, han dog nog fort...
Men varför har ingen meddelat oss? Han låg precis vid trädgården. Han hade ett halsband på sig och byn är liten...

Senast i lördags stod jag och pratade med en i byn vars katt är försvunnen... Och sa just att jag bara fasar för den dagen jag hittar honom påkörd. Att den skulle komma så snart hade jag aldrig kunnat inbilla mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blodprov igen. Nu för att se om ägglossningen fungerat (vilket vi fick svart på vitt på UL...) och för att kolla mot HIV osv. Ett inte helt smärtfritt blodprov blev gjort. Förklarade för sköterskan att jag bara har ett kärl som går att sticka i, de andra rullar. Ändå stack hon i fel arm och resultatet var ju som jag sa... Åt helvete. Kärlet rullade iväg när nålen var i. Hon tryckte, klämde, kände och ja... Tills blodet kom.
Hur armen känns idag, dagen efter? Som att någon totalt mosat mitt armveck... Jippie.

Ikväll ska vi ändra VC för T så han kan ta sina blodprov på hemmaplan och klamydiatestet ska göras för att skickas in imorgon. Sen väntar bara spermaprovet nästa vecka... Sen sätter det här igång på riktigt!

Likes

Comments

Jag har burkar, rör och papper i min famn. Tydliga förklaringar på vad som väntar här näst, ändå fylls min kropp med en oro över hur allt kommer bli.
Är det mig det är fel på? Är det T det är fel på? Eller är det för huvudtaget ens något fel? Kanske klickar vi inte... Kan det ens vara så? Att två personer inte klickar... Att det är därför?

Cellprovet jag gjorde på min födelsedag visade inget annorlunda.
Idag utfördes ett VUL med samma resultat. Inget konstigt. Fina äggblåsor i äggstockarna, den högra hade precis som jag kände av igår lossat sina och släppt de fria till en partner. Om de bara kunde... Ännu en förhoppning och önskan. Kanske den här gången?

Likes

Comments

Tredje dagen på menscykeln men första dagen på vad som förhoppningsvis blir vår framtid.
20 månader. T J U G O. Tiden vi har väntat, längtat, gråtit och hoppats. Kort och gott tjugo besvikelser tillsammans med fem hundra frågor som cirkulerar i huvudet.

Men nu är den här. Dag 1. Blodprov för att kolla hur hormonvärdet ligger till. Nu är det bara att vänta - igen. Om två veckor är det dags för inskrivning och hälsokontroll.

Likes

Comments