Hejsan! 
Det har varit bittert och åka från berget utan att kunnat nå toppen! Men det är som man brukar säga, ''Det är i motvind vi blir starkare'' 
Förutom Kebnekaise 2015 så kommer det komma fler äventyr ska jag lova! :) 2015 kommer bli toppen år! ;) Vi lär höras här och på Facebook sidan. 

peace,

Likes

Comments

Full rulle! med betoning på RULLE! ;) Vi arbetar för fullt att få det sista på plats! Mat beställs idag och jackor ska tryckas! :D
Bara 8 dagar kvar!!! Kebnekaise 2014 här kommer jag!


Likes

Comments

Idag är en sån dag det är bra :) smärtorna är väck i benen och luften är kvar i däcken! Det är sällan jag mår dåligt över min värk! Men det händer! Tyvärr!


Likes

Comments

Nu jävlar är det den sista veckan!! Nu är det början på mitt eldprov. 1 vecka där vi ska matcha resan. 3-4,5 km vandring om dagen med 8 kg packning.
+ styrketräning!

Nu kör vi!
Peace,

Likes

Comments

Äntligen ska jag få anpassat! Efter 6 intensiva år med kommunen och så vi har krigat med dem ska vi äntligen få ombyggt. Nu ska jag äntligen kunna ta mig in i mitt eget hus utan att behöva ha hjälp med rullstol etc. Im happy! :D


Likes

Comments

Inte gjort så mycket idag.. mest degat i soffan och kollat film! 
Börjat läsa Erik Ståhls bok :) Den är bör läsas av varje individ på denna planeten! :)
Ska snart till gymmet och köra bröst och axlar :) 

Hörs!


Likes

Comments

För er som inte har sett våra vackra jackor från Intersport så lägger jag ut en bild på dem! :) Märket är Haglöfs och dem är gul och gröna! (så vi lär synas) ;) Vi har inte tryckt dem än men det kommer också!! 

Peace,


Likes

Comments

Idag körde jag axlar och triceps. Tänkte lägga till ben men kände en svag värk i lår och vader från min 3km runda igår. vill inte paja mina leder när vi har så kort tid kvar! :) Men det drar ihop sig nu ska det typ bara handlas frystorkad mat!! gott.. :S Haha! ;) Sen har vi nog allt!

hörs,


Likes

Comments

Vad är egentligen min bakgrund? Jag föddes ''normal'' -97. 2 år senare drabbades jag av en hjärnhinneinflammation som satte sig på högra hjärnhalva. Jag fick en diagnos på 7-8 månader kvar att leva. Men med mycket rehab så kom jag tillbaka sakta. 
Jag fick tillbaka mitt tal och lite av gåendet. 

Här är första gången jag stod upp på egenhand efter skadan. (bilden är nog från -04)

Likes

Comments