​Hej

Strax är det dags för skolan igen! Nu börjar man tredje året på gymnasiet och allt jag känner är att jag kan klara av ett år till och att jag har minst en person med mig! Men första dagen är på Måndag och då ska den dagen handla om att andas in nya luften av skolan ny start och ett nytt år glömma 1:an och 2:an av allt negativt och blicka framåt.

​Känsla - Jag känner att sista året ska inte häller bara handla om skolan utan att även med lära känna mig själv försöka komma ännu mer närmre mig och förstå varför jag är som jag är och vad det är som har gjort mig till den jag är! 

​Vad som kommer - ​ Det som kommer att skrivas om är Ilska, sorg och glädje och i varje kommer jag försöka förklara även för mig själv hur jag tänker och hur jag kanske kan försöka förstå där efter men de får man se då! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag vaknade man och började dagen att äta frukost som blev special K (flingor typ) och strax efter så åkte jag mamma och min syster ner till stan. Där vi hämtade ett smycke till min mormor och morfar! Sen där efter gick vi t intersport där mamma köpte lite saker och en kylväska tills imorgon!

Mamma köpte även en väska, men inne i samma affär köpte jag en liten kort plånbok typ fast av metall tror jag den e gjord av och jag har hört och läst lite om den och de ska inte gå att skanna av med dina kort med någon i jämfört med en mobilplånbok eller så :)

Sen köpte jag mobilskalet med men byte ut det strax efter för att jag gjorde ett snabb miss kollade på iphone 7 skall av samma färg men när jag kom hem var det iphone 6 skall min syster åkte ner då var dem slut så fick köpa något annat :) 

Sen en power bank , tugg tugg och medel till finnar :) Ja jag har finnar i mitt ansikte fuck finnar :P 

Men ska se lite film nu The vampire daries och sen sova och upp tidigt packa oh fixa till vi ska åka ner till rese ta bussen till stockholm och där gå till båten och åka kryssning med familjen till ålan:) 


Likes

Comments

Nu har man gått en promenad med alla här hemma i Linköping och gick 5,5km idag, vissa av dem små cyklade och dem andra spelade pokémon go! Och nu sitter man hemma efter ha gått och skiver lite här och kollar lite tills på onsdag då jag och alla i familjen ska åka på kryssning :) till Åland :)

Likes

Comments

Det känds som om det är MÖRKRET som styr mig eller försöker nå mig! Tolka mörker hur ni vill men de jag känner är rädslan... Att jag inte förstår vad jag är rädd för!!! Men att jag kämpar varje gång med att jag vill försöka förstå varför jag känner som jag gör just då!

ex.1 När jag går hem själv hem på kvällen då ps: kanske oftast är Vinter...

ex.2 När jag är hemma själv ett tagg (sova hemma själv) och man känner att man är ensam på ril

ex.3 När jag går dag/natt så drömmer jag mig bort typ och stänger den riktiga värden utan för mina sinnen!!! Jag tror jag vet svaret på en fråga eller en av mina exempel som jag skrev nr 3 det är eller kanske bara en tanke just nu!

Jag tror jag stänger ute den riktiga värden och inte lyssnar för att jag försöker gå gången men vet inte en hur jag ska börja gå! "Ta ett steg i taget" Det är något jag ofta tänker men om jag ändrar det kanske det till något ljust? Som kanske "Ta en fackla i taget" Jag kanske även ibland drömmer mig bort dit jag vill gå, de kanske är andra sidan av tunneln jag försöker föreställa mig allt bra? Allt jag vill ha och bli?

kanske det man bör göra! Försöka göra den mörka gången ljusare...?

Likes

Comments

Det känds som de är en lång gång (svart) det är mörkt... Jag vett och känner att jag måste igenom för att förstå vad som händer! Dock är frågan hur? Oh vad är det som händer? Vad kommer hända om jag kommer igenom eller när jag är på väg?

Det som jag vill försöka få reda på är vad är det som gör att jag känner att det är en mörk gång/tunnel framför mig... Ibland kan man ligga sömnlös om natten för att man tänker sjukt mycket på hur/varför! Kanske vad just drömmen man drömde kan betyda? Och varför ja, jag tänker på just den frågan?

Därför jag kallar detta inlägg för "START" Och kommer ha kategorin "Jag-lite mer mig själv"

Det är det jag vill göra lära känna mig själv förstå varför jag känner, tänker och vill hjälpa andra mer en mig själv. Men en sak jag har lärt mig som jag kan säga nu, jag måste snabbt försöka lära känna mig själv innan jag kan börja, hjälpa någon annan. Men vad e målet!!!

Likes

Comments

Hej
Nu sommar jobbar man på #sommarklubben och är inne i mitten på andra veckan, roligt när man får träffa olika och nya människor varje dag ibland samma!
Men även att få vara ute, fine ska ju inte säga att de e "blå himmel och gröna skogar" men de kan ju vara tråkigt när man inte har något att göra i vissa tillfällen 🙏🏻🙌🏻
Men ja arnas e de skönt att kunna vara ute varje dag, om man bortser från svenska vädret nu men ska inte klaga lever i ett underbart land som kan bli så mycket mer 🇸🇪Ps vädret kan ibland ba blää
Haha men ni får ha det bra ska lägga mig, se ett avsnitt av min serie som jag började om för förstod inte och han inte riktigt med i den! Men nu kör man den och sen lägga sig för jobbet i morgon 😅☺️

Likes

Comments

Hej

Nu har man vart på landet hos mormor sen i Onsdag och haft det roligt..... Jag har tältat men i natt tror jag att jag sover inne för i morgon ska jag åka hem igen till stan för på söndag ska jag till Norrköping och vara där i 3.veckor och sommarjobba!

Sen när jag har vart här har jag städat en bocks hos en hund för min mormor har ett kennel så hjälpte till att städa så där.... Skulle ha forsat med andra delen idag, men det regnade här och oskadde så hunden blev nu blött så får städa den dagen de e torrt ute arnas blir det ju skitit på en gång haha..... Plockat bort lite bränn nässlor och tagit bort lite ogräs men arnas inte så mycket haha ...

Men igår natt när jag tältade slapp jag även sova själv jag frågade min lillebror på 6år om han vågar sova en natt i tält ute och de gjorde han så klart.... Han hängde även med mig ut på en kort promenad med hunden Lobo....

Idag har man inte gjort så mycket


Likes

Comments

Nu sitter man på tåget hem till Linköping och där man ska ladda datorn för den e död, och även se om man kan hjälpa till med något när man kommer!
Ska se vad de blir för väder i senare så kanske man går ut och springer och får kvällen bra! Taggar för morgon dagen bas en lektion på morgonen sen ingen mer slutar ca 09:20 om jag minns rätt ☺️

Likes

Comments

Då är det lördag och man sitter och pluggar lite No Och matte, dock för att även inte få mig själv så stressad på måndag när jag kommer till skolan och tisdagen då man inte typ e i själva skolan, då man istället e på gymnasieslaget om jag minns rätt!

Men nu sitter jag ute i solen, har solat och är lite bränd så satte mig under tältet och tänkte vrf inte plugga lite med allt! Men ni får ha en bra dag i solen ni med kram

Likes

Comments

Hej

tänkte bara skriva har du en vän som du kan säga till skjut mig vart du vill på min kropp, men snälla inte vid hjärtat för där finns du <3

Det har jag har sagt det någon gång och hon finns där för mig alla dagar och nu när jag inte mår så sjukt jävla bra heller en av alla anledningar till att jag inte har skrivit något... Jag är sjukt stressad och vill göra mitt bästa men när jag vill fixa saker så blir det ibland lite mycket då jag sätter mig ner och funderar och ja gråter för jag vett inte vad...

jag är iallafall sjukt glad och tacksam att jag har min BFF... tänker lägger inte ut någon bild på henne för vett ni inte hur hon ser ut m.m så får ni kolla andra inlägg... Men har du en vän som säger allt till dig, vid problem så är det en riktig vän även om jag själv vett att jag e stressas och gömmer undan mig så finns jag där för min bff med :) <3 <3

Likes

Comments