Idag har Lucifer fått känna snön under sina tassar för allra första gången. Och självklart så fångade jag några fina bilder, redigerade denna lite fort, han är så vacker, mitt lilla hjärta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej fina fina läsare!!

Det var helt fruktansvärt länge sedan jag lyckades slänga in ett blogginlägg till er, men ni anar inte hur glad jag blir av att se att ni hänger kvar ändå och tittar in och väntar på att jag ska höra av mig, ni är fantastiska!

Det har vart några fullspäckade och röriga veckor.. därav att jag vart helt MIA (missing in action)

Hoppas att ni får en fantastisk onsdag.

Likes

Comments

Hej fina läsare, denna helg skulle egentligen spenderats på jobbet. Tyvärr så blev planerna ändrade då min kropp bestämde sig för att tillfälligt gå ut funktion och jag vaknade denna lördag och mådde (ursäkta språket) skit. Jag har legat under täcket hela dagen och som det ser ut nu så lär jag stanna här ett tag framöver..


Hoppas ni har en bra helg!

Likes

Comments

Idag börjar jag inte jobba förens klockan 14, vilket betyder att idag blev det en rejäl frunch. Jobbar till 23 och är redan trött, haha. Vaknade med en helt fruktansvärd träningsvärk, jag och Vicky tränade ett fantastiskt jobbigt rygg/axel och arm pass, så det är ju minst sagt positiv trötthet. Min frunch var fantastisk, nu ska jag kolla färdigt på mitt Sex and the City avsnitt innan det är dags att åka iväg mot jobbet.

Hoppas att ni får en fantastisk onsdag!

Likes

Comments

Under vår spa vistelse passade vi på att njuta till max! Spat var öppet till 21 och middagen var klockan 19.30 så vi tänkte maxa vistelsen och spa-a efter middagen. Så i sann spa anda så åt jag och Vicky en fantastisk 3 rättersmiddag i morgonrock! Haha i detta ögonblick insåg vi för övrigt att det är klädkod på spa middagar.. Kan garantera att vi var dem enda som åt i morgonrock. Men men, vi skrattade så vi grät och kunde njuta helt ensamma i spa-t efter middagen!

Likes

Comments

Som jag skrev i mitt förra inlägg har jag avnjutit en helt fantastisk Hamam-Behandling, men vad är då en Hamam-Behandling undrar säkert några av er?

"En skön, renande & värmande ritual som överträffar det mesta. Skuminpackning, tvagning, kroppsskrubb och skummassage med skumsäck. Hamambehandlingen förebygger muskelspänningar i hela kroppen & tvagningen bidrar till bättre blodcirkulation. Behandlingen är avslappnande och motverkar stress samtidigt som huden blir ren, len och mjuk. En känsla som kommer att sitta kvar länge. " - Himmelsby Gårdshotell

Min behandling började med att jag fick lägga mig på en uppvärmd marmor häll, varmt vatten hälldes över mig och sedan blev jag skrubbad, avsköljd, inpackad i ett lödder täcke som masserades in och sedan avsköljd igen. Detta på både fram och baksida, och jag måste ändå säga att det var helt fantastiskt!!

Likes

Comments

Bild ovan lånad från Google.se

Hej fina ni!

Denna härliga söndag-måndag spenderas på bästa tänkbara sätt, En spa-weekend tillsammans med Vicky. Vi ville göra något mysigt tillsammans så vi bestämde oss att testa ett lokalt spa, Himmelsby Gårdshotell. Vi valde ett spa-paket som innehöll det mesta. Vi kom hit vid lunch idag då vi åt köttfärslimpa med västerbottenost, sås och potatis. Självklart med både för och efterrätt. Sedan begav vi oss till spa:t och bubblade tills eftermiddagsfikat. Vi fortsatte därifrån till en varm källa och klockan 16.15 hade jag bokat in en (läs fantastisk) Hamam-Behandling. Nu ligger jag i en gudomlig kontinentalsäng med ett glas vin på vårt rum och väntar på att Vicky ska bli klar med sin behandling, Vi hade tänkt att fortsätta spa-a och ikväll blir det en 3-rätters middag, Mums! Tyvärr är det lite halvkassa mobil bilder som ni får stå ut med, men bättre än inget tänker jag.

Ni hör ju? Vilken fantastik söndag jag har!!
Hoppas att ni har en minst lika fantastisk söndag.

Likes

Comments

Hej fina läsare!

Denna härliga söndagsmorgon sitter jag med en riktig lyx frunch framför mig. Igår var det räkmackans dag, och då passade jag och J på att självklart fira den väl, med hemmagjorda räkmackor. Det bästa med det var att det fanns lite kvar till en macka även idag. Med andra ord, en riktigt bra start på denna söndag!

Likes

Comments

Hej fina läsare, jag har verkligen hittat mitt D R Ö M H U S. Holy moly, säger jag bara. Är helt kär i detta fantastiska hus, kan verkligen inte sluta titta på dessa bilder. Vilket slott, snacka om att man skulle kunna leva lycklig i resten av livet på denna tomt (för att låta extremt materiell, haha).
Drömhuset ligger i Jönköping och mer information om det hittar ni HÄR och utgångspriset är bara 17 900 000:-

När jag såg huset för första gången skickade jag både till Vicky och J och frågade om vi inte skulle skuldsätta oss för livet och köpa det här huset, haha. Nej men de som köper sett hus kan ju skratta sig lyckliga, det är nog det finaste huset jag sett.

Om någon av er fina läsare skulle köpa detta huset, kommer jag mer än gärna och hälsar på, stannar över natt, en vecka , månad, hyr ett rum eller whatever.

Tänk att vakna upp till den utsikten varje dag, Haha, drömma får man ju.


Alla bilder är lånade från Hemnet.se

Likes

Comments

Instagram@kolatomen