Hej o hå idag har jag vaknat på rätt sida och allting känns så bra, inte för att något speciellt har hänt det är väl bara så att jag är glad att jag äntligen fått sova ut istället för att vakna av massa bråk. Är ensam hemma just nu så ska sätta på min serie och mysa med min vovvis. De är la de jag ska göra nästan hela dagen förutom att jag ska träffa en vän och sola snabbt lite senare, efter det ska jag med mamma och tvätta bilen. And then back to my serie haha nööörd bigtime. Märkte också på mitt parfym inlägg att jag taggat helt fel produkter men orkar inte ändra de så de får vara så.

På tal om serier så tänkte jag att jag skulle slänga in lite serie tips, ska försöka förklara på bästa sätt vad dem handlar om utan att spoila allting, vilket jag är väldigt bra på. Here it goes!

1. The fosters:

Denna serie handlar om en familj som tar hand om en tjej som precis kommit ut från ''juvie'' hon flyttar in hos dom och i början är det stelt och hon bryter reglerna, tills hon inser att denna familjen är de bästa som hänt henne.Hon hämtar även sin lillebror som får bo hos dom och som även blir adopterad efter ett tag vilket Callie (tjejen från juvie) också ska bli..men de uppstår alltid problem som leder till att de inte blir något... kolla så ser ni vad jag menar. Sevärd serie för mig iallafall och tror många andra gillar den också! Finns att se på putlocker, vet inte om dreamfilm har fixat tillbaka avsnitten än men tror inte de..

2. Orphan black

Världens bästa serie, helt enkelt. - Brittiska, halvkriminella Sarah Manning, har precis kommit tillbaka till Toronto för att återfå kontakten med sin dotter när hon väntar på tåget, där ser hon en tjej hoppa framför tåget, och det är inte vilken tjej som helst, utan denna tjej ser precis ut som Sarah så hon går fram och tittar..tar väskan samt legitmation osv, och tar över hennes liv. Tillsammans med sin fosterbror Felix (Jordan Gavaris) sätter hon en plan i verket som går ut på att fejka sin egen död, ta över nyligen avlidna Beth Childs liv och komma åt Beths gedigna sparkonto. Det kommer dock snart grus i maskineriet: Beth är polis och har precis varit med om att skjuta en civil av misstag. Sarahs bli-rik-snabbt-plan blir mer utdragen än väntat. Detta är dock bara början. Snart visar det sig att Beth inte bara var väldigt lik Sarah utan att de båda är kloner och att det dessutom finns fler likadana kloner. Dessutom verkar någon vara ute efter dem och eliminerar dem en efter en. Sarah måste därför dels försöka lösa klongåtan på egen hand samt i rollen som Beth försöka undanhålla den riktiga polisen, som dras in i mysteriet, från att komma på henne.

3. Switched at birth

Vet inte om jag behöver förklara något, namnet säger väl det mesta är även serien jag håller på att kolla på och är på säsong 1 fortfarande, än så länge älskar jag den!! Bra sak är att de har lyckats få med så mycket saker i ett avsnitt tillskillnad från andra serier!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänkte slänga in tips på 3 av mina favorit parfymer som jag varje dag har beslutsångest med att välja av hehe. Får börja med schema för vilka dagar jag ska använda en viss parfym för haha.. anyways!


Likes

Comments

​Tillbaka ännu en gång nu, and I'm here to stay. Kommer blogga om min resa mot ett hälsosammare liv samt annat smått och gott t.ex mode. Allt jag känner för helt enkelt. Hoppas ni vill följa mig och min blogg! 

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw