Allerførst hej!

Virkelig kort om mig - Jeg er 21 år, bor sammen med min kæreste, arbejder i en Café.

I skal følge med på min blog, fordi jeg har lyst til at prøve noget nyt, og jeg vil ligge oplæg op hver dag om min dag. I stedet for at starte en youtube kanal og daily vlogge, så vil jeg daily blogge. Så jeg håber i vil følge med i mit (kedelige/spændende?) liv.

Jeg sidder her søndag den 8. oktober kl. 22:57. Jeg har hele aftenen bare slappet af, og jeg har været virkelig rastløs.

Har søgt og søgt, fordi jeg simpelhent er gået hen og er blevet virkelig træt at min hver dag. Jeg står op, tager på arbejde, tager hjem, spiser aftensmad og sover. Sådan er hver dag, sikke en rutine. Jeg er typen, som ikke kan lide at have rutiner, det keder mig. Så jeg har søgt og søgt på hvordan kan man blive selvstændig, hvordan kan man bestemme over hvad tid man skal stå op, hvad man skal lave, og hvordan kan man gøre lige præcis hvad man har lyst til, så man ikke får de her kedelige rutiner. Jeg er også typen, som let giver op på ting, jeg synes virker uoverskueligt. Derfor kom jeg heller ikke meget længere med alle mine søgninger.

Efter et par timer med søgninger på ovenstående, så søgte jeg på rejser, og jeg blev helt ustyrlig. Jeg fandt nogle vildt billige flybilletter til Vietnam og et meget billigt hotel, og nu vil jeg så rigtig rigtig gerne ud og rejse. Bare en lille tur på 2 ugers tid, væk fra arbejde, hver dag og kedelige rutiner.Likes

Comments