View tracker

Idag har jag varit hemma från skolan för att jag har blivit sjuk igen, så himla jobbigt :( Har jätte ont i huvudet och typ feber till och från. Så less på att inte få bli frisk och få börja träna igen och komma igång med bandyn ordentligt..

Idag har jag bara sovit och sett på film och serier, har inte orkat ta tag i något skolarbete som jag kanske borde ha gjort. Men imorogn måste jag på skolan så då får jag gjort bort lite iallafall! Har haft träning idag och har träning imorogn så missar båda.. hoppas bara jag mår bra till fredag så jag kan träna då iallafall!! Ni får ha det bra och hoppas ni mår bättre än vad jag gör, kramar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej! Tänkte uppdatera er på hur jag ligger till i processen för att bli utbytesstudent, vad jag har fått göra hittills och vad som kommer att hända här framöver. Just nu är jag i processen där USA håller på att gå igenom min ansökan och när dom är klar med det ska dom börja leta värdfamilj till mig.

Jag har fått fylla i en stor ansökan med massor av intyg, blad från skolan, personligt brev, brev från föräldrar, photo album och sjukhusbesök som nu har skickats till USA. Jag har påbörjat vaccinationerna som jag måste ta innan jag åker dit så det rullar på och nu är det inte så mycket jag kan göra innan jag får min värdfamilj. Det jag kan och kommer göra är att gå på get-ready möten, börja köpa småsaker som är bra att ha med sig och sen bara vänta på samtalet från Explorius där dom säger att jag har fått en värdfamilj. Detta kan dock komma i Januari eller 2dagar innan jag åker så det är väldigt ovisst men samtidigt kul!

I söndags (13/11) var jag på mitt första get-ready möte och fick träffa 4 andra blivande utbytesstudenter. Där pratade explorius om skolan och värdfamilj och jag fick även göra ett engelska test som alla som ska till USA får göra. Det var kul och jag längtar till nästa gång och hoppas att gruppen kan komma varandra lite närmare kanske! Jag är supertaggad på detta just nu vilket känns super bra! En liten update till er och en update som jag kan gå tillbaka och kolla på sen vilket är roligt att ha, kramar

Likes

Comments

Heeeeej igen! Long time no see som man brukar säga. Har verkligen varit frånvarande här men det är för att jag har mått riktigt dåligt och haft en jobbig höst. Det här med att klämma löja samtidigt som att gå i skolan och hinna med allt annat runt omkring tog på mina krafter. Det var inte förrän efter löjan var slut som jag insåg hur dåligt jag mådde. Dock mår jag mycket bättre nu, har börjat komma ikapp i allting och har avverkat två prov i veckan och två labbrapporter så just nu är jag ganska ledig från skolarbete vilket känns så sjukt för har inte haft en pluggfri kväll på typ 1månad och då snackar vi även på helgerna och höstlovet som varit.

Har även varit iväg på vår första bortaresa med bandyn, varit sjuk i en vecka, umgåtts med vänner, firat halloween, umgåtts med bogdan mycket, fått mitt första F i skolan på fysikprovet vilket var ett wake-up call, blivit frisk, mamma har kommit hem efter sin utbildning i Stockholm i 6månader, varit på ett get-ready möte med explorius, sovit mycket och nu har jag även kommit igång med träningen igen efter att ha varit sjuk. Som ni märker så har det varit mycket men nu är jag i fas med det mesta och mår faktiskt riktigt bra! Det var väl därför jag blev så inspirerad och ville blogga haha.

Idag är det torsdag vilket betyder att helgen närmar sig med stormsteg! Så himla skönt. Skoldagen har annars varit bra, har avverkat ett matteprov som kändes rätt bra och så har jag hunnit köra explosivitet på gymmet vilket var riktigt roligt! Imorgon har jag sovis och så bjuds det på fika på skolan, bästa fredag <3.

Hoppas ni mår bra och ta hand om er och era nära och kära!

Likes

Comments

fredags kväll och idolmys med bästis, kan det bli bättre? Idag har jag gått i skolan, gjort engelskaprov, fikat och haft bandyträning som gick SKITBRA! Älskade fredag♡

Likes

Comments

Usch vilken jobbig vecka jag har haft med mycket känslosvägningar och ångest. Så mycket att göra och sååå lite tid! Men idag kände jag att det är dags att ta tag i det som får mig att må dåligt, så jag skippade löjan och har börjat komma ikapp i skolarbetet och livet litegrann iallafall! Känns skönt att ha långhelg från löjan med 3 kvällar ledigt och samla krafter till dom två sista veckorna som är kvar.

Idag var det en bra dag. Vaknade bredvid bogdan imorse för han sov hos mig efter löjan. Jag har varit och gymmat, körde rygg och bålstabilitet, varit och handlat mat, lagat pizza med pappa, kommit ikapp i vissa skolgrejer och pluggat till engelska provet jag har imorgon. Att man känner sån lycka bara av vardagliga saker och ledighet!

En annan sak förresten: Idag skickades min Explorious ansökan till USA och det betyder att dom kommer börja leta värdfamilj och skola till mig nu!!! OMG omg omg känns fortfarande overkligt..

Likes

Comments

Hejsan! Hela dagen igår var vi på frevis med klassen. Vädret var super och jag tyckte det var jätte kul faktiskt! Skönt att vara ute bästa höstdagen i år istället för att sitta inne i skolan. Vi gjorde masa saker inom biologin som vi ska jobba mer om dom kommande veckorna. Efter skolan för jag hem, åt och sedan for jag till storön och klämde löja. :p

Likes

Comments

Förra veckan kände jag för att unna mig själv och då beställde jag denna choker. Tycker den är supersnygg och väldigt stilren och livar upp en tråkig outfit. Den är från na-kd.com och jag använde Therese Lindgrens rabattkod: Lindgren20 och då blev det bara 80kr. Super najs!!

Likes

Comments

Hej alla! Ett bra tag sedan jag skrev här och mina orsaker till det är 1: slut internet, 2: ingen tid, 3: ingen motivation. I början av september fick jag mina första saker att börja fylla i till mitt utbytesår och det var inte lite grejer om man säger så haha. Den ansökan har gett mig mycket stress och sånt eftersom jag missförstod lite och började när jag bara hade 2veckor kvar till sista inlämnings datum, sen fick jag tillbaka den igen för att göra kompletteringar som ska vara inne nu 6e oktober.

Förutom det så har löjan börjat nu för 2veckor sen, så det har tagit mycket energi och tid plus skolan som lastar på arbete som också tar tid. Sen så har jag ju saker som jag vill göra också som jag försöker hitta en balans mellan i vardagen, så inget blir bortglömt eller så. Försöker hitta tid mellan pojkvän och vänner, träning, fritid och jobb osv osv. Just på senaste tiden har jag känt mig misslyckad för att jag inte hinner med allt, samtidigt som det inte går så bra i skolan, hinner inte vara med mina vänner så mycket som jag skulle vilja, jag och bogdan har inte varit med varandra på 1 vecka och jag har inte fått klämma löja så mycket som jag hoppades vilket inte är så bra för USA kontot.. Jag vet att jag inte är misslyckad men det känns som det ibland.

I helgen har mamma kommit hem från Stockholm och hälsat på så jag spenderar hela helgen hos henne. Det är kul att få träffa henne igen efter 2 månader och bo i vårt hus som jag inte gjort på 5månader.. och nu är det ju faktiskt bara 30dagar tills hon slutar sin utbildning och kommer hem igen vilket jag längtar jätte mycket till!!

Nu har ni fått en liten update på mitt kaos-liv jag lever för tillfället och en förklaring till den dåliga bloggningen. Nu ska jag gå och laga tacos och sen resten av kvällen bara mysa med mamma som åker tillbaka till Stockholm imorgon! Ha en bra kväll alla där ute!

Likes

Comments