Nairobi

Ett hett tips om ni har vägarna förbi Nairobi är att besöka Mama Rocks! Riktigt coolt ställe med en "urbanvibe" och deras hamburgare är to die for.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nairobi

Heeej kära vänner! Kom tillbaka från Masai Mara för lite mer än en vecka sen (Inlägg kommer senare) som förövrigt var en riktig upp- och ner helg. Går lugnt att konstatera att camping inte är min grej, bästa känslan att komma hem till dusch, middag  och min säng <3. Förra fredagen bestämde jag, Emma och Vilma oss spontant för att följa med Ellen, Julia och Alexsandra på vad vi trodde var ett rhumba danceparty. Spontant är bra men för att hinna med bussen behövde vi skynda oss rejält för att hinna göra oss iordning. När vi kommer fram till Weston Hotel blir vi ledda till en upplyst lokal fylld med folk iklädda träningskläder redo för ett träningspass, inte ett danceparty alltså. Vi var liiite felklädda så att säga. Vi var inte så taggade på ett träningspass så vi slog oss ner på restaurangens uteservering och beställde in tårta istället. Supermysig kväll trots att det inte riktigt blev som planerat <3 Det är svårt att berätta om allt som händer här eftersom dagarna flyter ihop och det är vårt att veta vad man ska börja med att dela med sig av. Tänkte iallafall skriva ett litet inlägg snart om internatlivet och hur en vanlig vecka ser ut så ni borta i Sverige får en bättre uppfattning om hur det faktiskt är att bo här Nairobi. 

Puss och kram

Likes

Comments

Tänkte bara svänga in och säga att everything's good! Just nu spenderas tiden framför plugg som varvas med fikor på Art, myskvällar och real nice middagar. Tiden går så otroligt fort samtidigt som det känns som att det var ett halvår sen jag flyttade hit? I helgen ska vi iallafall till Masai Mara(!!), kommer ihåg att det var råhäftigt sist jag var där så är supertaggad. Vi hörs!

Likes

Comments

Adventures

Påväg till Hell's Gate stannade vi till vid en utsiktsplats för att se ut över Great Rift Valley.

När vi kom fram till Hell's Gate käkade vi lunch och slog upp tälten. Vi drog sedan ut på en vandring och fick se zebror och gaseller på riktigt nära håll. När vi kom tillbaka började vi laga mat, bidrog med att skala några morötter. Kul grej ändå att laga mat ute i vildmarken. Efter middagen satte vi oss kring lägerelden och hade sååå mysigt verkligen.

​Kl. 05.20 väckte mina tältkompisar mig och vi drog ut på ett morgonäventyr. Vi lämnade lägerplatsen och gav oss ut på savannen för att se soluppgången. Vi gick en bit och hittade tillslut den perfekta platsen. Ashäftigt att se hur det blir ljusare för varje minut som går samtidigt som vi hör hyenor, vad vi trodde var elefanter och kan se zebror gå och beta bara en bit bort. Supermysigt och riktigt mäktigt. 2,5 h senare kom vi tillbaka efter vår lilla vandring och möttes av att frukosten var klar. Efter att ha packat ihop allt hoppade vi på bussen och åkte till ett ställe där man kan bada i varma källor vilket var asnice efter vår lilla camping. Nu är vi hemma igen efter en superhelg med klassisen. Något som är mindre kul är att jag har lyckats få feber.. Har därför stannat på rummet idag, känns som riktigt dålig timing att bli sjuk nu. Menmen, what to do. Min fina vän Emma var nyss hos mig på besök med thé och marabou <333 så nu känns det bättre. Nu ska jag försöka sova lite och sen ta tag i plugget. Vi hörs!

Likes

Comments

Instagram: @wilmafreidenvall