Nairobi

Förra onsdagen fyllde älskade Emma 18 år!!! Detta firades med ett liten surprisebesök på ett rosa hotell som heter Villa Rosa Kempinski. Vi slängde på Emma hörlurar och ögonbindel, låtsades att vi endast va cirka två pers som skulle med och hoppade sen in i taxin. Väl där var ett härligt gäng samlat för att överraska och tillsammans åt vi Afternoon Tea. <3

Likes

Comments

Är galet taggad på att dra till Toi med ett gäng snart och inhandla lite nice grejer. Ny jeansjacka, slitna jeans och sneakers står på listan så får vi se vad vi hittar i kaoset.

Likes

Comments

Nairobi

Håller just nu på med att försöka få ihop en liten video från senaste helgutflykterna, är väldigt oteknisk så vi får se hur resultatet blir haha men något blir det iallafall.

Puss och kram <3

Likes

Comments

Nairobi

Tjo! Fick klagomål från min kära far för att jag inte skrivit något om MODELUN konferensveckan. Började skriva ett längre inlägg om det förut men insåg medan jag skrev hur svårt det var att återberätta det på ett sätt som verkligen ger det rättvisa., som med många andra upplevelser här borta. Men om jag ska sammanfatta veckan med tre ord: Bästa jag gjort!

Lite kort om veckan ändå kommer här. När vi kom hit till SSN fick vi välja mellan tre olika kurser: East African Wildlife, East African Development och East African MODELUN. Jag sökte in till MODELUN och har i kursen fått öva på att tala, debattera och dessutom fått lära mig mycket om hur FN fungerar. Vi har i grupper fått skriva egna resolutioner. Min, Elmers, Lisas och Malins resolution om korruption i Tanzania gick igenom(yay) och fick därför framföras på konferensveckan som hölls på FNs högkvarter här i Nairobi. Jag var ambassadör för vår grupps resolution så fick läsa upp den och sedan hålla ett tal, lääskigt men kul nu i efterhand. Fick under veckan träffa så otroligt inspirerande och karaktäristiska människor från bland annat Tanzania, Uganda, Tyskland, Frankrike och Bosnien. Veckan avslutades med en dans på Hillcrest High School vilket var riktigt kul. Till er framtida SSN elever: Sök in till Model UN kursen! Nog en av de bästa veckorna jag haft här, skulle lätt gjort om det alla dagar i veckan.

Intagningen till SSN pågår ju just nu, så lycka till allihopa som väntar på svar!


Puss och kram

Likes

Comments

Instagram:@wilmafreidenvall