Nairobi

Några bilder från min underbara sommar <3 Mycket att fixa inför kommande veckor då vi har Mock Debate på söndag ,Mount Kenya på torsdag och snart Model UN veckan så vi hörs när vi hörs helt enkelt. Allt är toppen med mig men kände för att skicka lite extra kärlek till er där hemma, jag saknar er.

Puss och Kram

Likes

Comments

Nairobi

Summering av småutflykter vi gjort på senaste tiden? Absolut! En solig söndagseftermiddag tog vi en paus från plugget och åkte iväg till Karen och gick på hästkapplöpning, mkt mkt mysigt. En annan dag startades med fika på Karen Coffee garden som dessutom har en superfin konstutställning i trädgärden, tipstipstips! Efter det drog vi vidare till Kazuri som är ett företag som tillverkar handgjorda smycken och keramik. Företaget värnar om att anställa kvinnor i syfte att verka för ett mer jämställt samhälle, fantastiskt initiativ enligt mig. Efter ett besök på en liten hästgård vandrade vi vidare till The Hub där vi åt indiskt <3

Puss och kram

Likes

Comments

Adventures

Förra helgen besteg vi en vulkan på 2776 meter. Troligen det jobbigaste jag någonsin gjort! Väldigt brant, dammigt och träd omkring oss som brann? Lite kul var det ändå så nu får vi se hur det går med 5-dagars bestigningen av Mount Kenya nästa vecka.

Puss och kram

Likes

Comments

Stockholm

Hallåhallå! Var en sväng förbi Sthlm under jullovet men nu är jag tillbaka! Självklart var det roligt att träffa folket där hemma men är ändå skönt att vara hemma i Nairobi igen. Mycket kul som kommer hända sista månaderna här så det är bara att ta vara på tiden. Hörs snart igen!

Puss och Kram

Likes

Comments

Instagram:@wilmafreidenvall