Header
View tracker

Tisdag.

En efterlängtad kväll med mina tjejer. Blev en middag på Kolgrillen innan dem hängde med en sväng på house tour i min och S lägenhet. Får så mycket ny energi av att spendera bara ett par timmar med dessa helt fantastiska människor! Dem tackar jag för.

Nu blir det soffhäng och en påse popcorn framför lite youtube-klipp. Det är tur man tränar regelbundet iallafall. ​Dom som vet, dom vet hehe. LVE

Likes

Comments

Måndag.

Jobbade kväll idag, men hade mycket att plocka med vilket gjorde att tiden sprang iväg. Avslutade min kväll med ett bröst/axel pass på gymmet. Nu har jag precis fått i mig lite spicy och ska ta en varm dusch innan jag bäddar ner mig, klockan står på 06:15 imorgon.

Helgen blev väldigt lugn. Jag och S har haft Edvin och sedan har vi haft det allmänt mysigt bara. Var ute en sväng hos mormor och hälsade på i lördags sedan blev det en middag hos hans föräldrar. Som sagt, bara en massa mys rent ut sagt. Men det är verkligen så himla skönt ibland.

Likes

Comments


Gomorron! Har precis slängt i mig en god frukost och nu ska jag traska vidare emot gymmet så jag hinner med ett pass innan jag börjar jobba 12:00. Hoppas ni får en fin dag. Jag hoppas på en superfredag även fast det är fredag den 13e. Men vi får väl se..

Likes

Comments


Jag kan alltså inte minnas när jag var på gymmet sist, men idag såå tog jag mig äntligen dit. Dock så känner jag mig trött i kropp och själ så jag tog det relativt lugnt vilket resulterade i en pw i uppförsbacke på 50min.

Level: 6
Lutning: 10%
Sprang även 10 min av de 50.
Är helt färdig. Nu:
Dusch • Mat • Säng

Lägenhetsvisningen gick jättebra och kommer flytta ut alla mina saker inom en väldigt snar framtid. Självklart är jag taggad över att jag och S kommer att bo under samma tak, men har också alltid haft svårt för förändringar, tar alltid hellre det säkra före det osäkra. Men man måste också våga för att vinna. Jag vet att det kommer bli bra.

Likes

Comments


Igår så var jag ledig och guud vad det gör mycket att vara ledig mitt i veckan, speciellt när man har en ledig helg framför sig. Så skönt verkligen! När S åkte till jobbet så släppte han av mig vid min lägenhet där jag spenderade några timmar till att packa i ordning lite och städa då jag ska visa den upp den idag för en vän som planerar att hyra den av mig. Spännande! 

Runt 19 så mötte jag upp Carro på stan för en drink och middag på Kalas. Vi hade en så trevlig kväll med mycket skratt och prat. Satt kvar ända till stängning, på något vis lyckas det alltid, alltid bli så himla roligt och mysigt när vi ses. Det uppskattar jag verkligen!


Likes

Comments


När jag slutat jobbet så åkte jag direkt ut till mormor och Åke där jag blev bjuden på lasagne och hade ett par himla, himla mysig timmar. Jag älskar verkligen att få komma ut dit, kramas och bara vara. Mamma kom också dit och myste med oss en stund efter att hon slutat jobbet innan hon sedan skjutsade hem mig. Uppskattar verkligen dessa trygga, mysiga stunder så mycket och när jag sitter där så vill jag aldrig dem ska ta slut.

Älskar dessa människor så mycket att jag går sönder.

Likes

Comments

LVE INSPOO

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland alla kyssar, att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. det handlar om att älska smaken av någon annans läppar, bli nedtryckt i kudden och kysst över hela kroppen. det handlar om att kunna kyssa bort sårbarheten, om att viska jag älskar dig tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, och att bara älska händer som dras genom hår och fingertopparsom smeker än längs ryggraden. det handlar om fingertoppar och om händer som vill bo i varandra om att springa skrattande genom ösregn det handlar om att gå i mörker och titta på stjärnor och om att blåsa luft i varandras lungor tills bara skrattet finns om att ligga still och lyssna på varandras hjärtslag och att vara tryggt inlindade i stora luddiga närhetsfiltar det handlar om tvåsamhet som inte river sönder och om att tala samma språk och tystnad och att gömma sig i tält av mjukhet tillsammans och att veta, att &-tecknet mellan du & jag egentligen är ett bindestreck.


- Michaela Forni


Likes

Comments

En middag på Gränden med ett par av mina tjejer fick avsluta min onsdag. Värdesätter verkligen när vi tar oss tiden. Minst en kväll i veckan har vi bestämt, ser så mycket fram emot det.

Efter att ha gått ca 5 minuter i kylan så hade mina lår förfrusit, tog en lång varm dusch innan jag precis bäddade ner mig framför modern family och ska strax försöka sova. Sovmorgon väntar, hur skönt?!

Likes

Comments

För att vara ärlig så har nog 2016 varit ett av de tuffaste och mest utmanande åren i mitt liv. För ett år sedan hade jag aldrig erkänt mig själv överkörd pågrund av den i många fall överdrivna stolthet jag bär på, but this year got me. Jag har varit så ledsen, arg, besviken och förtvivlad och vissa stunder helt ur balans. Men mycket har hänt och händer fortfarande i mitt liv, jag står fortfarande inför händelser jag inte ens kan eller vågar föreställa mig att hantera men att jag hela vägen under detta år försökt att vara empatisk, förstående och försökt att göra det bästa av situationer som för mig känts totalt omöjliga, som att jag jobbat själv i motvind och även om det också såklart brustit för mig ibland, så är jag så stolt över mig själv och mitt agerande i många fall. Det här håret har lärt mig så mycket om mig själv och vad som är viktigt.

Det är inte ofta jag klappar mig själv på axeln men det tänker jag göra nu och fortsätta med in på 2017 för att jag har klarat mig över så många hinder. Självfallet med hjälp av helt fantastiska människor jag har i min omgivning, som har tvingat i mig mat, suttit i timmar och hört mig när jag lättat på mitt brustna hjärta om och om igen, som när min väg blev för mig alldeles för brant fortsatte att hela tiden pusha mig framåt. Som har fått mig att le även när varenda muskel för ett leende stretat emot. Ni är allt. För er gör jag vad som helst.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig vilket är något jag verkligen fått ta lärdom av under detta år. Men man lär sig att leva med det, det blir lättare. Man får bryta ihop ett tag för att sedan komma igen, det är okej. Ensam är inte alltid stark, ibland är man starkare tillsammans och det är någonting jag verkligen lärt mig.

För lite mer än ett år sedan satt jag till mina tjejkompisar och sa att jag aldrig i hela mitt skulle kunna falla för en kille som S, det var verkligen inte min typ. Fram tills att han var allt jag såg. Vårt första år tillsammans har varit sjukt. Vi har bråkat, jag har slagits, vi har drivit varandra till fullkomligt vansinne, varit vakna nätter, gått igenom prövningar man inte förväntar sig i ett förhållande när man är 22 år och vi har haft så mycket delade meningar och åsikter men har också alltid envisats med att jag ska somna i hans famn oavsett en bra dag eller ett tredje världskrig. På något konstigt vis när jag varit som mest osäker, så har jag aldrig tvivlat. Till och med i dom stunderna när jag velat slita av honom huvudet har jag varit säker på att det är han. Det är honom jag ska terrorisera ett par år framöver men också älska, så mycket. Idag, lite mer än ett år senare är han den finaste jag vet. Och jag har aldrig varit mer redo för vår framtid tillsammans än vad jag är nu

Bring it, 2017.

Likes

Comments

En så mysig kväll helt i min smak.
Gick direkt hem till Sebbe när jag slutade ikväll. När jag kom dit möttes jag av en så fin present i vardagsrummet, blev verkligen så himla glad. Vi lagade tacos tillsammans och tittade sedan på Svartsjön. Har legat nästintill på honom i soffan hela kvällen framför en film och det har verkligen varit mysigt. Nu ska vi bädda ner oss, jobb står på schemat för mig imorgon. Natti

Likes

Comments