Har du någon gång stött på avundsjuka när det kommer till din blogg?

Denna fråga fick jag ställd till mig på frågestunden och jag kände att jag redan nu vill svara på den då det handlar om så mycket mer än bara avundsjuka. Tycker att det är så viktigt att lyfta frågan och jag vill samtidigt dela med mig av mina tankar kring dom.

Svaret på den frågan är ja. För mig var den upplevelsen otroligt obekvämt då det blev alldeles för nära inpå och väldigt elakt från tjejens sida. Ett tag kände jag att jag ville polisanmäla henne då hennes beteende var långt ifrån okej och det hade hänt mer än en gång vid den tidpunkten.

Jag tycker att det är otroligt viktigt att unna andra framgång utan avundsjuka och speciellt en avundsjuka som går för långt. Att kunna unna andra framgång är en egenskap. Antigen har man den eller så har man den inte. Den egenskapen är så fin och den ska man vara stolt över, för den är sällsynt. Istället för att sitta och spekulera hur den tjejen du är svartsjuk på lever bör man istället fokusera på sitt eget och faktiskt kunna lägga tankarna på annat. Du kommer aldrig bli henne, men om du vill nå dit hon har nått och kommer nå, så kommer du ingen vart med att skriva elaka meddelanden. Förstår verkligen inte hur man kan lägga så mycket tid på någon som man är svartsjuk över en blogg? Det är så barnsligt och jag önskar att avundsjukan kommer dö ut. Det är så tråkigt hur avundsjukan gör med människor. Tror även det handlar om ens mående. Om man inte mår bra i sig själv kan man inte behandla sina medmänniskor bättre. Att sedan säga "Jag är inte avundsjuk på dig", det gör det bara ännu mer uppenbart. Avundsjukan lyser igenom dig.

Kom ihåg att håll varandra nära, var inte elak, var inte avundsjuk och spekulera inte hur andra lever. Du kommer inte komma längre för det- tvärt om. Ta hand och värna om ditt. Det är så viktigt.

Likes

Comments

Måste bara tipsa er om Campadre.se! Igår berättade ju jag att min hy har blivit så himla dålig och jag måste leta efter nya produkter till min hy. När mini somnade igen nu i morse satt jag och tittade på sidan och fann produkter som jag tror kommer passa mig perfekt. Om du inte redan är medlem där så det ett genuint tips från min sida. Man kan fynda så mycket till bra priser. Du blir medlem HÄR.

Detta var det jag klickade hem =) Ser ni hur mycket jag sparade från om jag skulle köpa det till ordinarie pris?! Helt sjukt!

Likes

Comments

+ Kameran! Åh, jag är så löjligt nöjd över den och den tar fantastiska bilder. Både jag och Micke sa att det är så behändigt med en mindre kamera och att vi kan föra över bilderna direkt från kameran till mobilen, utan dator.

- Min hy är ur balans. Alltså jag har så mycket knottror och allmänt oren hy vilket gör mig tokig! Måste hitta produkter som gör underverk för min hy.

+ Ludde somnade i min famn ikväll när vi myste i soffan... Det gjorde ont i hjärtat när jag skulle gå upp och lägga honom i hans säng. Nu för tiden är det inte ofta han somnar i famnen, så när han väl gör det tar jag tillvara på varje sekund <3

- Jag har tappat så mycket hår efter graviditeten och amningen att det är hår som sticker ut i nacken och vid pannan. Det ser inte klokt ut, iallafall inte när jag har håret uppsatt, haha.

+ På fredag ska jag och mina bästa vänner ha tjejkväll. SÅ mysigt och välbehövligt!

- Min brun utan sol är borta och ni tjejer vet känslan när det sker..

+ Jag provbakade cake pops här om dagen och det blev fktist väldigt gott för att vara förta gången jag gör det. Använde mig av ett grundrecept men la till lite andra ingredienser också =)

Likes

Comments

Instagram @vewwes