Allmänt, Mat

Tidigare idag gjorde vi tacos och mums vad gott det var! Tanken var att vi skulle äta det redan igår, men det uppkom ett missförstånd mellan mig och Micke huruvida han hade köpt köttfärs eller inte.. hehe. Så det slutade med att jag beställde hem mat och DÅ säger han "men jag har ju köpt köttfärs?". Hahah, jaja, inget att göra något åt 😉 Så ja, vi gjorde tacosen idag istället =)

Blandar ni alla grönsaker (och frukter) när ni gör tacos? Förr la jag alltid upp i separata skålar men nu har jag börjat lägga allt i samma. Inklusive banan 😉


Likes

Comments

Myself, Allmänt, Ludwig 1-2 år

Har jag så ont i mina äggstockar. Alltså AJ vad ont det gör. Jag ringde till 1177 tidigare och den supergulliga kvinnan jag pratade med sa att jag ska försöka stå ut tills imorgon så bokar dom in en jour-tid imorgon bitti när jag ringer igen.

Ludde ramlade ner för trappen imorse. Ni som följer mig på instagram har redan läst detta. Han ramlade fem steg från trappen och landade med ansiktet neråt. Efter ett tag blev han slö och då slängde jag mig på telefonen för att ringa till 1177. Vi fick komma in till familjeläkarjouren ganska snabbt och där konstaterades det inga skador. Så himla skönt. Vi brukar få höra att när man blir förälder första gången så oroar man sig för det minsta lilla, och det är så sant. Jag tror nog att vi kommer vara mer härdad tills nästa bebis =)

Ligger i soffan med kaffe och choklad. Trots att jag haft så ont att jag knappt kan stå har jag och L lekt tagen och herregud vad han kiknar av skratt när jag säger "nuuuu kommer mamma och taaaar dig", haha! Vi har dansat loss till Justin Bibers nya låt (som för övrigt är så bra!!) och nu är vi båda trötta 💗

Jag älskar kinders choklad! När ska dom göra en hel chokladkaka??

Likes

Comments

Allmänt, Ludwig 1-2 år

Godmorgon vänner! Hur mår ni? Här hemma mår vi bra och jag är peppad för en dag med jobb! Jag börjar lite senare idag än vad jag egentligen skulle. Micke kom hem från jobbet vid sju, så istället för att jag börjar nio fick vi ihop det med jobbet att jag börjar klockan tolv istället så Micke får lite sömn så han orkar med vår virvelvind här hemma ;)

Vad ska du göra idag? Vad du än hittar på önskar jag dig en så fin dag. Bjuder på lite inspobilder som jag tycker är så fina.
Kram


Likes

Comments

Myself, Allmänt, Ludwig 1-2 år

Trots att solen inte har kikat fram så mycket idag har vi ändå fått känna en sådan värme. Har gått klädd i klänning idag och mini i shorts och kortärmat.

Mina två bästa vänner kom hit på kaffe och mys ute på altanen tidigare. Så mys 💗
Natta stannade kvar och grillade med mig och Micke. Nu sover mini och jag och Micke ska mysa.
Det har varit en så mysig dag och ett så fint avslut på dagen.

Hoppas ni har haft en underbar dag 💗

Dagens 💗

Likes

Comments

Allmänt, Frågor och svar

Den främsta frågan vi fått som föräldrar är när vi ska få nästa barn. Hur många år vi vill att det ska skilja mellan dom. Vi vill så gärna ha ett syskon till L, men inte just nu. För tillfället är det mycket här hemma som ska ordnas med huset. Just nu har vi planerat tomten, lagt ut jord och sått gräs. Nästa projekt är att eventullt bygga ett soldäck vid garaget för att kunna ta tillvara på solen till hundra procent. Och det viktigaste av allt- L. Det är hans första sommar som "stor", där han inte ligger och sover i vagnen hela dagarna, utan faktiskt kan leka och växla. Jag ser så fram emot denna sommar just för det och jag längtar efter sommarens stunder tillsammans med L och hans pappa. Sedan ska vi inte ta för givet att vi kan få ett till barn. Jag anser att ett barn är en gåva och inget man bara kan förvänta sig.


Att ge sitt barn ett syskon är enligt mig det finaste man kan ge. Själv har jag fem syskon, men eftersom att jag är en sladdis så är mina syskon så mycket äldre än mig att jag inte "fick någon nytta" för dom. Det var först i mina sena tonår och vuxna år som jag fick "nytta" av dom. Först då kunde vi prata mer vuxet och umgås på ett helt annat sätt. Sedan bodde inte vi tillsammans så mycket heller och jag kände mig mer som ett ensambarn. Jag tror nog att dom hade mer nytta av mig än jag dom, haha =) Vet att min bror kunde nypa mig när jag var liten så jag började gråta. Hans tanke var att han ville trösta mig. Haha, så söt!

Vi vill kunna njuta av tiden som jag är gravid och inte ha massor som måste göras. Sedan vill vi att L ska bli lite äldre så han förstår lite mer och kan vara lite mer självständig. Min moster sa "tänk vad kul han kommer tycka det är att hjälpa till att hjälpa till med sitt syskon.". Det är så sant <3 Vi vill iallafall vänta 1-2 år till ett syskon. Tror att det är en väldigt bra åldersskillnad =)

Likes

Comments

Allmänt, Ludwig 1-2 år

Godmorgon fina 💗

Tog en bloggfri helg och det var verkligen behövligt. Jag ligger hemma med halsfluss och feber och det har inte funnits så mycket ork till annat än att vara med mini. Idag har jag lite mer ork och det känns verkligen så bra. Vi får nämligen besök av firman som dränerade hos oss förra våren. Dom ska planera vår trädgård, vilket innebär att de ska plana ut marken och se till så att vi kan så nytt gräs. Det ska även fyllas igen ett hål vid källaringången och soluret ska bort. Vi ska även få hit jord som vi ska lägga ut och sedan så nytt gräs. Det ska bli så roligt att se resultatet när allt är helt klart!

Mini sover fortfarande och myser i soffan framför Nyhetsmorgon med en kopp kaffe i handen 💗

Vad ska du göra idag? Jag hoppas du får en mysig måndag 💗

Mammas älskling! ❤️

Likes

Comments

Instagram@vewwes