Denna tisdag fick vi ta porträttfoto och sen skriva in information om oss själva. Låter ju enkelt men varje moment är klurig. Först skall man fixa fram en snygg bild på en själv vilket kan ta tid. Man äntligen har tagit beslut om en bild skall man öppna upp den i photoshop med de rätta måtten och upplösningen. Sen är det bara att fixa ljuset på bilden (om man vill) och sen skriva dit en text. Jag tyckte uppgiften var helt okej

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I vårt ämne så finns det lite uppgifter som inte är obligatoriska och där fanns då en uppgift där man kunde gå in på modeskeppet och kolla på videor. Jag valde att göra om en bild på photoshop med verktyget Göra flytande. Shit va kul jag hade, satt och skrattade hela lektionen och gjorde om en bild två gånger. Ovanför visar jag en liten annorlunda presentation om hur jag gjorde och nedanför finns dem två bilder jag gjorde om.

Likes

Comments

Just nu går den en tävling på Instagram där man skall lägga upp en bild som symboliserar ens framtid. Man skall klippa in fem bilder som på något sätt symboliserar ens framtid och framtida karriär.

Jag gjorde bilden i Photoshop

Det här är "min framtid" #minframtid2016

Business woman -Valde denna bild som en symbol för att jag kommer jobba mycket med företag

Vart jag vill bo- USA kartan är för att jag vill bo någonstans i USA under en lång tid

Pengar- Under tiden jag jobbar kommer jag tjäna pengar. (ups, bilden måste ha tagits bort ifrån Goggle

Frihets duvan- Bilden är en freedom symbol och den har jag tagit med för jag hoppas frihet kommer bli en självklarhet i framtiden.

Katt- Jag tycker om katter och vill ha en katt i framtiden.

Den bilden var den första jag gjorde, tyckte inte alls den blev så gjorde en ny.

Likes

Comments

Hej, jag Matilda Wetterlund, jag bor på den lilla ön Gotland och är 18 år. Jag har just börjat sista året på Wisbygymnasiet där jag går linjen Handel och administration. Jag valde handel för att jag var intresserad av att sitta i kassan och plocka upp varor men under de här åren har jag också blivit mer av en perfektionist, allt skall se bra ut. jag har jobbat två somrar i en Ica butik, där har jag haft ett ganska stort ansvar på frukt och grönt. Det har gjort så att jag vet att jag klarar mycket inom affärer. Att hålla koll på matvaror så att dem är fräscha, att avdelningen är ren och att det inte är slut på några varor. Det är ett ganska stressigt jobb under sommaren men jag tycker det är kul.

Anledningen till jag har startat den här blogg är för att det ingår i en kurs jag har som heter programhantering, jag kommer skriva om mitt arbete här och jag hoppas att jag kan utvecklas till det bättre. (det kanske blir mer roligare att blogga på min vanliga blogg då).

Jag har bara haft programhantering några lektioner så vet inte riktigt vad jag tycker om kursen. Jag hoppas att jag kan lära mig mer om allt möjligt som har med kursen att göra, jag kanske till och med kan klara av att göra en uppgift på photoshop utan bli frustrerad. Jag har helt enkelt höga förväntningar på denna kurs.

En bild togs för ett år sedan. Jag har sen redigerat den när jag gick fotografisk bild på inval i årskurs 2

Likes

Comments