Krispikt bröd med smashed avokado, rucola, tomater, rödlök, smulad fetaost och balsamico på toppen. Otroligt fräscht och enkelt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Känns som att jag typ druckit vin varje dag sen jag kom hem haha(?). Skärpning, lite iallafall. Har iallafall haft en underbar påskhelg med världens finaste vinner.

Torsdag; gymmade ett svettigt pass med Lisa, lunchade därefter med Tove och mot kvällen drack jag bubbel och några glas vin med Andrea. Älskar verkligen att maxa dagar, och ni märker nog hur otroligt sällskapssjuk jag är haha..

Fredag; träffade Tove på stan och hade sedan en härlig myskväll med pappa + familj som kom från Norge. God middag och vin, i ett sällskap som jag mår så himla bra i<3

Lördag; påsklunch hos mormor & morfar och sedan vidare in till stan för släktmiddag med pappas sida. Mina två killkompisar Kalle och Oskar var här också vilket var sååå mysigt. Tror alla hade en så bra kväll med god mat, mycket skratt och en hel del vin. Kvällen avslutades dansandes på spybar med utökat antal vänner!

Söndag; mötte Vendela på stan och efter vi fixat det nödvändiga gick vi hem till mig för kaffe, gröt och väldigt fint prat. Älskar de där betydelsefulla, djupa konversationerna. Fina fina Vendela. Amanda kom senare till oss och vi laddade upp inför en härligt kväll på UD Sveavägen.

Likes

Comments

Ska verkligen försöka anstränga mig i fortsättningen med det jag lagar, frukost som middag. Blir så himla mycket roligare och härligare att äta då.

Igår lagade jag en sallad till mig och Andrea som bestod av blandsallad, jordgubbar, gorgonzola, valnötter, tomater, balsamico och prosciutto skinka på toppen. Och imorse åt jag detta. På god väg ändå måste jag säga.

Likes

Comments

Gick bara en dag i Stockholm innan jag satt i frisörstolen, usch vad mitt hår var ofräscht. Hade endast bokat klipptid men insåg väldigt fort att utväxten måste bort, samt de gula nyanserna från solen. Blev väldigt nöjd iallafall, trots att de blev lite kortare än tänkt. Nytt å fräscht hår nu till våren, helt perfekt!

Likes

Comments

Det är så hemsk när sånt här händer. Så nära. Jag tycker fortfarande det känns overkligt på något sätt. Idag står staden still. Men det vi inte får glömma är att attentat som detta händer VARJE DAG runt om i världen. Visar vi i Sverige lika mycket kärlek och omtanke som vi visat för varandra det senaste dygnet, till resten av världen, kan vi hjälpa så många fler människor än vad vi gör idag.

Idag går mina tankar till alla drabbade, nära och kära.

Likes

Comments

Efter ett (kanske lite för sent) uppvaknande så har vi börjat inse att vi vill komma igång med träningen. Varken innan eller under resan har detta varit någon prio men nu vill vi komma tillbaka till gamla vanor, bra vanor. Nu har vi gjort en deal att, varje dag tills vi åker hem, gå upp tidigt på morgonen för att köra ett riktigt svettigt träningspass, och jäklar vad kul det har varit hittills. Jag mår verkligen bra av att träna och hålla igång, får mycket mer energi. Sen när vi är hemma blir det direkt tillbaka till SATS som jag saknat så. Nu jävlar är jag taggad på en förändring!!

Likes

Comments