Efter ett (kanske lite för sent) uppvaknande så har vi börjat inse att vi vill komma igång med träningen. Varken innan eller under resan har detta varit någon prio men nu vill vi komma tillbaka till gamla vanor, bra vanor. Nu har vi gjort en deal att, varje dag tills vi åker hem, gå upp tidigt på morgonen för att köra ett riktigt svettigt träningspass, och jäklar vad kul det har varit hittills. Jag mår verkligen bra av att träna och hålla igång, får mycket mer energi. Sen när vi är hemma blir det direkt tillbaka till SATS som jag saknat så. Nu jävlar är jag taggad på en förändring!!

Likes

Comments

När jag fyllde 19 år (ni märker hur länge denna resa varit planerad) fick jag i födelsedagspresent en hotellnatt på ett riktigt bra hotell, valfri tid & valfri stad, under resan. Efter 2 månader på resande fot kände vi att det var hög tid att unna sig något extra. Hotellet var helt underbart verkligen och personalen likaså. Vi kände oss så himla uppvaktade då de gav den bästa servicen på länge!

Ni ser ju också på bilderna hur mysigt vi hade det ;) Riktigt bra start på våra 3 (även sista *snyft*) veckor i Thailand måste jag säga!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tror jag tjatat om detta hela resan, haha. Pizza, på en filt, på stranden, vid solnedgången. Detta med min mys-lista på Spotify i bakgrunden, såklart. "Näe alltså fan vad jag njuter just nu" (standardkommentar av mig denna resa). Där satt vi iallafall och pratade om livet, framtiden & kärlek tills himlen blev stjärnklar. Sen åkte vi till ett italienskt ställe för ett kula glass och ett glas vin. Perfekt torsdagskväll.

Likes

Comments

Sista av Bali, första av Vietnam. Enjoy!!!

Otroligt rörigt och bilderna hänger inte ihop för fem öre. MEN vill så gärna ta igen det jag missar, usch jag suger på att prioritera bloggen här borta.

Mår iallafall så (JÄVLA) bra. Livet är så fint. Är lycklig. Väldigt lycklig.

Likes

Comments

Klockan var ställd på 04:00 då det vankades utflykt. Soluppgång vid White Sand Dunes, helt underbart. Det var sån jäkla cool känsla att se solen så stor, så rosa och resa sig över hela himlen så nära på något vis. Detta med finaste sällskapet, mysmusik i bakgrunden och helt ensamma på en sandkulle. Efteråt åkte vi rund lite i sanddynerna med vår Jeep som vi hyrt, sjukt kul. Åkte runt till två andra ställen och avslutade morgonen vid Fairy Stream, ungefär som en flod man kunde gå promenad i, stanna och fika vid osv. Otroligt vackert.

Tror inte morgonen kunde starta på bättre sätt.

Likes

Comments