En summering av denna vecka:
Ingenting speciellt har hänt, inte gjort något rolig heller. Idag har jag träffat min egna Macgyver, och träffat en polare, samt hjälpt a friend med att städa lite. Nu har jag precis käkat middag, potatis med vego schnitzel och löksås. Vill oxå passa på att slänga in ett Grattis när jag ändå är igång. Mer än så tänker jag inte skriva. Ha ett grymt nyår så hörs vi 2k18!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det Julafton, och det var inte alls en av mina favoritdag. Men det som var det bästa med gårdagen var att jag iaf fick vara med och uppleva Lilla Buddahs första jul! Han fick en radiostyrd bil som han själv kan åka i! Det var mys trots omständigheterna. Jag hoppas mitt nyår blir bättre och att 2018 kommer bli lit! Har dock inga planer alls för nyår, så det visar sig vad som händer.
Hoppas ni haft en grym jul!

Ha det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Jag har nu i ca ett års tid sagt att jag hatar julen och att det är överskattat.. Men insåg nu inatt att jag har haft den känslan för att jag känt mig så ensam.. Och varenda julafton sen jag var ca 15 år gammal har jag alltid avslutat julafton med att gråta hela natten för att jag alltid känt mig annorlunda. Jag har alltid varit annorlunda, jag har aldrig varit som dom i min familj. Aldrig någonsin. Jag är det svarta fåret i min familj, och jag måste nog acceptera det lika mycket som dom.
Men förra julen och i år så är det en annan känsla jag haft.. Ensamhet.. Jag är inte ens lite taggad på julen, för jag vet inte ens hur jag kommer spendera min julafton. Jag har haft en och samma dröm i snart 10 år.. Jag har alltid drömt om att vara lycklig, speciellt över julen. För julen handlar om lycka och uppskattning. Tänker många gånger på att, hur underbart det hade varit att ha en flickvän att ta med och visa upp för familjen, en flickvän som köper kallingar som hon tycker är snygga men egentligen är jätte fula.. Nu handlar inte julen om det materiella! Jag har nog aldrig känt mig såhär ensam någon gång faktiskt. Det känns hemskt om jag ska vara ärlig. Det är läskigt.
Jag saknar så många som jag medvetet sårat för att jag varit alldeles för rädd för lyckan dom fick mig att känna.. Jag ber så sjukt mycket om ursäkt för det.. Men gjort är gjort.. Och jag får stå mitt kast nu..
Jag måste försöka blicka framåt, och fokusera på att allt ska bli bättre. Jag måste gå vidare även om jag inte vågar eller vill. Men jag är en krigare, och jag ska kriga för mig själv nu!

Ta hand varandra, och var rädda om varandra. Vi hörs!

Detta är mina första pepparkakshus jag någonsin gjort. Jag är stolt över dom.

Likes

Comments

Asså jag måste vara född bakom en sten eller bara allmänt efterbliven! För någon dag sedan så fick jag reda på att Ava Arrhult och Hector som gör musik ihop med Joakim Lundell, att båda dom är transpersoner! Verkligen S/O till dom! Jag såg ett klipp med dom på Youtube ang att dom är transpersoner. Dom inspirerade mig big Times innan jag ens visste detta, samt Joakim Lundell. Jag tycker det är viktigt att man kan ha förebilder som är som en själv. För jag relaterar till så mycket av det dom sa i det klippet jag såg på youtube. Joakim har alltid varit en stor förebild för mig, har följt han resa sen kungarna av Tylösand. Och för varje framsteg han gör så tror jag mer på mig själv. Jag ville mest ge Ava Arrhult och Hector en fet jävla S/O i detta inlägg. Ni är så jävla grymma och riktigt bra förebilder! Love You big Times! <3

Likes

Comments

Varför blir jag alltid emotionellt förstörd när det är Jul och nyår? Som till exempel nyss (kl 02.30), så började jag gråta av dagens avsnitt (19) på Julkalendern... Börjar alltid gråta när det närmar sig jul och nyår.. Troligen blir det att dygna inatt för min del. Eller ja, jag har sovit 2h ca. Senare idag så ska jag springa en massa viktiga ärenden, samt sätta mig och skriva ett brev. Igår åt jag och en polare vegansk tacos, ”Fuck the system” tänkte vi och hade fredagsmys på en måndag. Jag kommer för övrigt lägga ut en del av min ”2018 bucketlist”!! Så jag tänkte att vi skulle bocka av den tillsammans här på min blogg.

Ta hand om er så hörs vi!

Likes

Comments

Det här är nog första gången jag har riktig julångest.. Samtidigt som jag vill fira jul med familjen så vill jag bara fly från exakt allt. Förra julen var jag i Spanien och käkade svettiga köttbullar på Ikea. Dom var inte ens lite goda. Och i år så känns det som att det kommer bli en jävligt stel jul med familjen och co.
Vad gör jag för att undvika den här känslan? Hur blir jag av med den?
Jag har för tillfället ångest över exakt allt i livet. Sen är könsdysforin maxad just nu.. Knappt så jag vill duscha.. Det finns vissa saker som minskar dysforin dock, men det är inget jag kan trolla fram bara sådär. Det handlar om trygghet med vissa personer.
Sen en sak som ger mig den sjukaste ångesten är att bli tilltalad till fel namn och pronomen! Jag förstår att man har svårt att tilltala rätt när man bara har träffat mig sen innan jag kom ut som Transsexuell.. Men när man har varit med sedan dag 1 så bör det inte vara så svårt.
Detta inlägg blev lite rörigt, men det är minst lika rörigt i Hjärnkontoret just nu.
Ska försöka sova någon timme nu.

Ta hand om er så hörs vi!

Likes

Comments

Jag sov nästan i 24h.. Och har bara drömt massa skeva drömmar igen. Drömmar är ju oftast baserat på ens undermedvetna.. Måste hitta min drömtydarbok så jag kan kolla upp lite vad som försigår.. Så min lördag gick ut på att sova, inte gjort så mycket mer än så. Nu för en stund sen kom ett gäng på kaffebesök.
Mitt nya smeknamn är Kaffe tydligen, lätt att komma ihåg 😅

Nä ha det bäst så hörs vi!

Likes

Comments

Jag startade min Fredag med att städa och diska och sedan inte gjort så mycket faktiskt. Men tog en powernap för ett tag sedan och hade två sjukt fucked up drömmar..
Kommer bara berätta den ena.
Jag drömde att ett helt gäng var ute och jagade mig, legit JAGA..
En gammal vänt till mig försökte rädda mig med lyckades inte.. Dom hann ifatt mig.. Sen så band dom fast mig mot en telefonstolpe och verkligen totalt torterade mig. Efter en stund så byttes dom av, och då var det en person som jag älskar mer än livet som började tortera mig.. Men den personen ville egentligen inte tortera mig, man såg det i ögonen. Men denna person slutade efter ett tag och hjälpte mig att fly från dessa människor. Hon räddade mig, hon återupplivade mig igen..

Såå det var en av de skevaste drömmarna jag haft på länge..

Ha det bäst så hörs vi!

Likes

Comments

Idag har varit en sådan dag då dysforin har varit fruktansvärd.. Ångesten äter verkligen upp en inifrån. Att bli äcklad av sig själv när man duschar är nog det jobbigste med att lida av könsdysfori. Varför kan man inte bara knäppa med fingrarna så är allt som det ska vara? Men snart så hoppas jag att allt är på gång! Att allt kommer gå fort.. Det här blev ett ångestladdat inlägg. Men dom som vet, dom vet.

Ha det bäst så hörs vi!

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag kommit fram till att jag ska försöka få ner min resa som Transsexuell i skrift. Jag älskar att skriva, så det lär nog inte vara några problem.
Allt kommer nog inte vara transrelaterat..
Jag hoppas att bloggen kommer vara intressant för er!
Nu ska jag försöka sova en sväng.
Godnatt 💤

Vi hörs! 👋🏼

Likes

Comments