Jag har vart inne på lite olika hemsidor för att hitta ett par fina höstskor. Känner att jag har gått runt i mina Adidas superstars ett bra tag nu och har faktiskt tröttnat extremt mycket på dem. Så jag känner att jag vill hitta ett par nya som jag kan ha till speciella tillfällen men även till vardags. Såg ett par sjuuukt finna från Steve madden. Tror att dem flästa har sätt dem förut men det är just nu mina drömskor och jag har bestämt mig för att köpa dem. Det blir nog dem gråa men såg även att det fanns i smutsrosa och taupe färger. Vi får helt enkelt se vilka det blir!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hola! Idag är det måndag igen. Yaahii! Min helg har varit bra men den har gott fort som vanligt. Jag har det ganska lugnt i skolan nu eftersom att vi inte har några läxor, prov m.m på ett tag. Dock måste jag plugga lite hemma för att bli säkrare på vissa saker. I lördags så tog jag en lite trip in till stan med Blanca. Vi gick b.l.a till reload superfood bar vid Hötorget. Vi provade deras smoothie och jag tog en som hette "the hulk" den va supergod och fräsh och jag rekommenderar verkligen att gå dit om ni är sugna på smoothie i Stockholm. Sedan gick vi bara runt lite i affärer och kollade. Igår var det cheerleading på shemat. Träningen börjar kl 1 och slutar 15.30 så det är svårt att hinna göra så mycket innan och efter.

Likes

Comments

Jag verkligen börjat älska pinterest på senaste tiden. Jag har vetat ungefär vad som finns där eftersom att det har varit/är en väldigt populär sida/app och att man kan få inspiration där ifrån men jag har lixom aldrig varit inne där och tittat. Så förra veckan gick jag in på sidan och kollade och jag fastnade för det direkt och jag förstår inte varför jag inte har gått in på sidan tidigare. Dem har massa diy's, sminkförvaringstips, makeuptutorials, juldekorationer, halloween. inredning m.m. Pinterest är en perfekt sida om man gillar att göra inredning själv. Jag såg t.e.x en jättefin klädstång som även verkar vara väldigt lätt att göra själv. Men det som jag fastnade extra för var att den satt fast i taket. (jag infogar en bild). Nu har jag fått lite tips på hur jag ska fixa med förvaring till smink o.s.v....tips tips tips!

Likes

Comments

Hoola! Idag är det fredag och klockan är 6 på kvällen. Så sjukt vad skolveckorna går fort nu för tiden. Man hinner ju knappt med något innan det är fredag igen. Hur som helst så har denna dag gått väldigt fort med och vi slutade skoldagen med att sälja fika med några i klassen för att samla in pengar till klasskassan. Jag spenderade alltså min onsdagskväll på att baka bullar. Det gick bra och vi fick allt sålt väldigt fort. Sedan åkte jag hem och fick för mig att städa mitt rum. Jag tycker om att städa men att städa mitt rum är nog ett av det tråkigaste som finns, men när man väl börjat så kommer man in i nåt slags flyt. I helgen så har jag inte riktigt något planerat men det blir nog så att jag är med min lillasyster i morgon och att vi hittar på något kul tillsammans.

Trevlig helg!

Likes

Comments

Hola! Jag satt och kollade lite på makeup tutorials på instagram här om dagen. Då kom jag in på en killes instagram konto som heter theplasticboy. Han är såå sjukt duktig på smink och det är även ett bra sätt att hitta inspiration och nya produkter. Jag såg att han använde en foundation från ett märke som heter theordinary. Jag googlade märket och det verkar vara ett märke som många tycker om och rekommenderar. Dem har inte bara foundations utan även andra hudvårdsprodukter. Dem har två olika slags foundations. En som heter serum foundation som har mindre täckning och full coverage foundation. Det bästa är att dem är sjukt billiga och kostar bara runt 50 lappen. Det är lixom perfekt eftersom att det är en bra produkt för lite pengar.


Bild från: http://www.fenwick.co.uk/brands/the-ordinary/ Foto: Emily kemp

Likes

Comments

Lite bilder som jag förknippar med hösten. Så skönt nu att det har börjat bli kallare ute eftersom att det är ett steg närmre dem snöiga månaderna. Jag älskar vinter och jag lääängtar såå mycket dit för då är det jul, jag fyller år och snöö! Men jag tycker såklart att det är synd att sommaren är slut och att skolan har startat igång på riktigt men det slutade iallafall.

xoxo

Likes

Comments

hittade lite matbilder från i sommras som jag tror kan passa in här!

Likes

Comments