Kick off och Party.

Efter jobbet igår så drog jag och teamet på kick off, vi hade femkamp på Olles och det var skoj. Jag och en annan drog sedan vidare och mötte upp en annan jobbarkompis, vi käkade vappe, drack drinkar och gick sedan vidare. Natten slutade iallafall med Max och vi var hemma vid halv sex. Hade en sån rolig natt och det är verkligen ett under att jag höll mig vaken i 24h.

Likes

Comments

Min helg.

Min helg började med en lugn fredagskväll hemma. Igår så mötte jag upp en vän och vi gick till en bar och tog några drinkar, det var så himla trevligt verkligen. Idag passade jag på att sova ut lite, eller ja jag sov till 10 ungefär men det är ju länge i jämförelse med annars. Jag tog en härlig promenad längs vattnet i 40 min, när jag kom hem tog jag en dusch och åt sedan en riktigt god frukost.


Jag känner mig lite seg så jag ska se till att lägga mig riktigt tidigt ikväll så jag vaknar pigg och redo för en ny vecka!!

Likes

Comments

Vår i luften.

Detta är ju bara för underbart, strålande sol och klarblå himmel. Detta är utsikten från terrassen på jobbet. Vi gick ut en stund på lunchen och oj vad skönt det var, nästan så det var varmare ute än inne på lagret. Jag är så glad över att det är ljust ute när man åker till jobbet på morgonen nu också, det gör såå mycket för humöret!

Likes

Comments

Söndag.

Det är verkligen så vackert väder ute idag, nästan inte ett moln på himlen. Hade så gärna tagit en promenad längs vattnet, men det blir en vilodag för mig då jag har problem med benen. :((

Likes

Comments

Lördag. 

Första veckan på mitt nya jobb är avklarad, även en AW som vi hade igår. Känns hittills toppen och veckan har gått så snabbt. Denna helg var ändå väldigt efterlängtad, min kropp är inte van vid heltid och det känns verkligen. Det är så roligt och spännande att få göra något nytt, men lite saknar jag ju att flippa burgare såklart.

Likes

Comments

Gav mig själv en tidig present, ett armband från Balenciaga som jag så länge velat ha. Det var jag värd, försöker jag intala mig själv.

Idag är det alltså 7 dagar kvar tills att jag fyller 20 år, hur sjukt är inte det? Känner mig verkligen inte som min ålder, skulle kunna vara 16. Just på min födelsedag så jobbar jag, men på torsdag åker jag till Övik. Det ska bli så himla skönt att få bo hos mamma några dagar. Sen är jag så taggad på att få umgås med tjejerna och med tanke på hur det gick sist jag var hemma och festade vet jag inte riktigt hur det ska gå denna gång.

Likes

Comments

Var idag hos Amanda igen, var där för två veckor sedan och avfärgade mitt hår och färgade det. Idag gjorde jag slingor för att få det ytterligare lite ljusare. Är så nöjd med min hårfärg just nu, hon är så duktig!

Likes

Comments