View tracker

Äääälskar den mörka varm chokladen på EH!!

Nu är Sandra på väg hem till Övik, har haft såna bra dagar med henne här. Åker dit över jul, så det är inte alls länge kvar tills jag får träffa henne och resten av mina vänner igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Vardag
  • 10 readers

Likes

Comments

View tracker

Varit på stan hela dagen idag med bästa vän, avslutade det med middag på vappe. Felicia kom dit också, så himla roligt att få träffa båda tjejerna igen!! Jag ska börja uppdatera mer här nu, så ni får de mitt glammiga liv. ;)

Likes

Comments

View tracker

Min dag har bestått av tända doftljus, te, bra musik och Suits. Hur skönt som helst.

Likes

Comments

​Fick hem denna iförrgår (äntligen) och har hunnit läsa lite mellan mina arbetspass, jag älskar den såklart. Jag måste verkligen bli bättre på att läsa böcker, det är tragiskt hur mycket jag sitter med mobilen, datorn eller framför tvn.. 

Likes

Comments

Äntligen fredag! Jag har inte riktigt helg än, jag jobbar till 5:00 så har en natts jobb kvar men sen så! Imorgon blir det bio med bästa tjejerna, sen på söndag drar jag på Max open!! Jag tror verkligen att det kommer bli så roligt, är taggad till tusen. 

Likes

Comments

Jag älskar verkligen torsdagar, för på torsdagar kommer ett nytt avsnitt av Säkerstil. Började lyssna på podden i början av våras och är garanterat min favoritpodd. Just nu står jag och väntar på bussen och ska på jobbet.

Likes

Comments

En Balenciagaväska passar ju verkligen till exakt alla tillfällen. Jag har till och med ett sparkonto som jag döpt till Balenciaga, denna väska är ju fan ett måste.

Likes

Comments

HUR FINA???

Här ser ni alla färger i samma ordning som jag lagt upp i detta inlägg. Den sista färgen är läppstiftet jag hade sen innan.HÄR hittar ni inlägget om det.

Är ni intresserade av dessa och vill veta mer? Kontakta mig på facebook HÄR.

Likes

Comments

Min första är den klassiska i modellen Grineeh, denna är i plommonfärg.

Denna är i svart och är i modellen Maggia.

Sen har jag en kuvertväska i beige, denna hade jag på min bal.

Jag har alla mina väskor med gulddetaljer då jag helt enkelt bara tycker att det passar mig bättre. Min favorit är absolut Maggia då den är i ett helt annat material än de andra. Den är väldigt stor också och det är verkligen ett plus då jag alltid går runt med alldeles för mycket saker i mina väskor. Varför Grineeh inte är favvisen längre är för att jag inte tycker att kvalitén varit bra alls, upplevde att den fort tappade färg på vissa ställen samt har den tappat lite färg på "märket". Det är såå tråkigt, för väskan är annars så fin och jag älskar den lila färgen!!

Likes

Comments