22 april

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min vecka i bilder.
Busy at work med att lägga ut på mystory.

Jag kom hem till mina föräldrar i fredags, vilket är så fruktansvärt skönt. Att jag ens kunde ta mig till Övik i fredags är ju ett under och jag är så tacksam över alla fina människor som jag har i min närhet som gjorde det möjligt. Min vecka har varit helt okej, har jobbat rätt mycket och haft mycket att göra. Fredagen var hemsk och är som sagt väldigt tacksam, över mycket. Men nu är jag hemma i norrland och ska ta vara på varenda lediga sekund jag har här.

Likes

Comments

Mönster och färg.

Det finns verkligen så många fina jackor nu inför våren och sommaren. Jag har precis köpt en röd skinnjacka, men den gula här ovan är ju såå fin också. Jag är helt besatt av färg och mönster, vilket det finns så mycket av just nu! Jackorna ovan är ifrån H&M, Zara och Mango.

Likes

Comments

Never look back.

Visst är skjortan fin!!?

Tjejerna har varit här denna helg och det har varit så roligt. Veckan har varit tuff och att ha dem här var väldigt skönt. Vi var på Mos i lördags och det var där jag köpte skjortan ni ser här ovan. Aldrig varit en fan av tryck och text på klädesplagg, men jag tycker denna är såå söt. Jag tycker om texten. Om en vecka kommer jag antagligen ha hela garderoben full med kläder med tryck och budskap, jag funkar ju så. Börjar med ett plagg sen blir jag besatt.

Likes

Comments

Tre av alla låtar som de senaste dagarna varit på repeat i mina hörlurar.

Likes

Comments

Myssöndag.

Började denna söndag med att dra på mig myskläder och ett par sneakers och tog en lugn promenad längs vattnet. När jag kom hem gjorde jag frukost som jag åt i sängen med youtube på datorn. Idag står vika tvätt, laga matlådor och film på schemat. Jag älskar verkligen söndagar, de är så mysiga av någon anledning.

Jag har även bokat flyg till Övik vilket gör vardagen lite enklare när man har något att längta till. Det är dock ett bra tag kvar tills jag åker hem, men behövde verkligen något att se framemot just nu. 💛

Likes

Comments

Kick off och Party.

Efter jobbet igår så drog jag och teamet på kick off, vi hade femkamp på Olles och det var skoj. Jag och en annan drog sedan vidare och mötte upp en annan jobbarkompis, vi käkade vappe, drack drinkar och gick sedan vidare. Natten slutade iallafall med Max och vi var hemma vid halv sex. Hade en sån rolig natt och det är verkligen ett under att jag höll mig vaken i 24h.

Likes

Comments

Min helg.

Min helg började med en lugn fredagskväll hemma. Igår så mötte jag upp en vän och vi gick till en bar och tog några drinkar, det var så himla trevligt verkligen. Idag passade jag på att sova ut lite, eller ja jag sov till 10 ungefär men det är ju länge i jämförelse med annars. Jag tog en härlig promenad längs vattnet i 40 min, när jag kom hem tog jag en dusch och åt sedan en riktigt god frukost.


Jag känner mig lite seg så jag ska se till att lägga mig riktigt tidigt ikväll så jag vaknar pigg och redo för en ny vecka!!

Likes

Comments