Jag fick mitt hår stylat av Sebastian Professional i lördags, hur ballt? Skulle ju aldrig få för mig att göra något liknade på mig själv, men tyckte det var riktigt coolt. En wet look med lockar, kommer garanterat ha detta igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

20 årskalas <3

Igår åkte jag till Vässan för att fira världens bästa Joss som fyller år till veckan. Jag hade så roligt hela kvällen och det så var så himla kul att få träffa henne också. Det var Pink Party och jag hade en ljusrosa kavaj som jag ääälskar, så fin är den. Jag tappade ju dock en hel drink över den, men ja ni vet det är sånt som händer.

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagens lunch blev på Hermans med Lina och hennes pojkvän som är i Stockholm över helgen. <33 Så bra mat med ett ännu bättre sällskap.

Likes

Comments

Hur fint?  <3

Vilken fredaaag! Phil's i solen på terassen till lunch, vår-aw på jobbet, 20 grader.(?!!!) Vid 8 tiden drog jag och tre andra från jobbet till Grönan, vi åkte lite karusell, lyssnade på Hov1 som spelade och hade det bara så bra. Jag kommer inte ihåg när jag var så glad senast som jag var igår.

Likes

Comments

Last night.
<3

Min lördagkväll spenderades med hjärtis på Vau, massa god mat och maaassa vin och champagne. Det blev en lyckad kväll med andra ord. Jag vill ha alla lördagar såhär, med henne.

Likes

Comments

Chicken ramen.

Veckan har verkligen gått så snabbt och det klagar jag inte på. Igår drog stannade jag i stan efter jobbet och träffade upp min storebror på en restaurang. Maten var riktigt bra och det var så himla roligt att träffa min bror. Jag hade inte träffat honom sen i februari. Det är verkligen största nackdelen med att bo här, att inte kunna träffa familjen när man vill..

Likes

Comments

Likes

Comments

22 april

Likes

Comments