Var idag hos Amanda igen, var där för två veckor sedan och avfärgade mitt hår och färgade det. Idag gjorde jag slingor för att få det ytterligare lite ljusare. Är så nöjd med min hårfärg just nu, hon är så duktig!

Likes

Comments

Hej! De tre senaste dagarna har Amanda varit här och hälsat på mig! Det har varit så mysigt och vi har haft det sååå roligt dessa dagar. Vi var en sväng på mos, vi har varit på bio, varit på julmarknaden i gamla stan och sen bara strosat på stan. Nu jobbar jag stängning hela helgen sen åker jag till Övik på måndag och stannar i nästan två veckor, det kommer bli så skönt.

Likes

Comments

Jag har ju verkligen noll julfeeling helt ärligt, antagligen är det för att jag inte har särskilt mycket jul här hemma och sen vädret som vi har. Idag har det varit 9+. Jag klagar inte på det för jag tycker att det är såå skönt, men det är ju lite tråkigt. Jag åker hem till mina föräldrar över jul så då kommer det väl!

Likes

Comments

Jag sitter just nu och skriver inköpslista inför min veckohandling. Amandas nya låt är ett såånt tips också.

Jag vaknade vid 16 ungefär, jag jobbade till 7 imorse så that's why. Precis ätit min frukost.. och ska snart göra middag då jag börjar vid 20 igen. Det ska bli skönt att kunna sova ut imorgon utan att ha någonstans att åka, att sova bort hela dagarna är ju dock såå tråkigt.

Likes

Comments

Äääälskar den mörka varm chokladen på EH!!

Nu är Sandra på väg hem till Övik, har haft såna bra dagar med henne här. Åker dit över jul, så det är inte alls länge kvar tills jag får träffa henne och resten av mina vänner igen!

  • Vardag
  • 215 readers

Likes

Comments

Varit på stan hela dagen idag med bästa vän, avslutade det med middag på vappe. Felicia kom dit också, så himla roligt att få träffa båda tjejerna igen!! Jag ska börja uppdatera mer här nu, så ni får de mitt glammiga liv. ;)

Likes

Comments

Min dag har bestått av tända doftljus, te, bra musik och Suits. Hur skönt som helst.

Likes

Comments

​Fick hem denna iförrgår (äntligen) och har hunnit läsa lite mellan mina arbetspass, jag älskar den såklart. Jag måste verkligen bli bättre på att läsa böcker, det är tragiskt hur mycket jag sitter med mobilen, datorn eller framför tvn.. 

Likes

Comments

Äntligen fredag! Jag har inte riktigt helg än, jag jobbar till 5:00 så har en natts jobb kvar men sen så! Imorgon blir det bio med bästa tjejerna, sen på söndag drar jag på Max open!! Jag tror verkligen att det kommer bli så roligt, är taggad till tusen. 

Likes

Comments

Jag älskar verkligen torsdagar, för på torsdagar kommer ett nytt avsnitt av Säkerstil. Började lyssna på podden i början av våras och är garanterat min favoritpodd. Just nu står jag och väntar på bussen och ska på jobbet.

Likes

Comments