Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår åt jag och Felicia på en Italiensk restaurang till lunch. Sjukt goda pizzor och så mysigt var det. Tutto Bello heter stället och jag rekommenderar verkligen!

Likes

Comments

Allsång på Skansen.

Efter jobbet på tisdag så hämtade Evelina upp mig i stan för att sedan dra mot Djurgården. Vi åt (sjukt)god mat där och sedan tog vi en promenad bort till Skansen. Det var helt fantastiskt väder, inte ett moln på himlen! En perfekt kväll att spendera på Allsång på Skansen.

Likes

Comments

Jag mötte upp Lisa efter jobbet och vi satte oss på en båt för att ta ett glas och mysa lite. Det har varit helt underbart väder idag, så det var perfekt att avsluta dagen på detta sett!

Likes

Comments

<3
En helg i Norrland.

Jag åkte som sagt hem till mina föräldrar i Ö-vik i fredags och har spenderat helgen där. Det har verkligen varit så himla mysigt och jag har haft den bästa helgen på länge. Det var så roligt att överraska mamma och hon blev ju så glad, sen att jag fick en kväll med Felicia var verkligen det jag behövde. Jag längtar redan till nästa gång jag sitter på väg upp till Norrland igen.

Likes

Comments

Sitter just nu hos min frisör och får håret fräscht igen. Det har varit en lite dyr vecka med fotbehandling, nu frisör och att jag imorgon åker till Ö-vik(!). Men det är verkligen saker jag älskar att lägga pengar på och tycker är så värt. Att jag får träffa min älskade mamma imorgon är dock den största lyxen jag vet och det ska bli så himla roligt då jag åker upp och överraskar henne! ❤️

Likes

Comments

Detta kan man säga är materiell lycka på extremt hög nivå hörni. Dessa skor har ju varit på måltavlan sen jag såg dem första gången och nu är de äntligen mina??!! Hur fina är de inte? 😩😩

Likes

Comments

Likes

Comments