Dagens middag blev fiberhavregrynsgröt med massa gottis. Nu laddar vi om för ett cirkel pass! 💪🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hela veckan har varit ett rent helvete. Går runt som en zombie och ber till Gud att få slippa denna skiten. Ångesten äter upp mig inifrån och demonerna överröstar allt annat. Bullimi tankarna har hälsat på igen och jag kan inte ens känna lukten av mat utan att spy av ångest. Fanfanfanfanfanfanfan. Jag vill inte.

Likes

Comments

I'm back, bitches!
Detta blir alltså det första inlägget 2017 eftersom jag är världens sämsta bloggare. :)

Uppdatering på mitt liv då. Allt är som det ska, allting är bra och jag är hel och ren. Tränar 6 dagar i veckan, sover svinkasst, äter hela tiden, städar, tvättar och lever livet helt enkelt! Och det hoppas jag att ni också gör! Lever livet alltså. ;)

Likes

Comments

Haft en produktiv dag idag!

Vaknade klockan 11, tog med ena vovven ut på 40 minuters powerwalk, åkte till Ockelbo för att uträtta några ärenden, kom hem och åt, diskade och hängde tvätt!
Så jävla skönt att äntligen gjort nånting av dagen, att jag vänt tillbaka dygnet igen (vilket var välbehövligt).
Psyket är för tillfälligt under kontroll vilket också är jävligt skönt och välbehövligt. Livet rullar på, precis som det ska!

Likes

Comments

Dagen har bestått utav städning, diskning matlagning, och tvättning. Skinande rent och doften är gudomlig.
Älskar att ha det skinande rent runtom mig, nybäddat, massa ljus och bara gosa ner sig under ett varmt täcke, då mår jag bra. När jag har gjort något produktivt under dagen, då flödar endorfinerna som aldrig förr vill jag lova!
Nu pratar jag med Mos, letar filmer, diskuterar allt mellan himmel och jord, hon är inte min vän, hon är den lillasystern jag aldrig fick. Vi är så lika men ändå så olika. All kärlek till dessa människor som får en att börja hoppas lite till för varje dag. Bästa.

Likes

Comments

Jag är trött på att vara rädd.

Jag gillar honom, jag gillar honom så det värker i kroppen, men jag sabbar allting hela tiden för att jag är rädd. Jag är rädd för att visa känslor, jag är rädd för att släppa in någon, jag är rädd för att låta någon komma nära, jag är rädd för att blir kär. Samtidigt som jag är livrädd för att vara ensam. Jag är livrädd för allting med andra ord. Och därför stänger jag av allting, jag beter mig som en jävla idiot, för vem skulle vilja lära känna en sådan? Jag fortsätter ligga runt, för en sån människa vill man ju inte ha något med att göra. Jag fortsätter med mina destruktiva saker, som inte bara gör illa mig, utan även dom i min närhet. That's me.

Likes

Comments

För ungefär 2 år sen fick jag kontakt med en kille som bodde på ett behandlingshem, låt oss kalla honom för "T". Han skrev till mig via en dejting-app, han var så charmig, så snygg, så snäll, så perfekt.
Vi skrev i några dagar, sen bestämde vi oss för att träffas, vilket vi gjorde. Och jag föll pladask. Han hade allt jag någonsin kunde drömma om. Rakat huvud, gudomliga ögon, muskulös, bredaxlad, charmig, tatueringar, lång. Han såg ut som dom flesta kriminella i filmerna gör, vilket jag tyckte och fortfarande tycker är så fruktansvärt attraherande.

Han började smyga ut på nätterna då hans behandlare lagt sig och somnat. Likaså dom andra på behandlingshemmet. Och äntligen fick jag ha honom i min famn, kyssa honom, höra dagligen att jag är snygg, sexig, underbar, ja, allt jag behövde höra.
Men efter några veckor kom dom på honom när han skulle smyga ut, och blev därför utkastad, och flyttade nästintill in hos mig.
Och då började mardrömmen.

Allt jag gjorde var fel. Allt jag sa var fel. Han började hota med att lämna mig för att jag inte ville hjälpa honom med hans sprutor, (anabola). För att jag hade omaka strumpor på mig, för att jag inte ville ha sex med honom 30 gånger om dagen, om jag var på toan för länge, om jag duschade för länge, om jag spelade på mobilen, vad jag än gjorde.

När jag fick panikattacker, vilket jag fick väldigt ofta med tanke på att han hela tiden sa att allt jag gjorde fel, att jag var fel. Skrattade han mig i ansiktet och bad mig växa upp och ta tag i mig själv, att det som gällde var "psyket nästa". Jag var även på väg upp ur en djup depression just då, vilket gjorde att jag hade mina dagar då jag inte orkade göra speciellt mycket. Vilket han var väl medveten om. Men då sa han åt mig att rycka upp mig, att visa lite mognad.
Hela tiden tryckte han ner min psykiska ohälsa. Varje dag, i flera månader.

Sen kom svartsjukan, när jag jobbade kom han in i butiken bara för att se att jag inte var otrogen. Jag fick inte skriva eller ha kontakt med mina killkompisar, jag fick inte ens ha kontakt med min bror, jag fick inte prata med någon av det manliga könet, inte ens hälsa, inte sitta bredvid någon, för jag var hans och ingen annans.

Jag jobbade, jag stod i kassan och det kom in ett grabbgäng, dom plockade sina varor och gick till kassan där jag stod, dom la upp varorna på bandet och jag gjorde mitt jobb. Jag sa hej, skannade varorna och tog betalt och sa "tack och hej!", precis som jag alltid gör och alltid har gjort. T såg detta, och jag visste att helvetet skulle bryta ut när jag kom hem. Vilket det gjorde. Han stod och rökte sitt gräs från min balkong när jag kom hem. Jag sa snällt åt honom att om han vill röka gräs får han gå ut, då det luktade i hela lägenheten.
Då fick han något frispel och sa att jag varit otrogen och att han skulle lämna mig och aldrig komma tillbaka. Som han gjort allt för många gånger. Jag fick i vanlig ordning panikattack, han tryckte ner mig och hånade mig för att sedan trösta mig. Detta pågick i flera månaders tid och det är mycket jag har valt att inte dela med mig av, då det är så pass jobbiga och grova saker som jag än idag inte klarar av att berätta. Men tillslut så förstod jag att jag levt ihop, älskat, haft sex, pratat, gråtit, pussat, umgåtts och sovit med en psykopat i flera månaders tid. Och jag kastade ut honom.

Jag har fortfarande svårt att sova, har fortfarande mardrömmar, kan inte koppla av, har väldigt svårt att lita på människor och framförallt släppa in människor i mitt liv.

Men om det är en sak detta har lärt mig, så är det att älska mig själv, trots mina brister och min psykiskaohälsa. För du duger precis som du är, och låt förfan aldrig någon få dig att tro något annat.

Likes

Comments

1. Namn:
 Lina Westin

2. Stjärntecken:
 Jungfru

3. Tre rädslor som du har: Spindlar och människor.

4. Tre saker som du älskar:
 Min familj, Mos (Moa) och träning.

5. Har du en bästa vän: 
Ja, Mos och min syster.

6. Hur lång är du:
 163,5 cm!

7. Vad saknar du just nu: Närhet.

8. Din favoritfärg: Svart.

9. Är du kär i någon:
 Nej.

10.  Drömresa: USA, Thailand och Dubai.

11. Favoritplats: 
Min säng och bland människor jag tycker om.

12. Favoritmat: Tacos.

13. Är du någon gång ironisk: Typ alltid😂

14. Ögonfärg:
  Grönblå ish!

15. Hårfärg: 
Svart.

16. Favoritfärg på kläder:
 Svart

17. Favoritfilmer: 

Life as we know it, LOL, Torka aldrig tårar utan handskar.

18. Någon du älskar:
 Mos

19. Tatueringar/piercingar du vill ha: Oj, finns hur mycket som helst! Är inte klar på långa vägar ;)

20. Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade: Japp :)

21. När höll du senaste handen med någon: 3 dagar sedan tror jag :)

22. Längtar du till något:
 Varma mysiga sommarkvällar! 

23. Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för: Ja, det gör jag' 

24. När kramade du någon senast: Igår:)

25. Har du gått in i en dörr: Inte vad jag kan minnas! 

26. Har du ramlat ner för en trappa: Japp, några gånger.

27. Föredrar du att vara bakom eller framför kameran: Jag föredrar att vara bakom kameran, inte så mycket för att vara med på bild. 

28. Spenderar du pengar eller sparar du dom: Jag är en riktigt slösa! 

29. Har du varit olyckligt kär: För många gånger.

30. Favoritcitat: Här är ett av dom! 👇🏼


Puss

Likes

Comments

Dagens frukost! 

1dl havrekli
2,5 dl vatten 
Ca 1 tesked kokosolja 
Salt efter behag. Koka i 4 minuter. 
 Häll upp gröten i en tallrik, strö över chiafrön, kanel och frukt/bär. Smaklig måltid! ;)  


Likes

Comments