Men hallå där!
Jag vet att bloggen är kaos just nu, men tro mig, det ska jag försöka ändra på! :)
Jag ska försöka hitta någon som kan göra en snygg header åt mig å lite så, sen jäklar! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ni vet när man aldrig räcker till, när allt man gör, vad man än gör så är det bara fel? Ja, välkommen till mitt liv.
Depressionen slår mig med knytnäven i ansiktet, panikångesten likaså. Jag kan inte kontrollera mig själv längre.
Problemet är inte att folk snackar. Problemet är att dom aldrig går vidare. Dom dömer mig fortfarande för misstagen jag gjort för 3-4 år sedan. Och jag börjar bli riktigt less på det. Jag är inte den människan jag var för 3 år sedan. Inte alls. Och att folk drar upp allting igen, dom åren som var dom värsta i mitt liv kommer tillbaka. Och jag rasar ihop. Jag orkar inte mer. Jag är klar med detta. Jag känner mig klar med livet. För om det är såhär det ska vara så är det inte värt det.

Likes

Comments

Här sitter jag. Men en glödande cancerpinne mellan fingrarna, musik på högsta volym och bara ler. Det har inte varit lätt att ta sig hit. Inte alls faktiskt. Men jag är så otroligt tacksam och lycklig över att ha klarat av allt skit jag varit med om. Alla som alltid varit där. Alla som bryr sig. Dom som skjutsat mig till akuten när jag ville dö. Dom som alltid ställt upp oavsett vad. Alla som kramar om mig och säger att dom är stolta. Man har bara ett liv. Man måste vara rädd om det. 
För 1 år sedan hade jag planerat att inte leva just ju. Allt var planerat, allt var fixat. Men här sitter jag, lyckligare än någonsin att jag lever. Har världens bästa familj och vänner som alltid har varit där och dragit upp mig. Varje gång. 

Mina ärr på kroppen kommer aldrig att försvinna. Men vad gör det? Det är en del av mig och en del av min historia. Det var min flykt. Jag har varit skadefri i ca 1-2 år nu. Jag som trodde att jag aldrig någonsin skulle kunna leva utan mina älskade, hatade rakblad. 
Var rädda om det ni har. Var rädda om det som betyder något för er. Och var stolta. För vi är alla fighters. På ett eller annat sätt. Och vi är grymma! 

Likes

Comments

Ångest slår till mig med en käftsmäll. Allt bara kommer över mig. Kan inte sova. Ska upp och jobba imorgon men vill inte. Jag kan inte leva ett normalt liv, vilket jag aldrig kunnat göra. Och jag är trött på det nu. Jag vill kunna gå på resturang, hemmafester, bio, festivaler, konserter, kunna ta en spontan fika, kunna åka kollektivt, kunna shoppa. Allt det där jag inte kan göra. Att vara den tonåringen jag aldrig fick vara. Jag vill vara hon som är rolig att umgås med, hon som folk vill ha på sina fester, hon man ringer då man vill ta en fika på stan. Men jag kan inte. Jag har aldrig varit den tjejen. Just nu önskar jag inget hellre än att kunna leva ett normalt liv. Utan ångest. Utan sömnproblem. Utan ärr på kroppen. Utan oro för allting. Jag vill bara leva ett normalt jävla liv någongång. Men jag börjar ge upp hoppet om det. Jag ger upp. För det kommer aldrig att hända. Jag kommer aldrig bli den jag önskar att jag vore. Likes

Comments

Hej mina små krigare! 
Förlååååååååt, jag vet! Är sämst. Men har inte mått så bra och inte haft någon lust att ha någon som helst kontakt med omvärlden på senaste tiden. Allt har bara varit kaos helt enkelt. Dessutom så jobbar jag ganska mycket just nu. Vilket får min hjärna och kropp att kollapsa. Ni vet, panikångest och människor är inte världens bästa kombination som ni kanske förstår. Så jobbar jag, som idag 9:45 till 14:00 så känns det som att jag jobbat minst 20 timmar. Vilket inte är så himla lätt. 
Jag jobbar i matbutik, måste alltid ha energi och vara trevlig hur dåligt jag än mår. Vilket även det tar på krafterna. Men pengar och social träning behövs så det är lika bra att få det överstökat! Man blir ju glad när man ser hur mycket man har på kontot sen, liksom. Det är det man får tänka på!  

Medan alla andra är ute i solen, är ute på promenader, äter glass, är med vänner osv så ligger jag i ett svalt mörkt rum framför Maria Wern. Jag ska gå ut sen när alla människor lagt sig istället, eftersom jag älskar människor så otroligt mycket, haha! Nä, nu film. 

Puss

Likes

Comments

Hej, sockerpullor! 

Jag behöver er hjälp! 
Vad brukar ni lyssna på för musik när ni är deppig? Jag lyssnar bara på sånt som jag kan relatera till eller sånt som får mig att må ännu sämre. Ganska konstigt egentligen, men då får man gråta och sen blir man så trött och somnar typ... Haha. 
Nu ska jag slå på en film och försöka varva ner lite! 
Puss

Likes

Comments

1. Namn:
 Lina Westin

2. Stjärntecken:
 Jungfru

3. Tre rädslor som du har: Spindlar och människor.

4. Tre saker som du älskar:
 Min familj, Mos (Moa) och träning.

5. Har du en bästa vän: 
Ja, Mos och min syster.

6. Hur lång är du:
 163,5 cm!

7. Vad saknar du just nu: Närhet.

8. Din favoritfärg: Svart.

9. Är du kär i någon:
 Nej.

10.  Drömresa: USA, Thailand och Dubai.

11. Favoritplats: 
Min säng och bland människor jag tycker om.

12. Favoritmat: Tacos.

13. Är du någon gång ironisk: Typ alltid😂

14. Ögonfärg:
  Grönblå ish!

15. Hårfärg: 
Svart.

16. Favoritfärg på kläder:
 Svart

17. Favoritfilmer: 

Life as we know it, LOL, Torka aldrig tårar utan handskar.

18. Någon du älskar:
 Mos

19. Tatueringar/piercingar du vill ha: Oj, finns hur mycket som helst! Är inte klar på långa vägar ;)

20. Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade: Japp :)

21. När höll du senaste handen med någon: 3 dagar sedan tror jag :)

22. Längtar du till något:
 Varma mysiga sommarkvällar! 

23. Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för: Ja, det gör jag' 

24. När kramade du någon senast: Igår:)

25. Har du gått in i en dörr: Inte vad jag kan minnas! 

26. Har du ramlat ner för en trappa: Japp, några gånger.

27. Föredrar du att vara bakom eller framför kameran: Jag föredrar att vara bakom kameran, inte så mycket för att vara med på bild. 

28. Spenderar du pengar eller sparar du dom: Jag är en riktigt slösa! 

29. Har du varit olyckligt kär: För många gånger.

30. Favoritcitat: Här är ett av dom! 👇🏼


Puss

Likes

Comments

Jag har nyss sett ett socialt experiment om våldtäckt. Som är baserad på en verklig historia. Kvinnan som berättar historien blev våldtagen av sin kusin på sin 13 års dag. Hon berättar allting som hände och hur det kändes, vad han sa, vad han gjorde, hon berättar hur hon kände efteråt, att ingen hjälpte henne trots att dom hörde henne skrika. Ingen hjälpte henne. Dom kunde ha stoppat alltihop, men istället var dom så jävla fega och gick därifrån istället. Är det såhär det ska vara? Ska man behöva vara rädd för att vara ute? Ska man behövs vara rädd för att vara kvinna? Ska man behöva vara rädd för att leva? Det här måste få ett slut. Allting bara eskalerar. Vi kan inte ha det såhär, människor får sina liv förstörda pga psykiskt störda människor som inte har några gränser. Vi måste göra något åt detta, vi kan inte leva såhär längre. Jag länkar videon nedan, rekomenderar verkligen att kolla på den. Man får sig en jävla tankeställare. 

Likes

Comments

Hej! Frukosten intagen och nu väntas tvätt, städning å träning! Bilder på träningspasset kommer senare! :) 

Likes

Comments

Dagens frukost! 

1dl havrekli
2,5 dl vatten 
Ca 1 tesked kokosolja 
Salt efter behag. Koka i 4 minuter. 
 Häll upp gröten i en tallrik, strö över chiafrön, kanel och frukt/bär. Smaklig måltid! ;)  


Likes

Comments