View tracker

Kisses

Likes

Comments

Hej babes!

Det var galet längesen jag uppdaterade på bloggen så tänkte att det var dags att göra det nu. I måndags träffade jag mina tre utav fyra systrar. Vi myste inne i stan inne på Kungshallen. Jag och en Caroline delade på en ceasar sallad. Mycket mycket gott, för en gång skull lite nyttig också! Haha!

Bilder från måndags

Puss

Likes

Comments

Puss Isabelle

Likes

Comments

Hej babes!

Riktig shopping dag har det varit med bästa Alexandra! Har köpt lite blandat, tex klänning, tröja, värmeskydd till håret osv osv. Vi åt även på espresso house

Puss Isabelle

Likes

Comments

Bild från igår

Puss Isabelle

Likes

Comments

View tracker

Har jätte svårt att sova, så jag skriver ett inlägg istället. Har så galet mycket panik, stress och ångest så jag kan absolut inte sova och har varit såhär i några dagar och över för ungefär ett halvår osv osv.

Jag måste bara säga att resa, världen osv inspirera mig så galet mycket! Vill bara upptäcka hela världen på en och samma gång. Innan jag dör har jag bestämt att jag ska åka runt hela jorden, se och bara njuta.

Puss Isabelle

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej Babes!

Alltså for reaaal, vad är det för fel på folk i samhället? Vill inte att hela inlägget ska verka negativt osv. Men på riktigt, när jag kollar på sociala medier hur äckliga vissa folk är. Hur man kränker varandra, hur man hatar och hur man beter sig? Hur hela dubbelmoralen växer. Alltså till exempel nyss kollade jag instagram och såg en tjej som la ut en bild på en annan tjej som visade rumpan och skrev under bilden "äckliga orre sluta lek tumblr" asså snälla vad är det för fel på just den här tjejen, eller vad är skillnaden på hennes rumpa och en "tumblr" rumpa, på riktigt alltså jag förstår inte? Och vad fan har hon med den här tjejens liv och göra och vem fan är hon att döma? Förstår om man är religös och förbjudet att inte visa kropp, men det är också förbjudet/haram att döma och kränka folk på det där sättet. Blir skit trött på folk, man lever bara en gång så lev ert liv och gör vad fan ni vill som gör er glad och inte kränker någon annan!

Puss Isabelle

Likes

Comments

Godmorgon babes!

Igår blev det alldeles för spårad kväll (trots att jag var sjuk och tänkte stanna hemma), orkar inte ta upp nånting nu. Men vi hade iallafall kul tills de spårade så det var en lätt värd kväll! Lite bakis men ja, man mår som man förtjänar. Nu ska jag möta en tjej kompis en stund efter det blir det äta på resturang med pappa som fyllde år igår och sedan möta tjejerna! 😝

Bilder från igår

Puss Isabelle

Likes

Comments

Hej babes!

Stannade hemma från skolan idag, har fått galet ont i halsmandlarna... Jaja, bättre det så det blir hemmakväll idag tror jag. Kan ni tänka er en Isabelle som är hemma på en fredag? Hahaha, inte jag men ska tvätta, städa och laga middag till mamma när hon kommer hem.

Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla på lite youtube, sminkvideos och vloggar osv.

Här får ni en bild/text av vad mitt namn betyder! 😜

​Puss Isabelle

Likes

Comments