Header
View tracker

Detta är en del av den träningen som jag gjorde idag på gymmet innan jag gick till skolan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!
Då är lovet slut, jag är tillbaka från Polen & skolan har börjat igen! Kan ni tänka er att det är cirka två månader kvar till sommarlovet och fram tills dess finns det inga lovdagar. Det finns ändas några få "studiedagar".. Är det bara jag som är skoltrött? Jag vill ha sommarlov nu. Det är bara att komma tillbaka till sina vanliga dagsrutiner. Vakna, käka frukost, skola, hem, plugg, gym/handboll osv..

Juste jag har nämligen fått ett sommarjobb i en fritidsgård. Jag ska sommarjobba hela sommarlovet. Vilket är både bra & dåligt. Det är bra för att då kommer jag ha mycket mer pengar & jag har även en bra grupp som jag kommer att jobba med. Men det kan vara dåligt för då kanske jag inte får en riktig bra bild över sommarlovet. Men jag har absolut ingenting att förlorar på det. Förra året hade jag chansen att få jobba under hela sommarlovet och då tackade jag nej vilket var väldigt dumt och sedan ångrade jag mitt val. Denna gången tänker jag inte vara lika dum och tacka nej, därför valde jag att jobba under hela sommarlovet.

Likes

Comments

View tracker

På bilden kan ni se hur det ser ut där vi sover. Ja det är rätt så mysigt!
Igår åkte vi till Barlinek runt 17.00, vi började med att sola solarium och sedan var vi hos min bror med några vänner och där dega vi bara. Efter solarium gick vi till affären, när jag skulle betala för sakerna upptäckte jag att min plånbok var borta. Jag sprang snabbt till solariet, frågade kvinnan ifall hon hade hittat en plånbok så svarade hon med ett nej. Men hon sa att det var okej att gå in i rummet och kolla. Jag gjorde det & som tur så hittade jag min plånbok. Kvällen slutade med att vi gick till en bar & klubb. Där träffade vi massa vänner, hur kul som helst.

Dag 3
Alltid lika gött att somna halv 5 på natten/morgonen och bli väckt av Blanka klockan 8 på morgonen.. 12.30 hade jag tid hos en kvinna som skulle fixa mina ögonbryn. Jag har gjort permanentögonbryn. Det började med att jag träffade kvinnan från receptionen hon berättade för mig hur det går till. Tillsammans fyllde vi en lapp där fick jag fylla i ifall jag är allergisk mot något eller ifall jag har några sjukdomar eller så. Sedan träffade jag kvinnan som gör själva behandlingen. Hon började med att lägga en bedövningssalva, jag fick bara sitta och vänta i cirka 30 minuter för det tar tid tills den kommer igång. Sedan bestämde vi en ögonbrynsform tillsammans. & sen började hon de hela, fylla i ögonbrynen med en slags nål. Det gjorde faktiskt inte så ont. Nu ska jag bara ta de lugnt i veckan, smörja in ögonbrynen varje dag. Om 4-5 dagar blir färgen inte lika stark och om 3-4 månader ska jag träffa henne igen då ska hon fylla i ögonbrynen igen.

Just nu sitter jag & Ida hemma hos Ania, vi ska gå ut och grilla och sedan ska vi åka tillbaka till Sarnik och förbereda inför påsk! Ha en trevlig dag för vi ska njuta av de fina vädret!!

Likes

Comments

Ja då är första dagen över! Vi kom fram runt 9 tiden som det var planerat! Jag hade tid hos frisören 10.30 så vi hann inte ens åka hem och lämna väskorna eftersom det hade varit onödigt att åka fram och tillbaka. Så vi stannade kvar i Barlinek från 09.00 till 16.00. Ja, min syster bor i en liten by som ligger 8km från den "stora" staden Barlinek. Efter frisören tog vi några bilder, solade solarium, tog lång promenad, käkade osv. Sedan kom vi äntligen hem till min syster, Ida fick se hur min syster bor och hon tyckte verkligen om det. Vi fixade vår egna mysiga vårning där vi sover juste nu och därefter åkte vi tillbaka till Barlinek för att kolla på min systerson fotbolls match eftersom han tjatade på mig rätt så mycket. Men det är alltid lika kul och verkligen se hur mycket han har utvecklats! Nu är det dags för mig att sova, vi hörs imorgon!

Btw. Fick en sjukt fin present från min gudmor! En stor temugg med 3 bilder på mig och en text där det står 18-år på. Fick även en vinflaska, pengar & en ask. Men tycker verkligen om muggen!! 😍

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen tillsammans med min bae & vi är äntligen påväg till Polen! Äntligen! Fyra timmar kvar tills färjan lämnar Ystad, vi kommer vara på färjan tills 06.00 sedan ska vi åka bil i cirka 2-3 timmar till "vår" stad. Imorgon runt 9 tiden är vi i Polen! Ska bli så himla roligt! Nu sitter ni och läser.. & tänker vem är bae, vem är det som åker med henne? Jo, det är min fina vän Ida som åker med mig till Polen. Det är bara en början till överraskningar, ni ska bara se vad vi ska göra i Polen! Taggad? Ja det är jag verkligen, får hopps att allt går så som jag har planerat det! Hoppas ni har en bra dag, så hörs vi senare!!

Likes

Comments

Hej!
Som sagt så var jag tvungen gå till skolan idag, oavsett hur jag mådde! Men det var faktiskt hur kul som helst!! Dagen började med att alla vi från PT inriktningen käkade frukost tillsammmans i skolan och sedan åkte vi till Sats och hade ett gympass där. Efter det kom det en PT som heter Johannes som tog studenten för 2-3 år sen som gick i vår skolan och är nu anställd på Sats. Under den tiden han var där berättade han vad som var viktigast att tänka på inom PT yrket och hur han fick göra för att vara där han är nu. Men det var bara början på min dag! När skolan var slut åkte jag hem en snabbis och sedan träffade jag Moona. Vi skulle käkade tillsammans innan mbu (Människan Bakom Uniformen) mötet. Det är nämligen så att ifall man är med i mbu så får man testa på några av de uniformsyrken. Idag var det bara ett test om vad vi tyckte om Göteborgs Spårvägar. Nästa möte får vi tillsammans diskutera om vad vi tycker om det tillfället, men jag kan säga att alla som var där tyckte verkligen att det var bra. Det började med att vi fick information om spårvagnar och vad chafförer kan faktiskt råka ut för. Stenkastning, laser osv. Vi fick verkligen en bild av hur farligt det kan vara av att bara kasta en liten sten mot en spårvagn eller hur farligt det kan vara att koppelåka. Sedan blev vi uppdelade i två olika grupper. Den ena gruppen fick testa på hur det är att köra spårvagnar och den andra gruppen fick lösa ett problem inom spårvagns trafiken. Sedan bytta man, så alla fick testa på allt. Det var hur kul som helst, är du en av de som vill söka till mbu? Ni hittar allt på Facebook. Gör ni inte det så får ni jättegärna kontakta mig!

Likes

Comments

​Ja då är det lördag och det är ​bara​ fyra dagar kvar tills jag åker till Polen. Ju mindre dagar det är desto långsammare går det. 

Den dagen på helgen när jag inte har match brukar jag gå till gymmet men idag gick jag inte till gymmet eftersom jag mådde inte så bra. Istället för att sitta hemma och inte göra någonting tog jag hunden och gick på en lugn långpromenad. Det var jääteskönt faktiskt. Några timmar efter det kom mina syskon hem till oss för att hälsa på. Jag har inte träffat Amanda på två veckor och hon har blivit så stor, nu kan man äntligen retas med henne lite! Innan var hon sån som bara ville vara med min syster och så fort jag tog henne så började hon gråta. Men även om jag inte mådde så bra så kände jag att jag behövde njuta av de fina vädret så jag gick och tog en promenad med henne själv idag och hon grät bara när hon fick solen i ögonen inte annars. Äntligen hehe. Jag mår fortfarande inte bra. Får hoppas på att jag mår bra tills imorgon eftersom jag har match imorgon & nästa veckar har jag yrkesvecka vilket betyder att jag inte kan skippa skola för jag har skippar för mycket. Fick ju CSN varning för fem veckor sen och för att kunna få åka till Polen fick jag ​inte skippa en ända lektion på 5-6 veckor alltiså fram tills på onsdag då jag åker. Under dessa fem veckor har jag två anmälda lektioner men det har varit okej att jag har missat de eftersom jag hade en bra anledning till det.

Just nu ligger jag i sängen, kollar på tv och dricker min te alltså degar bara. Har inget annat för mig, eller rättare sagt orkar inte göra någonting. Hoppas ni har en underbar lördag puss!   

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är det bara en vecka kvar tills jag åker till Polen & det ända jag kan säga är att jag längtar till att få lämna Sverige. Det ska bli jättekul, så mycket som jag har planerat att göra! Vad jag ska göra i Polen kommer ni få reda på när jag väl är där.

Juste nu sitter jag i skolan och har Naturkunskap. Är klar med nästan alla frågor därför bloggar jag under lektionstid, eftersom jag har inget annat för mig! Efter skolan ska jag hem sen ska jag till handledarutbildningen i Kortedala, Idastrafikskola. Vi får väl se hur det går. Jag ska äntligen övningsköra lagligt, för hittills har jag övningskört men utan själva tillståndet. Jag hoppas på att jag tar körkortet under sommarlovet!! Om jag hinner gymma efter skolan så ska jag också göra det.

Btw. Igår hade vi en handbollsmatch som inte alls gick så bra, vi har ännu en match nu på söndag, & den ska vi ha!!


Likes

Comments